Direktlänk till inlägg 8 december 2015

hur man köper rätt tärnklänningar

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:14

för ditt bröllop för att bli minnesvärd dina tärnor måste se bra ut. att guida dig genom här är tips på hur man köper rätt brudtärna klänningar:

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

överväga din klänning
du måste sätta hänsyn till din outfit och den totala bröllop stil (oavsett om det är modern, klassisk eller vintage). bör du se till att kläder passar vibe.

graviditet
Det är vanligt att vissa tärnor att vara gravid under bröllopet. även om den gravida brudtärna ska bära en klänning som matchar de andra tärnorna, är det klokt att du tillåter den gravida brudtärna att bära en annan stil som kommer att vara perfekt för hennes kropp. en av de bästa klänningar som du bör gå för är imperiet klänning. den gravida brudtärna kan också bära en fashionabel moderskap klänning.

plats
platsen för bröllopet bör spela en viktig roll när det gäller att avgöra de bästa klänningar för dina brudtärnor. som tumregel bör du se till att klänningar är så bekväm som möjligt. till exempel, om du kommer att göra bröllopet på stranden, bör du gå för lätta klänningar.

färg
Kom ihåg att olika människor har olika hy. När du väljer rätt klänningar bör du överväga hy av tärnorna. att vara på den säkra sidan bör du gå för klänningar som ser bra ut på alla damer.

brudtärna klänning etikett
det finns vissa regler som styr brudtärna klänningar. dessa regler är:

betala: tärnorna ska betala för deras klänningar. Om du har valt att vara en brudtärna och du har inte råd att betala för klänningen bör du låta bruden veta om det så att hon kan ersätta dig eller erbjuda att betala klänning för dig.

Längd: brudtärna klänning kan vara av valfri längd, men du bör se till att klänningen inte är längre än brudens. under dagen, bör tärnor bära te längd eller knälånga klänningar. på natten de skall bära golv längd tärnklänningar.

tillbehör: tärnorna bör välja sina egna skor och smycken; Men om du är bruden och du känner att tärnorna ska bära särskilda smycken, bör du överväga att köpa smycken för dem.

slutsats
Detta är vad du behöver veta om brudtärna klänningar. för tärnorna att bära klänningar efter bröllopet, är det bra att du går för mönster och färger som inte är alltför formellt. för klänning till bröllop att vara hållbara bör du köpa dem från en seriös butik.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards