Direktlänk till inlägg 27 oktober 2015

fantastiska bröllop skor att avsluta din look

Av stewart stewart - 27 oktober 2015 08:07

du har hittat den perfekta klänningen. din slöja och huvudbonad ser fantastisk, och du kan bara föreställa mig hur underbart blommor från din bukett kommer att lukta när den stora dagen kommer. men om du vill vara cinderella på din bröllopsdag, måste du hitta den perfekta par skor för att gå ner i gången i. glas tofflor är inte svaret, men det finns några fantastiska stilar tillgängliga som kommer att avsluta ditt utseende för denna saga tillfälle.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

bröllop skor kommer i alla stilar och häl höjder. vad du väljer bör komplettera din klänning och säsongen du ska gifta i. sandaler och pumpar är de mest populära stilar av bröllop skor, men tofflor och flip flops också har sin plats som en ände av mottagnings respit från detta hela dagen stilett affären.

sandaler
på sandalen änden av skalan, det finns gott om bra val som är tillgängliga i ett brett spektrum av klackhöjder. för en längre häl, är Daphne en glamorös färgbar satin sling-back sandal. den har en asymmetrisk främre rem som är täckt med kristaller för att matcha kristallen rosett på framsidan. Daphne häl är 3 inches med tum plattform.

för en mindre traditionell sandal, är rhinestone täckt nederbörd en strappy hög klack nummer som gnistrar i metalliskt silver. strängar av strass kaskad från ankelbandet ner till fronten bandet att lägga glitter på alla de rätta ställena. hälen på nederbörden är 3 inches.

kvinnor som vill ha en sandal med en halva höjden hälen kommer att älska den eleganta och bekväma snöflinga. med tre tydliga kristall blommor försköna framsida skon, gnistrar snöflingan i vitt eller elfenben satin. denna sandal har en fjärdedel rem för att säkra din fot och en blygsam 2 tums klack.

brudar som vill ha en ännu lägre klack sandal som fortfarande har stil bör kolla andie satin sandal av coloriffics. den andie har en rhinestone förskönat veckat kors vamp och en fjärdedel rem med ett justerbart spänne stängning. hälen mäter 1 tum.

pumps
Om pumpar passar ditt bröllop klänning och krydda bättre än sandaler, det finns några stora utformar tillgängligt i klassisk och modern stil.

för vilda barn bruden är fifi en metallisk leopardmönstrad peep toe plattform hög klack som kommer att lägga stil på även de mest traditionella klänning. denna pump har en metallisk brokad leopardmönstrad tyg som lyser med en touch av silver. den fifi har en 4 tums klack och en 1 tums plattform.

en mer feminin pump alternativ är lolita ankelbandet peep toe d'Orsay häl. Detta satin sko är en blandning av söta och sexiga, med en lekfull liten volang på baksidan av skon och utskurna sidor för en titt på fotvalvet. hälen mäter 3,5 inches. Lolita finns i svart eller elfenben.

brudar lutar mot en mer konservativ sko kommer att älska shellie färgbara peep-toe pump. med utskurna sidor och en langetterad front, är shellie en perfekt blandning av klassisk stil och komfort i en 2-tums mitten hälen sko.

ännu lägre på hälen spektrum är paige. Detta färgbar peep-toe pump har en gnistrande strass prydnad över tå och en 1 tums klack. den paige finns även i breda storlekar.

badskor och tofflor
brudar som vill ha en mycket låg klack bröllop skor eller en bekväm lägenhet att ändra till under mottagningen har några rem, tofflor och flip flop stilar att rädda trötta tår.

för casual utomhus bröllop, är kyra en färgbara satin låg kil rem som passar perfekt räkningen. små pärlor och kristaller dekorera rem över tårna på detta enkla, eleganta brudskor. hälen på kyra mäter 1 inches.

om du ändrar från klackar till en toffel eller flip flop mid-mottagning är en förhastad slutsats, Isabelle och hilary är stora bekväma val att vila och belöna dina trötta fötter. Isabelle är en platt satin toffel som förskönas med bågar och pärlor. Det finns i storlekarna liten till extra stora.

för flip flop aficionados har hilary juvel-täckt band, en vadderad sula och en 1 tums kilklack. Det finns i vitt eller elfenben.

valet är ditt
från funky och modern till klassiskt läckerbit, det finns många stilar av bröllop skor tillgängliga för att matcha din klänning och din personlighet. du kan piffa upp en traditionell klädsel med metallisk leopard pumpar, eller så kan du hålla det enkelt med en snygg strass förskönat sandal. Valet är ditt, eftersom som belle av bollen, allt som betyder något är att bröllopsskor är fantastiska nog att avsluta din look.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards