Direktlänk till inlägg 29 september 2015

som bar det bättre? rugbyleaguen vs Brownlow röda mattor

Av stewart stewart - 29 september 2015 09:29

2977857056ca1db22ff82ca0a944f0d0

(foto via internet)
clementine McVeigh fru Jarrad McVeigh av svanarna anländer till 2015 brownlow medalsource

Ja, det är alltid en melbourne kontra Sydney mode strid. och aldrig mer så än i går kväll, som båda städerna gick häl till häl värd de två främsta röda mattan händelser för att de mest populära footy koder.

i melbourne hörnet, gick brownlow är allt färgad, befjädrade och baby ojämn, allt på en bakgrund av några killer svarta klänningar.

Sydney hörnet, tiden valde att visa upp hud, massor av ren paneler och låg hals, några elaka vita och massor av diamanter.

medan sport pip och footy fans vet vart den ska gå att läsa om spelarna delen av natten (det kallas sport och kan hittas någon annanstans på denna webbplats) för många av oss det handlar om klänningar.

och medan den mest idélöst frågan genom tiderna: "Vem är du bär" kommer att hemsöka röda mattor tills mode utrotning, det är en del en del av oss ser fram emot mest. (* cue öga rullar från vissa läsare *)

och jag har en sak att säga, det här året mode striden var så nära som det någonsin har varit.

låt oss vara ärliga, de gownlows brukar ta hem style crown, ganska övertygande, men i år de mode uppkomlingar vid dally m: s gav dem en liten mode knuff.

tack vare artister som dally m gäster Tessa james (hennes partner är nate myles), lara pitt i vitt, laura geitz och en svart, urringade klädda frotté biviano (som är ute mer och mer som en super glam kandidat för riktiga hemmafruar Sydney varje minut) i dally m modefaktor allvarligt folkomröstade.

prålig Sydney-anser verkade nakna huden (Vad är nytt?), medan melbourne kvinnor tog en något mer täckas upp strategin. . . inte att man skulle kunna tro att döma av de artister som rebecca Judd, den regerande Brownlow mode drottning.

bec, tog någonsin så lämpligt guldet logie inställning till hennes klänning. Tja, är det sista gången hon är i utmärkelser natten i hennes officiella hustru-of-a-spelare roll, så bär en guld bejeweled, pärlstav och sequinned j'aton klänning, som om det var att cementera sin plats som drottning b.

men hänga på en minut, i år jag inte kunde gå förbi clementine McVeigh som bäst klädd på brownlow i en utsökt och helt enkelt monique Huillier klänning i djuphavsblått siden. från hennes eleganta hår killer Cerrone diamanter och mörka naglar. hon fick det. stort.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards