Direktlänk till inlägg 9 december 2015

vackra festklänningar som är säker på att vända huvuden

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläder och definitionen av vad en part klänning faktiskt är.

festklanningar, festklänningar 2016

foto av: http://www.veaul.com/se/festklanningar-c20

den första festklänningar var formella klänningar som bärs av kvinnor hjälp under 17-talet. dessa klänningar har utformats speciellt för att bära vid hovet (i närvaro av en monark) och de tog timmar att "glida" in. säcken tillbaka, till exempel, gjordes av tunga, lyxiga tyger som arrangerades i en serie motveck som nådde golvet och avslutas i en blygsam tåg. klänning var så tung att det krävs en båge kjol (krinolin) för att ge den form.

allteftersom tiden gick, mode blev mindre konservativa. Det var under regeringstiden av drottningen victoria att begreppet "aftonklänning" först dök upp. än en gång, det fanns ingen standard definition, men de flesta designers överens om att en aftonklänning hade långa ärmar och nederkant som gick till anklarna eller golvet. men det var fortfarande ganska formella, var dessa klänningar tillverkade av lättare material och hade färre lager än sina föregångare. fashionabla kvinnor även börjat visa lite hud.

formella kappor var lätt tillgängliga i ärmlösa versioner och med kasta, dekolletage necklines. axelbandslösa siffror kom lite senare komfort och enkelhet började sälja. kvinnor ville festklänningar kunde faktiskt festa in. de ville dansa hela natten i roliga och flörtig klänningar som kan bäras till flera händelser.

rätt klänning
tro det eller ej, är det svårare än någonsin för en kvinna att hitta rätt klänning för en särskild händelse. trots allt, det fanns endast ett fåtal klänningar i tidigare epoker och klänning koder tydligare. när en kvinna fick en inbjudan till en fest vid hovet i Versailles, visste hon exakt vad man ska ha. men i dag måste hon matchar klänningen till varje social tillfälle och händelse. Låt oss ta en stund att granska några av de mest populära klänningar som kan bäras till casual och formella frågor.

svart slips och vit slips
en svart eller vit slips inbjudan kräver formell klädsel vid alla tillfällen. killarna måste bära smoking och flickorna måste klä sig i formell festkläder. ärmlös eller axelbandslös klänningar är bara bra, men gästerna bör ägna uppmärksamhet deras hemlines. helst bör klänningen falla till golvet (full längd), men te-längd klänningar som når anklarna är helt acceptabelt. men vad som verkligen sätter aftonklänning bortsett från en mindre klänningar är materialen. en aftonklänning bör göras från lyxiga tyger som sammet, siden, chiffong eller satin.

Det är viktigt att notera att en aftonklänning skiljer sig från en balklänning. balklänningar är typiskt axelbandslösa, ärmlös och har kjolar. de ofta ses på high school proms och formella danser. kvällen kappa, å andra sidan, kan ha ärmar, träns, även remmar. Det finns i varje siluett, inklusive sjöjungfru, trumpet, hölje och en linje.

firmafest
många arbetande kvinnor våndas över vad man ska ha till en fest som hölls på jobbet. som en allmän regel bör en kvinna klä sig konservativt om företagskunder och medarbetare kommer att delta. formell affärsdress eller kväll slitage är lämpligt. Men, om partiet är avslappnad, det vill säga endast personalen att delta, kan en flicka bära stort sett allt hon vill. den klassiska lilla svarta klänningen gör ofta ett framträdande på tillfälliga företagsfester, särskilt under semestern. cocktail klänningar är också välkomna, liksom skjortor, tröjor, blusar, byxor och mer informell klädsel.

semi-formella
de mest populära halv formella evenemang är cocktail och middagsbjudningar med vänner. klädkoder är typiskt avslappnad vid dessa sammankomster, men en t-shirt och jeans skulle vara helt oacceptabelt. super korta kjolar skulle också vara out of bounds. Som ni kanske förstår, att den bästa klänningen slitage på ett cocktailparty är en cocktail klänning. fållen skulle falla under knäna, men andra än att det verkligen finns inga regler. en flicka ska känna sig fria att bära en klänning som får henne att känna sig bekväm, även sexigt. cocktail och middagsbjudningar är också en perfekt tid att bryta ut några smakfulla tillbehör, eftersom cocktail klänningar tenderar att vara lite vanligt. formgivare skor, koppling handväskor, smycken och färgglada sjalar kan alla användas för att komplettera en diskret klänning

i slutet av dagen, bör ett festklänningar 2016 vara smickrande, bekvämt och roligt. klädkoder bör följas, om det är möjligt. bara inte låta dem komma i vägen för en bra tid. Det är en fest, trots allt.

da n burke är en frilansande skribent som skriver om bröllop och specifika produkter såsom studentklänningar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Av stewart stewart - 8 december 2015 07:26

(foto via internet) Om det någonsin var en perfekt klänning att bära för en strand bröllop, jess Weixler bara bar den. skådespelerskan, som du kanske känner igen från god hustru, gift hamish Brocklebank vid stranden. lyckligtvis, hennes goda vän Jes...

Ovido - Quiz & Flashcards