Direktlänk till inlägg 7 december 2015

vad sägs om att designa din egen brudklänning?

Av stewart stewart - 7 december 2015 07:28

som ni säkert har börjat inse, att planera ett bröllop är både spännande och ofta mer än lite nervpåfrestande. förbereder sig för en ceremoni som speciella som ett bröllop finns gott om skäl för spänning och förväntan. men det finns så mycket att göra och, mest troligt, eftersom du vill att det ska allt går perfekt som finns gott om skäl för oro och betonade nerver. och när man betänker att det är inte den typ av sak som vi gör på en regelbunden basis, och inte heller något som vi normalt har någon utbildning för, måste du att lätta upp lite på strävan efter perfektion och försöka fokusera på spänningen.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: brudklänningar

ditt bröllop klänning är sannolikt den mest viktig del av bröllopsceremonin. allas ögon kommer att vara på bruden. oavsett typ av bröllop du bosätta sig på, hittar du att det finns en hel del traditioner som hänför sig till vigseln - även med några av de mer ovanliga teman bröllop. fortfarande finns det utrymme för dig att lägga dina egna särskilda handen - att göra ditt bröllop unikt ditt eget.

Om du aldrig har tänkt på faktiskt designa din egen brudklänning, bör du ge det en tanke. om du har prissatt bröllopsklänningar, kommer du vara medveten om att även low-end märken kan kosta mer än 5 eller 6 hundra dollar. klänningar säljs av brud butiker tenderar att innehålla en hel del overhead och extra kostnader som du kan undvika genom att designa din egen brudklänning. Om du har en vän eller släkting som är väl skicklig i sömnad, kan du spara ännu mer pengar. en av de största fördelarna med att designa din egen brudklänning är att du kommer att sluta med en verklig one of a kind, en brudklänning ingen annan äger.

en varning - innan du börjar designa vara säker på att du har eller kan hitta en person med de kunskaper som krävs för att faktiskt skapa din bröllopsklänning från dina mönster och idéer. Detta är inte något du kan vänta till sista minuten att göra. du behöver för att spendera lite betydande tid åt att arbeta med den här personen - i god tid före bröllopet - så se till att både personens kompetens och tillgänglighet.

ett bra ställe att börja generera idéer för ditt bröllop klänning design är att betrakta temat för bröllopet och när och var det ska hållas. det kommer att bli en sommarbröllop? ett vinterbröllop? kommer det att vara utomhus eller inomhus? kommer mottagningen vara inomhus eller utomhus? vilka särskilda egenskaper gör platsen har? Detta är särskilt viktigt för en utomhus bröllop eftersom svaren kan ha en betydande inverkan på typ av brudklänning du designar. som ett exempel, en utomhus bröllop i Texas i augusti månad kräver en brudklänning design som inte kommer att lämna dig indränkt i svett. Du bör också överväga hur formell eller informell vigseln själva kommer att bli.

Om du inte redan har några idéer för en design, kan ett bra ställe att börja vara med brud tidningar, brudklänning kataloger och även på linjer brud butiker. alla dessa kan vara bra källor för idéer att använda i designa din egen brudklänning.

medan du är alltid gratis att designa din bröllopsklänning för att återspegla din personliga stil, mest troligt att du kommer att vilja följa en av de vanliga formerna som allmänt används för bröllopsklänningar:

a-line - empire - rak - balklänning - sjöjungfru - axelbandslös.

formen på din kropp är en viktig faktor i valet av en brudklänning form som är mest lämplig för dig. Om du har en helfigur, eller vad som anses vara en "päronform", en a-line stil klänning kan fungera bäst för dig. en klänning med den här stilen accenter övre halvan av kroppen som är mindre samtidigt döljer en större nedre halvan.

inte många kvinnor tenderar att välja en rak brudklänning, inklusive kvinnor med koks-flaska siffror för vilka denna typ av brudklänning designades.

Om ingen av dessa stilar verkar passa dig, då en boll klänning kan vara ett bra val. denna typ av brudklänning har en ärmarna passform i midjan med en något överdriven fullständig kjol.

en axelbandslös stil kan integreras med många former. den så kallade sjöjungfru stil tenderar att vara något obekväma och inte särskilt populära. om du känner dig osäker på vilken form kan fungera bäst för dig, kan du alltid besöka en brud butik och prova på flera stilar för att hitta en som tilltalar mest för dig.

när du har valt form, design och stil för ditt bröllop klänning, är du redo att överväga vilken typ av material. silke och linne är båda allmänt används för att skapa bröllopsklänningar. båda kan vara ganska kostsamt och linne, i synnerhet, tenderar att vara ganska känslig och kräver stor omsorg när de ställer bröllopsklänningar tillsammans. Det finns också blandade material som använder silke eller linne tillsammans med andra konstgjorda material som gör det möjligt att skapa ett tyg som är både vacker och betydligt lättare att arbeta med.

när du har beslutat om form och design, och valt tyget, är det dags att gå samman med den person som kommer att göra bröllopsklänningen för och börja föra bröllopsklänningar 2016 av dina drömmar ur dina drömmar och verklighet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Skapa flashcards