Direktlänk till inlägg 27 maj 2015

de sju färger på aftonklänning

Av stewart stewart - 27 maj 2015 09:32

Det finns många olika stilar, skärsår och variationer av aftonklänningar och formella klänningar, men de grundläggande, klassisk aftonklänning stilar kan delas upp i sju typer (inte nödvändigtvis i ordning popularitet!):



 

foto av: aftonklänningar

1. den klassiska balklänning (även känd som bouffant eller tyll):

Detta är ett golv längd bred bas klänning som breder ut sig från midjan till golvet i en kon. från midjan upp klänning är vanligtvis axelbandslös. kjolen har normalt mycket kropp och kanske uppburen av en trådram för en super-bred profil. det ger flickan en slags europeisk prinsessa utseende.

2. kort tyllklänning:

normalt med en axelbandslös topp och pustade ut lätt kjol, är den korta tyll perfekt för de flickor med små och tunna siffror, eller de som verkligen vill ha rörelsefrihet att dansa hela natten och vara en part flicka utan att köra fast med en tunga full längd klänning.

3. imperiet klänning:

en tunn profil klänning där midjan är placerad högt upp, ofta strax under bysten. en fullängds kjol faller ner på golvet och ger flickan en extra intryck av höjd och slankhet.

4. te-längd eller ballerina-längd klänning:

ett enkelt stil klänning med kjol släppa från naturliga midjan på smalbenet. den här klänningen erbjuder partysugna mer rörelsefrihet än full längd balklänningar och är perfekt för de damer som vill framhäva sin underbenet och visa upp sina vackra skor. denna stil är mindre formellt än vissa av de andra, eftersom det är nära till daglig användning klänning styling, kanske tillåter användaren att känna sig mer avslappnad och inte behöver oroa sig för en besvärlig balklänning.

5. slida klänning:

normalt avskalat och enkelt, är denna figurnära ljus klänning lämplig för dem med tonade eller tunna och höga siffror. med tanke på den grundläggande styling, hög kvalitet eller texture tyger är att föredra.

6. high-low klänning:

kjolen är fotled eller golv längd på ryggen och öppna framtill med kjolen linje normalt ovanför knäna. detta är oftast den sexigaste prom klänning stil och är lämplig för tjejer som gillar att visa upp sina ben och figur.

7. a-line klänning:

fullängds något utsvängda kjol sträcker sig från midjan och är parad med en tätt passande topp som är en med kjolen. a-line är en elegant och traditionell stil som ofta ses på i brudklänningar och är lämplig och smickrande för alla kroppsformer.

när man väljer en klänning flickan måste tänka på vad hennes bästa egenskaper är, vad hon vill framhäva eller dölja, vilken stil finns i mode och hur stor rörelsefrihet hon behöver. men framför allt, ska hon välja aftonklänning som hon känner är vackrast och en för henne!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Skapa flashcards