Direktlänk till inlägg 7 december 2015

hur man tar hand om balklänningar

Av stewart stewart - 7 december 2015 07:23

balklänningar är känsliga och ofta dyra klädesplagg så när du har köpt din du vill göra allt du kan för att ta hand om det. Det finns ett antal tips och tricks för att se till att din prom klänning hålls i bästa möjliga skick. så med bara lite eftertanke och ansträngning du kan ta det bästa hand om din balklänning före, under och efter balen.

balklänningar, balklänningar 2016

foto av: balklänningar

innan prom
innan balen måste du vidta åtgärder för att förhindra att eventuella veck eller skada inträffar till din klänning. mest välrenommerade balklänning återförsäljare kommer att ge gratis plagg påsar med sina balklänningar. inte att du kan köpa plagg väskor från stormarknader och många onlinebokhandlare.

första, hänga din klänning i en klädpåse. du kommer att behöva hänga någonstans högt nog så att kjolen inte vidrör golvet (eller bara röra). den plats du hänga den måste helst vara ett slutet utrymme som en garderob. Du bör se till att den plats du väljer att hänga balklänning inte är fuktigt och inte får utsättas för lukter (t.ex. matos).

du kan frestas att prova klänningen på ett par gånger men försök att motstå av två skäl. För det första, balklänningar är mycket ömtåliga plagg och ju mer du tar dem på och av, desto större är risken att beading blir förlora och med falla av. För det andra, ju längre du har din klänning ur sin resegarderob, desto större är chansen att det kommer att skadas genom en tår eller spill. med alla medel göra en provkörning med alla dina skor och accessoarer, bara inte sitta / vandra runt i din klänning efteråt! För det tredje, om du har slitna din klänning för många gånger sedan med tiden balen kommer runt det inte kommer att känna sig som speciella.

bör din balklänning bli skrynkligt innan balen, kan du alltid rådfråga en professionell kemtvätten.

när du är redo
när det gäller att prom night, om du lägger din klänning på första riskerar du råkar markera din klänning med produkten. tillämpa din make up och styla håret innan du sätter din klänning på. du bör vara extra försiktig med kroppslotion och tillfälliga bronzers som dessa kan överföras från din hud och orsaka märken ska visas på balklänningar.

Om du bär parfym sedan iaktta försiktighet. många av de pärlor och kristaller på balklänningar kan fläckas om de får parfym på dessa. som sådan, bör parfym tillämpas när du är fortfarande i dina underkläder. Spraya två sprutar framför dig i brösthöjd och sedan gå igenom det.

sätta din balklänning på i sista möjliga tillfälle (lämnar tillräckligt med tid att ha bilder tagna innan du lämnar). prinsessa stil balklänningar ta lite extra noga med att sätta på och du behöver en hjälpande hand. det bästa sättet att sätta denna typ av klänning på är att packa upp eller SNÖRA UPP den och sedan lägga den på uppifrån. Du ska stå med armarna i luften, medan en vän lyfter den över dina armar och huvud.

viktigare, alltid tvätta händerna innan du rör din klänning.

under din prom
det är värt med tanke på att en balklänning är faktiskt ganska känslig klädesplagg. Det finns en ökande trend att komma fram till balen på galnaste möjliga sätt, men du bör vara noga med att överväga om din ankomst metod riskerar att skada din balklänning. balklänningar är gjorda för att sitta, stå och prata och inte mycket annat! så var noga med att inte göra något för att atletisk i din.

bör spilla något på din klänning under balen sedan inte panik! avlägsna eventuellt överskott men inte försöka ta bort / gnugga fläcken som du bara kommer att göra det ännu värre. kemtvättar har en mycket bättre chans att ta bort fläckar från balklänningar om ingen annan har försökt först. viktigast oroa dig inte om det, det är inte värt att låta en fläck på din bal klänning förstöra din kväll!

efter balen
du kanske vill ha din prom klänning rengöras efter balen, för att hålla den i bästa skick. bör du närmar dig en professionell och seriös kemtvätten som har erfarenhet kemtvätt balklänningar. De kommer då att kunna ge råd om vilken process som ska användas.

om någon skada har orsakats till din klänning (t.ex. lös list) som du kanske vill ha detta repareras innan du lagrar din klänning. söka på nätet och kolla dina gula sidorna för information om lokala sömmerskor som är i stånd att laga balklänningar

när din klänning har kemtvättats du ska förvara den tillbaka i sin resegarderob. som balklänningar tenderar att ta upp en hel del utrymme, kanske du inte vill hålla den i din garderob. du kan rada en stor låda med ett fack linje och placera din klänning inne (i soppåsen kommer att hålla fukten borta från din klänning). förpackas omsorgsfullt upp din klänning i en stor låda och lagra den under din säng, i gästrummet eller på vinden.

balklänningar 2016 hålla sådana tidigare minnen och med lite omsorg kan du vara säker på att din varar för evigt.

victoria ward är verkställande direktör för balen kungligheter, en exklusiv etikett som specialiserat sig på bal klänningar, balklänningar och aftonklänningar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards