Direktlänk till inlägg 24 november 2015

flirtiga festklänningar för en sommartid get-together

Av stewart stewart - 24 november 2015 07:42

kalendern säger att det är vår, men i vissa delar av världen är det redan känns som sommar. är det dags att tänka på vad du ska ha på sig till alla dessa sommartid samvaro. ta en titt på dessa flirtiga festklänningar och bild själv i en ... eller mer!

festklänningar, festklänningar 2016

foto av: festklänningar

du kan inte få flirtier än en axelbandslös klänning som är täckt med spets. den axelbandslös hela spetsklänning med plissering detalj kommer i en ny champagne färg som är perfekt för våren eller sommarfester. den här klänningen har en älskling urringning och ett knä-skimming fullt kjol som kommer att flyta runt benen när du dansar. vecknings detalj på livstycket och satin midjan bågen är feminina och flörtig och en 3d blomma lägger en sista touch till denna vackra all-over spetsklänning.

Du skulle inte tro att svart tyg kan vara flörtig, men när det skimrar i en grimma klänning, definitivt gör det jobbet. kort skimmer grimma trapets klänning med fickor har en 3d själv slips blomma i halsen och praktiska fickor på sidorna. Detta är en vacker, rolig och bekväm klänning oavsett om du ska till symfonin eller ett block party. du ska bo cool - och ser cool - när du festa hela natten i denna vackra klänning.

annan söt festklänning är det asymmetriska draperad ena axeln chiffongklänning, som kommer i lila ombre tyg med en flowy chiffongkjol. Det finns en axel i ett brett band som går ned för att korsa den främre delen av monterad livstycket, skapar en härlig siluett som kommer att fånga ögonen på alla på festen.

visa upp dina ben på kort axelbandslös satin klänning med upphämtning. plocka upp detalj kjol slutar om mitten av låret och livstycket monteras och axelbandslös, visa upp dina axlar och armar, också. den djärva elfenben och svart tryck är perfekt för en sommarkväll oavsett om du är på en fest eller en utomhuskonsert. wherever du ha på sig denna söta klänning, kommer du att vara bekväm, sval och ack så fantastisk.

taft kan vara flörtig, också, särskilt när det kommer i en rodna rosa strapless stil. den rynkad stretch taft klänning med plisserad byst är en fantastisk klänning som är på modet och roligt. livstycket är axelbandslös med veckad detalj vid bysten. pärlbeströdda appliqus lägga glitter och glamour till imperium midjan. här fullt fodrade klänning funktioner ruching hela så att det kommer att ge dig smal siluett som du vill.

skimmer på kort axelbandslös skimrande taft klänning oavsett vilken typ av parti du delta. livstycket är rynkad över och kjolen har en söt 3d blom- nertill. den taft är safir i färg med tillräckligt skimmer för att du sticker ut. vara beredda att ta emot massor av komplimanger när du bär denna vackra klänning.

fållar som prydd med 3d blommor är den nyaste trenden i sommar festklänningar, och den korta crinkle chiffongklänning med 3d blomma hem är en av de sötaste exemplen. Detta axelbandslös klänning är gjord av vibrerande fuchsia chiffong, skrynkling från toppen till midjan i en asymmetrisk design och smyckade med blommor längs fållen.

det är den perfekta festklänning för sommartid.
även om du behöver gå formell, kan du bära ut en flörtig blick i år. den skimrande shantung balklänning med juvel halsen kommer i en härlig lila tyg. kjolen är balklänning stil med upphämtnings detailing medan jewelled grimma halsen tillför en trendigt mode känsla ... samt en massa glamorös bling. du kommer att bli en riktig belle av bollen när du virvlar över dansgolvet är denna underbara skapelse.

blanda lite vamp med din flirtiga natur när du bär stretch taft tunna klänning med plisserad livstycket. riket livstycket av denna klänning är axelbandslös och veckat, med en Peek-a-boo rosa smula catcher accenting den svarta taft. den taft själv sträcker så att det verkligen kramar dina kurvor precis lagom innan det flammar vid knäna och faller till anklarna. du uppvisar en verkligt feminin silhuett när du festa in denna sexiga klänning.

få flörtig i organza i en tropisk korall nyans när du bär den korta axelbandslös klänning med organza volang. älskling livstycket av denna axelbandslös festklänningar 2016 är rynkad för slenderizing och organza volanger som kretsar kjolen ge det som touch av flirtiness du vill. färgen är perfekt för sommar parter, och så är designen och tyget. du ser cool och känner dig bekväm nog att festa hela eftermiddagen och in på natten.

oavsett vilken typ av partyinbjudningar du får, men du vill plocka ut åtminstone ett par vackra, flirtiga studentklänningar. plocka stil och färg som passar dig bäst, med tanke på tyget och tid på dygnet, sedan klä upp dig och ha kul!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Skapa flashcards