Direktlänk till inlägg 8 december 2015

tips och förslag på cocktailklänningar

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:23

cocktail klänningar eller cocktail klänningar är nästan samma förutom cocktail klänningar Visar en kort längd medan cocktail klänningar är lång längd ner till marken. traditionellt, är cocktail klänningar bärs under kvällen parter detta kallas en svart slips händelse eller en semi-formell klädsel. dessa klänningar är ofta kända för att vara elegant, klassiskt och glamorösa i stil som orsakar godkännande och beundran från andra.

cocktailklänning, cocktailklänning 2016

foto av: cocktailklänning

i mitten av 20-talet en cocktail klänning var också känd som "sen eftermiddag" klänning. när herrarna är i kostymer, damer bär också eftermiddagen klänningar. av 1980 cocktail klänning var manipulerat och klänninglängd blev kortare, därför kom cocktailklänning.

dessa dagar, de flesta varuhus har ett brett utbud av cocktail klänningar att välja mellan. men de mest populära klänningar är silke, satin och chiffong. varje säsong cocktail klänningar har utvecklats och vuxit till nyare stilar. den klassiska "lilla svarta klänningen" har inte förlorat sin stil det är fortfarande en mångsidig klänning för cocktailpartyn. ljusa klänningar är sammet, crepe, brokad, siden och stretch satin.

dessa dagar de flesta varuhus har ett brett utbud av cocktail klänningar att välja mellan. Men den mest populära av de dessa klänningar återstår att vara siden, satin och chiffong. varje säsong, har cocktailklänningar utvecklats och vuxit till nyare stilar. vissa kvinnor drömmer om att ha en större byst linje, men för dem som är naturligt välutrustad, väljer denna klänning att smickra deras siffra är ibland en utmaning. använda dessa följande tips för att spela upp dina tillgångar utan att dra onödig uppmärksamhet till din byst.

• Gå inte höga necklines. Det kan tyckas logiskt att täcka klyvning att tona en stor byst, men höga skurna necklines utgör ofta en föga smickrande hylla på bröstet med tyget. en blygsam halsen är det mest smickrande för stora busted kvinna.

• Försök en axelbandslös klänning. dra nytta av det faktum att du har tillräckligt med där uppe för att hålla upp en axelbandslös klänning. den här stilen fokuserar också uppmärksamheten på dina axlar och ansikte och bort från din byst. Till skillnad från platt överkropp flickor, kurviga kvinnor behöver inte ständigt ryck på en vikande axelbandslös klänning.

• hoppa necklines som har volanger, lister, gnistrar eller annan detalj som drar uppmärksamhet till din byst. i stället välja cocktailklänning 2016 med en intressant midja accent eller nederkant detalj som orsakar ögat att röra sig bort från det område som du vill tona.

• accessorize med örhängen snarare än halsband. en dangly eller glittrig halsband som ligger på bröstet kommer få folk att märka en riklig barm. spela upp ditt ansikte med flashiga örhängen eller hår accenter snarare än ett halsband som drar uppmärksamhet till din byst.

cocktail klänningar kommer alltid att vara stapelvara klänning i varje kvinnas liv. om det kan vara prom, bröllopsfest, studentfest, födelsedagsfest, konstgalleri öppning eller bachelorette, är just dessa klänningar fortfarande används idag. de flesta stora varuhus kommer att lagra en mängd cocktail klänningar eller studentklänningar för kunder som kan behöva det för speciella tillfällen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards