Direktlänk till inlägg 9 december 2015

den perfekta balklänning

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning.

balklänningar, balklänningar 2016

foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19

vilka färger är i stil för balklänningar? för balen 2007 kommer du att se några nya färger du inte har sett på modet ett tag som marin och vinrött guld, hallon, lila orange, svart och vitt, och alla roliga prom färger som turkos, lime och fuchsia. flickor alltid älskar lila och i år för balen kommer du att se de bästa lila klänningar. kungsblå gör en comeback big time för 2007 - en säker vinnare. kungsblå är en riktig het färg i år. guld och silver kommer att vara viktigt och nya metallic lamé tyger visar dig bort till gränsen.

vilken typ av stil ska jag fokusera på om jag vill se sexig i min balklänning? sexiga balklänningar för 2007 finns överallt. vill veta vad stilar är heta? glad att du frågade. Jag ska berätta för dig. volanger (franska look), draperier, Tiers, höga slitsar, spetsar; hi-låga hemlines och sjöjungfru silhuetter är sexiga favoriter för detta år. de gör sin väg tillbaka in i hjärtat av många tonåringar för balen. du kommer att se massor av sexiga balklänningar. alla vill ha en prinsessa.

vilken typ av balklänning ska jag titta efter om jag är inte så högt? många flickor som inte är så högt (som jag) kommer mot monterade silhuetter och flörtig, små korta klänningar. dessa balklänningar finns i en mängd roliga färger. kom ihåg att du måste använda vad du fick! stoltsera alla dina tillgångar!

hjälp tips för att hitta den perfekta balklänning:
Nu kom ihåg, kan någon klänning ser bra ut på galgen men kom ihåg att du måste köpa en stil och utseende som går med din längd, kroppsform, hår och hud färg. köper inte in i tron att det finns ett begränsat antal färger som fungerar för dig; i stället, vara din egen bästa modedesigner och hålla upp klänningar till ditt ansikte att se vilka som tar fram din hudtoner, ögon och hår bäst.

varma färger som brandbil röda och koraller ser bäst på brunetter med mörkare färg; coola pasteller arbetar för blondiner. men det finns en myriad av färger - metalliskt guld och silver ingår - som fungerar för alla färgämnen.

Om du är osäker på vilken typ av balklänning stil att gå med för balen dra en vän till en butik och få ett andra utlåtande när han försökte på massor av färger för att se vilka som förgyller din look bäst.

lära sig att omfamna din kropp också. Om du inte är bekväm i kurvkramande klänningar på grund av för mycket jiggle, försök sedan en kropp smalare undertill för mer kontroll. alla har åtminstone en stor tillgång, även om det är något så enkelt som tjockt hår, vita tänder eller fina ben.

du behöver inte göra något alltför extravaganta att visa upp din bästa egenskap, bara se till att ditt utseende visar den och förstärker den. om din bästa egenskap är stor hud, det sista du vill göra är att täcka upp varje tum av den med kläder.

förband för din bästa funktionen är mindre om dressing för storlek eller ålder och mer om att göra det bästa av vad du har att arbeta med.

en viktig sak att komma ihåg är när du är ute efter att köpa en balklänning fokus på en bling bling klänning eller bling bling tillbehör inte båda. Om du har både det skulle vara överväldigande för blotta ögat och en kommer att ta bort från den andra. tanken här är att göra antingen klänning eller tillbehör i fokus, inte båda.

till exempel, kan en brons axelbandslös klänning utan utsmyckning bära en chunky diamanthalsband och halsband eller ett par ljuskrona örhängen. enfärgade klänningar och neutrala är en stor bakgrund för färgrika juveler.

