Direktlänk till inlägg 9 december 2015

vit eller elfenben bröllop skor: tips och fakta

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja.

brudskor, bröllopsskor

foto av: http://www.veaul.com/se/

faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilken färg är perfekt för din hudton är viktigt. Om du har en mörkare hy, försök att välja en elfenben eller benvit brudklänning. Du kan också prova mörkare nyanser som rött, lila, etc.

när du har beslutat om färgen på ditt bröllop klänning, är det dags att välja brud skor. Om du väljer en mörkare brudklänning, försök att undvika vita skor. vit är för ljus, men elfenben är mer subtil. den allmänna regeln är att välja brud skor som är av samma nyans som ditt bröllop klänning eller en lite mörkare. du inte vill att dina skor att sticka ut för mycket mot din klänning.

tips när vi letar efter den perfekta elfenben bröllop skor
bör du först bestämma hur lång du vill vara på din bröllopsdag. detta kommer att hjälpa dig att avgöra om du vill ha elfenben platåskor eller platta sådana. Du kommer också att behöva kontrollera hur länge din brudklänning är.

om det är längre, då överväga att köpa medellängd bröllop skor som är mellan 2 till 3 inches. men du måste också fråga dig själv om du kan bära dessa högklackade skor under hela evenemanget. vissa kvinnor är inte vana att högklackade skor eller högklackade skor. Om du är en av dem och sedan gå för platta bröllop skor.

du kan hitta designer platt bröllop skor som inte bara modet men bekväm att bära också. Om du är orolig för din långa brudklänning, sedan överväga att köpa två par skor - platta och högklackade - så att du kan lätt ändra till de platta dem efter bröllopsceremonin.

Det finns situationer där säljare är förvirrad om vad elfenbensfärgade skor är. försök att be om olika nyanser av elfenben (kräm, off-white eller naken) och välja de som skulle vara perfekt för din brudklänning. Du kan också ta ett tyg från ditt bröllop klänning för att göra det lättare för dig att hitta det perfekta brudskor.

du kanske har hört talas om färgämnes kunna bröllop skor. dessa skor är perfekt för brudar som har svårt att hitta rätt färg för deras bröllop skor.

att få en bättre känsla av skor du planerar att bära på din bröllopsdag, prova att bära dem även före evenemanget. Detta kommer också att hjälpa dig vänja sig vid dem. kom bara ihåg att inte bära hem utomhus så att de inte blir smutsiga.

Du bör också gälla vissa slirskydd enda kuddar till din brudskor för att undvika halka. grovbearbetning upp sulorna är också en bra idé. du kan använda sandpapper för denna uppgift.

ett bröllop är ett mycket speciellt tillfälle och du skulle definitivt vill att allt ska vara perfekt så se till att du handlar för bröllopsskor vid en tidigare tidpunkt för att undvika misstag och rusar saker.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:26

(foto via internet) Om det någonsin var en perfekt klänning att bära för en strand bröllop, jess Weixler bara bar den. skådespelerskan, som du kanske känner igen från god hustru, gift hamish Brocklebank vid stranden. lyckligtvis, hennes goda vän Jes...

Ovido - Quiz & Flashcards