Direktlänk till inlägg 8 december 2015

bröllopsklänning avslöjade

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:19

Har du någonsin undrat hur traditionen att bära en bröllopsklänning kom omkring? bröllopsklänningar har burits av brudar unga som gamla i århundraden. i modern tid nästan allt går till en bröllopsklänning men i tider av gamla, traditionella bröllopsklänningar flyter klänningar oftast vit till färgen.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: brudklänningar

vit brukar accepteras som "traditionella" färg klänningar, och många designer brudklänningar fortfarande fashioned i den här färgen, som representerar "renhet" och "oskuld" av bruden ska vara. många kvinnor väljer andra färger, inklusive blå, rosa, grädde, gul och mer.

bröllopsklänningar har förändrats med tiden mycket som allt i världen har. i tider av gamla flesta kvinnor valt en klänning baserad på hennes ekonomiska ställning. kvinnor som var på en ekonomisk nackdel i allmänhet inte har lyxen att välja en extraordinär klänning som skulle bäras endast en gång. snarare, mest valda något mer "plain" som kunde bäras för gudstjänster och andra tillfällen efter deras välsignade dag.

brudklänningar med varierande stilar och färger var populära bland eliten, och i stort sett representerade unika stil och personlighet bruden för att vara, liksom moderna trender i tiden.

populära färger
en gammal dikt stater om färgen på en brudklänning som "gifta sig i vitt, kommer du har valt all rätt." Detta är inte att säga att alla brudar historiskt har valt vitt för sin brudklänning. i själva verket många brudar valde färger inklusive blått, pärla och även svart. många brudar trodde att om de bar blå sina män skulle förbli trogen dem (även en berömd linje i bröllopsdikt). rosa fanns även en populär bröllopsklänning färg för en tid, men dess mörkare variant, var röd ofta vara tabu, eftersom det var förenat med "scharlakansröda kvinnor".

många kvinnor som inte har en stor budget att spendera på en brudklänning i gamla tider valde mode som kan bäras varje dag, snarare än enbart på deras bröllopsdag. för deras bröllopsdag, skulle de klä upp sin klänning med tillbehör och blommor, även bågar som kan tas bort efter festligheterna.

brudklänning mode
i USA för ett kort pass den vita färgen föll i onåd, men vid tiden för den industriella revolutionen, när varuhuset gjort det möjligt för en brud med någon budget att köpa klänning i hennes drömmar, vit återigen blev mode. stilen bärs av kvinnor har förändrats genom tiderna.

bröllops klänningar fashioned under det glada tjugotalet var mycket olika dem som kom till stånd på trettiotalet. i tjugoårsåldern, kvinnorna sökte upp klänningar som tonas sin form, i linje med den stil av Flappers som var trendigt på den tiden.

under 30-talet de flesta kvinnor betonade sin form och hade klänningar som markerade midjan och bröst. kanske den mest intressanta tidsperioden för brudklänning var under 1980-talet, när stora puffiga ärmar och extravaganta kjolar bars av en majoritet av kvinnor. dessa klänningar, medan väl lämpad för trim och petite kvinnor, ofta inte var den mest smickrande valet för den genomsnittliga storleken kvinnan. Trots detta gjorde klänningar inte trimma ner igen förrän mitten till slutet av 1990-talet.

brudklänning mode idag
som nämns i början, passerar nästan vad som helst för en bröllopsklänning i dag. fler och fler kvinnor köper en brudklänning på nätet, på grund av det stora utbudet och urval av unika och specialtillverkade klänningar tillgängliga.

informella bröllopsklänningar, designer bröllopsklänningar och även rabatter bröllopsklänningar kan alla hittas på nätet tack vare modern teknik. mer populär än till och med designer bröllopsklänningar är rabatterade brudklänningar på nätet. de flesta brudar att vara kan köpa extravaganta söker, skräddarsydda klänningar för en bråkdel av kostnaden skulle hitta dem i ett varuhus.

en annan fördel med att köpa en brudklänning på nätet är bekvämlighet. med så många saker att planera för ett bröllop (plats, tårta, reception, blommor, inbjudningar, repetition middag etc.etc) de flesta kvinnor uppskattar att ha en praktisk resurs för att köpa deras bröllopsklänning. de flesta kvinnor tycker också ett bredare urval av storlekar och anpassade funktioner är tillgängliga när de handlar på nätet kontra när de handlar i en traditionell butik.

trender
trender har förändrats när det gäller modern bröllop klädsel. inte längre gör alla brudar söker en traditionell vit klänning för deras speciella tillfällen. i själva verket finns det ett stort urval av vintage och informella bröllopsklänningar tillgängliga, av vilka många inte ens ser ut som officiella brudklänningar.

mest klänningar idag fokus på den unika personlighet bruden snarare än socialt accepterat "normer" när det gäller att köpa en brudklänning. i allmänhet många brudar letar efter brudklänningar som är smalare än de har varit i gamla tider, och de som erbjuder rena silhuetter. dessa typer av klänningar förlänga brukar kroppen och ger en bantning effekt. vissa mer populära trender är följande:

a-line klänningar som är lång och bantning
slidor släp inbyggd i silhuett, så att det spår bakom bruden
Bias-cut brudklänningar som följer den naturliga kurvor av kroppen, som slutar i en liten utflytning i botten
höjt midjan Balklänning stilar
fyrkantiga necklines som ger en ny öppen blick
utanför skulder klänningar tillhandahåller en fullständig halsen
ärmlös eller mössa ärm klänningar som är särskilt populär för sommaren brudar
imperium midjor som långsträckta figuren och flytta fokus uppåt
trenderna är också uppenbara i fråga om tyger. satin och silke klänningar har länge varit populärt, men skira tyger blir också mer trendiga, inklusive chiffong och organzas. broderiet är också ersätter spets för många moderna klänningar, och några brudar väljer att accent sina bröllopsklänningar med pärlor och andra kvalitets pärlor.

oavsett vilken stil billiga brudklänningar du väljer, är det viktigaste att du väljer ett som gör att du ser bra ut, må bra och glad på den viktigaste dagen i ditt liv. du är säker på att hitta ett fantastiskt urval när du handlar på nätet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards