Direktlänk till inlägg 21 oktober 2015

vad du bör veta om bröllop skor

Av stewart stewart - 21 oktober 2015 06:03

några brudar är alltför ont om tid för dig att ens få det allra nödvändigaste för den stora dagen som brudskor. med så många skor som finns i dessa dagar, är det ganska enkelt att köpa 1. denna form av att köpa tenderar att göra det mycket lättare att välja en som du känner är rätt för dig.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

när det gäller att välja ett par bröllop skor, alternativen är oändliga. först och främst är det viktigt att välja ett par som är bekvämt. trots allt, kommer du att i din fot för ganska länge och även du inte vill vara obekväma eller ha ont i nya skor. köpa ett par skor som är jämförbara i höjd mot de som du brukar sätta på.

i händelse av att du inte är i stånd att slutföra detta eller vill prova andra motiv bör skor köpas veckor innan vigseln. bära dem att få ett par minuter vid första; öka den tid du lägger på dem att bryta dem långsamt. anländer bröllopsdag, bör skorna lätt matcha. å andra sidan, av någon otur omständighet du bara hantera att köpa dina skor i elfte timmen och du bär höga klackar du inte är vana vid, har ett ytterligare par av lägre klackar beredda att ett val att ändra.

du kan glida in i dem när ceremonin är mer än. överväga idrotts kil eller system typ skor för att öka din komfort nivå i motsats till idrotts stilettos.

en ytterligare viktig faktor kommer att vara platsen för ceremonin tillsammans med tidpunkten för yr. öppna toed skor tenderar att vara mer lämpligt för sommarbröllop.

Dessa kommer att möjliggöra bättre ventilation för din fot och skulle visa upp din pedikyr. under kyliga vintersäsongen, stängda skor skulle vara ett mycket bättre preferens. Det finns gott om stilar att välja mellan i design du har valt som du inte bör ha ett problem att plocka en som är perfekt. självklart, är färg viktigt.

vill du att dina skor att bli monokromatiskt och kompletterar färgen på din broderier eller gör en vill att det ska bli samma färg på sin klänning. i händelse av att du inte är i stånd att ha en exakt färgmatchning, tycker om skor gjorda av material som kan färgas mot den färg du vill matcha din bröllopsklänning. några brudar har för närvarande ett företag begreppet vad design deras skor skulle vara, runt den andra sidan, andra brudar har en tendens att besluta om skor för att öka deras klädsel. standardfärger som vitt eller elfenben är ofta väljs med skorna stängs eller med pip tår. för skojs skull och flörtig vigseln klädsel, kan ett par av plana eller sandal typ skor vara utmärkt. fantastiska utsmyckningar som kristaller, broderi och band kan hittas på dessa brudskor.

annan skara föredragna är satin bröllopsskor, vilka i allmänhet bäres med silkes klänningar.

satin inte riktigt fungerar så bra med något men klackar. på grund av betydelsen av händelsen, hjälper det i fall du anser tid att kombinera och matcha tills du hittar rätt plats. du måste boka tid för jobbet eftersom detta garanterar att du inte får saker fel inom slutet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards