Direktlänk till inlägg 9 december 2015

om färgade bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide:

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: http://www.veaul.com/se/brollopsklanningar-c2

innebörden av olika färger
white: även om människor inte längre begränsa sig till de traditionella bröllop färger är vitt fortfarande den mest populära färgen. färgen betyder renhet, renlighet och oskuld. när du bär en vit klänning, visar det sig att du önskar ett enkelt liv.

silver: det är en rik, glamorös färg som skapar en lugnande och lugnande effekt. färgen är oftast väljs av brudar som känner sig illa till mods om deras stora dag.

flerfärgade: även om de flesta bröllopsklänningar är svartvitt, det finns några brudar som väljer att satsa på flerfärgade eller mönstrade klänningar.

grå: om du deltar bröllop regelbundet, måste du ha stött på en brud bär en. grå symboliserar trygghet, mognad och en neutral, icke-invasiv känsla. forskningsstudier har visat att många brudar bär grå för att undertrycka deras personligheter.

medan det inte finns någon tumregel som du bör följa när du väljer färgen på din klänning, måste du se till att den färg du går för kompletterar din hudton.

bör du överväga säsongen att du gör ditt bröllop. till exempel, om du gör ditt bröllop under våren bör du gå för ljusa pastellfärger. Om du gör ditt bröllop under vintern, bör du gå till mörkare, djupare färger.

att se till att ditt färgade klänning matchar temat för ditt bröllop, bör du göra en hel del forskning och se till att du bär rätt klänning. till exempel, om du gör en renässans-tema bröllop, bör du göra din forskning och identifiera de färger som var populära under den tiden.

typer
Det finns många typer av färgade bröllopsklänningar som du kan gå till. Du bör notera att de olika klänningar är idealiska för olika årstider. dessa klänningar inkluderar:

hölje: det är perfekt när du gör bröllopet i en katedral eller grand egendom. mantel klänningen är också perfekt om det övergripande temat för bröllopet är formellt. eftersom klänningen lämnar dina armar, övre bröst, axlar och övre delen av ryggen nakna, är klänningen också perfekt när man gör bröllopet under en varm säsong.

bubbla: en bubbla klänning är perfekt när du håller en avslappnad bröllop. för en perfekt ser du bör undvika en bröllopsklänning med ljusa färger som rosa. dessa färger inte bara ser omogna, de tenderar också att vara alltför vardagligt. att vara på den säkra sidan bör du gå för en lågmäld färg som brun eller grå.

sommarklänning: en sol klänning brudklänning är perfekt när du är en gör ditt bröllop på en avslappnad och somrig plats som bakgård, strand, utomhus trädgård eller regional park. härliga färger för ditt bröllopsklänningar: taupe, marinblått och vitt.

slutsats
Detta är vad du behöver veta om bröllopsklänningar. att känna rätt färg och typ av bröllopsklänningar 2016 att gå efter, bör du söka råd av en konsult.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:26

(foto via internet) Om det någonsin var en perfekt klänning att bära för en strand bröllop, jess Weixler bara bar den. skådespelerskan, som du kanske känner igen från god hustru, gift hamish Brocklebank vid stranden. lyckligtvis, hennes goda vän Jes...

Ovido - Quiz & Flashcards