Å andra sidan, ju fler volanger, nivåer och beading en klänning har, desto enklare tillbehör bör vara. Det betyder inte att du måste gå nakna, men du behöver använda självbehärskning och välj mindre bitar.

svårigheten att förband för speciella tillfällen som hemkomst eller balen är att unga kvinnor ser fel om de klär sin ålder: i FRASANDE klänning, unga kvinnor / flickor ser redo för balen. titta på tidskrifter hemsidor och se vad som finns i stil. du inte vill gå ser ut som mormor bara överkörd av en ren!

olika stilar att tänka på:
filmstjärna stil
vill se ut som en filmstjärna? visa din känsla för stil med en designer-inspirerad klänning: många etiketter skapa sina egna jazzed upp versioner av kändis-chic klänningar. klänningar av Jovani, paris, Clarisse, mori lee, och niteline, är kända för att producera röda mattan ser till ett överkomligt pris. viktiga röda mattan ser i år inkluderar en axel grecian klänning och imperium midjan klänningar.

elegans
Om filmstjärna balklänning är inte för dig då tona ner utseendet och välja en cool cocktailklänning look. oavsett om du föredrar aristokratiska cirkel kjolar eller snygga, trimmer fållar, kommer den här klänningen komma till hands för andra tillfällen

prinsessan utseende
eleganta tåg lägger allvarliga punch. gå för en liten duk (som kallas en dammtrasa) eller full-on tåget (som kallas kapell) - åt båda hållen, din exit lämnar en bestämd bestående intryck.

täcker klänningar
en filmstjärna favorit, täcker klänningar är lika bekväma som de är fantastiska. Kom ihåg att med en enkel klänning som detta tillbehör är ett måste! från pärlor till diamanter till en blandning av hängen, går något. bling bling hela vägen!

wow ser
Låt den lilla Marilyn Monroe kommit ut med en mega feminin, hip-kramas klänning. väljer klänningar gjorda med ömtåliga material, såsom satin eller siden, som draperier väl och skapar kurvor. att hålla med retro tonen, avsluta med en koppling handväska och peep-toe pumpar.

flickaktigt flicka kjolar
berodde på sommarens vanlig kjol raseri är differentierade kjolar har en allvarlig comeback. denna trend kan gå två mycket unika vägar: den sofistikerade ballroom kjol eller blåsig "vanlig klänning".

svart är tillbaka
om du planerar att idrotts din balklänning igen, är den lilla svarta klänningen en klassiker. Välj en snygg sträng klänning, flörtig skift, eller ta ditt utseende från Audrey Hepburn med en chic balklänning.

det är hög men pojken är det låg.
förra årets asymmetrisk fåll har ersatts med "high-low" klänning. fållen, som är kort fram och längre i ryggen, är så unik och förtjusande; du har alla ögon på dig! Det är ett bra alternativ eftersom det är kort nog att dansa i, men tillräckligt länge för att se dressat.

strapless bebis
axelbandslös balklänningar har blivit en bal stapelvara för stor anledning. de är lika delar sassy och stilrena. De smickrar någon siffra. och de inte kräver ett halsband. hålla ögonen öppna för klänningar med vackra lister och elegant brodyr runt bysten-en stor stil i år.

homecoming queen
den ultimata cinderella-at-the-ball klänning och accessoarer. en Bouffant kjol och i övrigt enkel topp kombination är för homecoming drottningar på stil. dessa balklänningar 2016 kräver minimala tillbehör eftersom de är så show stopp. men se till att du kommer hem före midnatt. Ja visst!

det bästa råd jag berätta unga flickor letar efter den perfekta balklänning är att ha kul med mode. prova något nytt: satsning på en butik som du aldrig har handlat i, prova aftonklänningar som du alltid velat ha, men var rädd att prova på. tanken är att tänja på gränserna för din prom garderob och uppleva innovativa utseende.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:26

(foto via internet) Om det någonsin var en perfekt klänning att bära för en strand bröllop, jess Weixler bara bar den. skådespelerskan, som du kanske känner igen från god hustru, gift hamish Brocklebank vid stranden. lyckligtvis, hennes goda vän Jes...

Ovido - Quiz & Flashcards