Direktlänk till inlägg 23 oktober 2015

hur man designar din brudklänning

Av stewart stewart - 23 oktober 2015 08:47

bland alla dina viktiga dagar, är bröllop en av de mest minnesvärda dagar och det har en annan plats i ditt hjärta. Vi vill att våra bröllop att vara stora, små, personliga, och allmänheten och andra miljoner saker. men vad vi vill mest är att se vacker. nästan varje brud jag har sett såg drop dead underbara i härlig brudklänning och vackra smink.

brudklänningar, billiga brudklänningar

foto av: http://www.veaul.com/se/

idén om perfekta bröllopsklänningen varierar från person till person. För vissa brudar bara vintage samling frågor medan för andra deras mammas brudklänning ser fantastiskt med en annan touch! dessa dagar finns det en mängd olika bröllopsklänningar på marknaden och du har en möjlighet att designa din egen klänning också.

Det är ganska lätt att utforma ditt bröllop klänning om du har någon ungefärlig uppfattning om klänningen och ser du vill idrotten. med hjälp av vänner och senaste symaskiner nästan allt blir möjligt och bär själv utformad klänning ger dig mer tillfredsställelse än att köpa en. Här är några av de tips som du kan använda och designa din bröllopsklänning.

tidskrifter: när bröllopet datum blir slutfört start letar efter idéer överallt. leta efter ledtrådar, färger och mönster. Läs så många bröllop tidningar som du kan få tag på. leta efter olika mode stilar och modell klänning. tittar på hemsidor och Internet skulle ge dig idéer.

skissa: tveka inte att skissa din design. även en grov skiss skulle göra, det är bättre att skissa designen och ge till skräddaren. du kan be någon annan att skissa det ännu, men vem vet vad du önskar bättre än dig själv?

modeller: du kan välja modeller som liknar dig och börja analysera vilka färgade brudklänningar passar dem. de måste ha blivit fotograferad på olika platser med olika typer av kläder på. det ger dig bättre idé om du ser någon.

Det finns webbplatser tillgängliga dessa dagar för att designa dina kläder. du kan sätta din bild på webbplatsen och design kläder och sätta smink på nätet och se vad som passar dig.

tyg: hitta rätt tyget har stor betydelse. Det finns situationer då du bör undvika ett visst material helt. till exempel tunna flickor bör undvika att bära kroppen kramas tyger etc. Du kan gå till olika butiker och se vilken typ av material som passar din kroppstyp.

Om du får förvirrad eller inte kan designa klänningen kan du köpa den från en bra affär i närheten. Det finns olika rabatter på brudklänningar och du kan köpa en brudklänning enligt 100. kan du också förhandla brudklänningar och välj den perfekta för dig. efter alla bröllop är speciell och du behöver för att få den perfekta utseende och perfekta billiga brudklänningar!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards