Direktlänk till inlägg 23 juli 2015

hur man plocka ut dämpade men underbara brudtärna klänningar

Av stewart stewart - 23 juli 2015 11:00

det är svårt att hitta den perfekta brudtärna klänning. du vill ha något som kommer att smickra dig, kommer något sticker ut, något som du kommer att se bra ut i och känner dig bekväm i € "men framför allt, måste du se till att du inte ÖVERLÄGSEN bruden. inget bra kommer någonsin av brudtärnor upstaging bruden. kom ihåg, det är hennes stora natten, och din tid antingen har redan kommit eller kommer snart. så välj något som dämpad men ganska, något som får dig att må bra som kommer att komplettera den vackra brudens klänning. behöver lite hjälpa till? Här är några bra förslag för dämpad men vackra brudtärna klänningar.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

Om du letar efter något enkelt, klassisk och söt, överväga en kort charmeuse klänning med rynkad midja och fickor. den här klänningen är en stor investering, som du lätt kan bära den om och om igen € "det är inte bara för bröllop! denna korta, axelbandslösa nummer är snygg och rolig, och de små fickorna lägga till några visuella intresse för klänningen (liksom en plats att gömma din make up, kreditkort, telefon, och så vidare). en klassisk siluett som kommer att vara hemma i din garderob för år och år, kommer den här klänningen i en djup rött, svart, lila, blått och brunt och är lämpar sig för en mängd olika bröllops fester.

om axelbandslös är inte din stil, anser en grimma klänning. en kort bomullsklänning med en y-formad halterneck är både smickrande och bekväm, och är en stor klänning för sommartid och utomhus bröllop. y-hals lägger visuellt intresse medan kjolen veck och ärmlös silhuett hjälper dig sval. den här klänningen är en stor investering, eftersom det lätt kan bäras på kontoret, ute på stan, eller en sommar grill. alternativen är oändliga. mångsidighet är en stor sak att leta efter i en brudtärna klänning. annars kommer du att hamna spendera pengar på något som du bara kommer att bära en gång. denna stora klänningen kommer i rött, svart, lila, mörkblått och brunt.

för en snyggare bröllop, överväga en hellång klänning. chiffong och charmeuse klänning med rundad halsringning är ett bra alternativ för en svart slips händelse, eftersom det är både smickrande och händelsen är lämpligt. ett bra utseende för en mängd olika kroppstyper, är höghalsad klänning ett sofistikerat utseende som par fint med en stor par klackar och en del uttalande smycken. Vi föredrar det i en djärv röd ton, men om du letar efter något lite mer dämpad, överväga en mörkblå eller Deep Purple färgade klänning.

letar efter något roligt och flörtig? ser längre än en kort organza randig grimma klänning. grimma-stil klänningar är roligt och flörtig, men att de inte skrika, € titta på mig! € så de är bra alternativ för tärnor som inte vill ÖVERLÄGSEN bruden. perfekt för vårens och sommarens bröllop, är denna roliga, ungdomlig klänning bantning, chic och erbjuder en hel del slit igen potential. en grimma livstycket har en feminin älskling halsen, ett utseende som är smickrande på en mängd olika kroppstyper. Samtidigt diagonala ränder visuellt intresse och dimension till klänningen, medan organzatyg är lätta och bekväma, även på en mycket varm dag. denna förtjusande klänning kommer i svart, rött, turkos och en vacker lila ton (vår favorit).

behöver något elegant och sofistikerad? överväga en axel satinklänning med veckat livstycke och låt det roliga börja! en trendig, fashion-forward utseende, är den här klänningen perfekt för fashionista brudtärna. med en rynkad midja, är den här klänningen smickrande på en mängd olika figurer, och den tunna kjol funktioner drapering detalj som döljer eventuella problemområden. en hel fodrad antal, kan den här klänningen lätt bäras och om igen € "det är bra för en utekväll med tjejerna, eller datum natten med din gubbe. plus, det kommer i en mängd olika nyanser, inklusive rött, svart, lila, djupblå och ett pulserande vattenmelon nyans som positivt skriker sommar.

Om du letar efter något roligt och funky, anser en kort axelbandslös satin klänning. ett nytt ta på en klassisk siluett, detta figursydd nummer har en axelbandslös livstycke som framhäver smickrande ruching detalj runt midjan. en kort kjol ger en touch av fantasier till utseendet, och ruching ger massor av visuellt intresse. den här klänningen är ett bra köp på egen hand, men lägg på det faktum att det kommer i en svindlande 42 färger, och du har själv en vinnare. oavsett vilken nyans dina brud önskemål, kommer du att kunna hitta den här tärnklänningar i den färg du behöver. från oliv greener till strålande solsken gula, djupa fuchsia till baby blue, kan varje färg av regnbågen finns på denna smickrande stil. en rolig, funky klänning som är perfekt för en mängd olika tillfällen, är den här klänningen är ett måste se för varje brudtärna.

tvärtemot vad många tror, brudtärna klänningar är några av de vackraste klänning till bröllop på marknaden. nu gå vidare och få shopping!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards