Direktlänk till inlägg 24 augusti 2015

hitta oförglömligt vackra bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 24 augusti 2015 09:50

resan från den dag en kvinna blir förlovad med den tidpunkt då hon slutligen säga "jag gör" omfattar månader av glädje, planering och påfrestningar. det är en tid fylld med spänning, glädje och en hel del planering.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

många brudar-till-vara underskattar alla detaljer att de måste komma i ordning under de kommande veckorna och månaderna fram till bröllopet av hennes drömmar. Det finns fotografer att kontakta, menyer för att godkänna, djs att hyra och en miljon andra "t" s att korsa och "jag" s att pricken.

en av de mest spännande delarna om att planera ett bröllop är att plocka ut ett oförglömligt vacker brudklänning. Detta är, i många fall, den del av ett bröllop dag som bruden-till-vara drömmar om mest.

och även om processen kan vara mödosamt, kan sökandet efter en brudklänning också vara en rolig tid att knyta an tärnor och familjemedlemmar. se till att du ta med människor vars åsikter du litar för beslag. dessa vackra brudklänningar är bra exempel på stjärnornas alternativ som du kan stöta på.

satin en linje från axeln sidan draperad klänning
när de förbereder för hennes bröllop, många brudar tillbringar månader att försöka komma i form. men om du vill släppa några pounds innan bröllopet, se till att prova och göra det på ett sunt sätt. krasch kostvanor kan fungera på kort sikt, men du verkligen inte vill bara lägga alla denna vikt igen efter bröllopet har passerat.

a-line klänningar är ett perfekt sätt att maskera något av det extra vikt du inte kunde förlora innan din stora dag. de är perfekta för bottentunga siffror, eftersom de passar till toppen av din kropp och sedan sträcker sig ut i midjan.

Detta visst alternativ är både enkel och elegant i underbara elfenben eller vit. den har en livstycke med remmar som hänger utanför axlarna och härliga pärlstav spetsdetaljer. längs sidan, draperar materialet ner för att hjälpa smal din form och baksidan doppar ner till en djup v för tillsatt lockelse.

en annan härlig inslag i den här klänningen är den otroliga kapell tåg. kapell tåg är den typ som många brudar tänker karakteristiskt på när man planerar ett bröllop. det hänger hela vägen till golvet och sträcker sig bakom dig. letar efter en bröllopsklänning som perfekt kombinerar klassiska med det moderna? detta kan vara precis klänning för dig.

kort satinklänning med pärlstav 3d blomma detalj
inte varje brud ute vill något så traditionella som resten. hon vill att hennes bröllop till inte bara vara annorlunda, men för att vara något alldeles speciellt och original.

denna korta satinklänning från Oleg Cassini är en fantastisk möjlighet för en fjäder eller sommartid vigseln. den har en axelbandslös livstycke med otrolig 3d blom- detaljer sprids över hela. i midjan du kan hitta en vacker båge, perfekt centrerad i fronten. denna symmetriska design ger klänningen en inneboende modern känsla.

kjolen på klänningen hänger bara om knäna. som gör det bara om den perfekta längden om du vill ha något lite kortare, men inte alltför dyr för ett bröllop.

Du hittar den här härliga brudklänning i antingen vitt eller mjuk vit. överväga att para det här alternativet med en lämplig modern huvudbonad samt. korta Blusher slöjor ser bra ut med kortare klänningar och ge kläder ett utseende som kombinerar vintage med dagens eleganta modet.

balklänning med asymmetriskt draperad livstycke
några brudar vill ha något kort och koncist att bära på deras bröllopsdag, medan andra är övertygade om att större är alltid bättre. traditionella balklänningar kan ha enorma flödande kjolar, men de har också en liten, figursydd topp som accentuerar figuren.

denna balklänning från veaul nästan gör bäraren ser ut som en delikat ballerina. den omfattande klänning är faktiskt gjord av en jättestor 100 yards av fantastiska tyll tyg. den har en katedral längd tåg som körs 72 inches ner från midjan. detta gör det tillräckligt stor för att se hisnande, men inte alltför överväldigande att du kommer att hamna snubbla på det hela under hela dagen.

Det finns alla möjliga sätt som du kan piffa här klänningen upp liksom. du kan överväga att lägga till ett extra inslag av färg och dimension med en blommig skärp, eller hålla håret bort av dina utsatta axlar med en matchande pannband.

en av de spännande inslagen i den här klänningen är alla färger som du kan finna det i också. den här brudklänningar kommer i rouge och elfenben, champagne och elfenben, elfenben på elfenben, eller mjuk vit på mjuka vita.

när du handlar för en bröllopsklänning, inte nöja sig med något mindre än den perfekta matchen för din stil och preferenser. ta din tid på resan och så småningom hittar du bröllopsklänningar som är perfekt för dig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards