Direktlänk till inlägg 27 oktober 2015

hur platsen en falsk balklänning

Av stewart stewart - 27 oktober 2015 08:13

förfalskade lyx mode objekt, till exempel balklänningar, frodas på marknaden, och ledande designers och återförsäljare måste möta dessa farhågor när man vill främja sina produkter på nätet. oetiska webbplatser säljer miljontals dollar av falska modeplagg till intet ont anande kunder varje år genom att förvränga dessa objekt som verkliga produkter från designers - märkta ner till ett lågt pris.

balklänningar

foto av: balklänningar

ofta kunder som har beställt en förfalskad balklänning av misstag får dålig kvalitet balklänningar i gengäld, eller ännu värre, aldrig få något alls. dessa konsumenter kan inte ens ta rättsliga åtgärder mot den aktuella platsen eftersom de flesta av dessa återförsäljare inte är baserade i USA.

så hur kan konsumenterna skydda sig från att köpa förfalskade balklänningar? Det finns flera åtgärder du kan vidta för att identifiera och skydda mot lyxartikel bedrägerier på nätet.

om det ser för bra för att vara sant, är det
falska mode webbplatser har blivit sneakier. ofta kan frugal prom publiken lockas till att spara pengar på sin mantel och luras till att köpa balklänningar från en falsk webbplats bara för att det erbjuder mycket eftertraktade lyxvaror till bedrägligt låga priser. dessa webbplatser kan locka kunder att göra ett köp, eftersom de främjar dessa plagg som använder tillverkarens faktiska fotografier av klänningen, lura konsumenterna att tro att de är att ta emot själva objektet av designern.

Men, är det som ofta verkar vara en hel del faktiskt en bluff. anledningen till att många högkvalitativa balklänningar säljs till ett visst pris är att auktoriserade återförsäljare måste följa tillverkarens föreslagna priset (rekommenderat pris). Detta innebär att klänningar med en orealistisk "rabatt" är antingen olagligt diskonterade eller förfalskade modeplagg.

skydda dig själv - om affären verkar för bra för att vara sant, ompröva ditt köp.

köpa dina klänningar från välrenommerade butiker
Köpes balklänningar endast från välrenommerade butiker och när du är osäker, kontakta tillverkaren för att kontrollera att säljaren är faktiskt en auktoriserad återförsäljare. Du kan också besöka webbplatsen för formgivare, eftersom de ofta har en fullständig lista över säljarna rätt att distribuera sina kläder. dessutom kan konsumenterna forskning bakgrund av bolaget på Better Business Bureau innan du köper klänningen.

alltid webbplats bör tydligt lista kontaktinformation som konsumenten kan använda för att kontakta en kundtjänst. leta efter denna information - restaurangsökning, telefonnummer, e-post eller chatt. Använd denna information för att chatta med företaget om sina produkter - om du har möjlighet att tala med en verklig person som kan svara på dina frågor, det är ett gott tecken att det bolaget är en auktoriserad säljare och är inte en förfalskad modekedja.

dessutom kontrollera omdömen om butiken. inte butiken har en fyra eller fem stjärnor på google? finns det vittnesmål? har företaget en facebook eller twitter sida? är det på nätet klagomål för företaget på andra webbplatser? göra en sökning på butiken i fråga och läsa så mycket som möjligt om företaget. Detta kommer sannolikt att hjälpa dig att avgöra om du har att göra med en falsk modekedja - missnöjda kunder tenderar att vara högljudd om deras klagomål, och du kommer att snubbla över sanningen om du gräva lite djupare.

webbplats svada
utkik efter vissa termer på webbplatsen som är röda flaggor för förfalskade modebutiker - gör den webbplats använder beskrivningar uttrycker hur "riktiga" eller "äkta" dessa balklänningar är hela webbplatsen? använder de fraser som "liknar", "inspirerad av" eller "på samma sätt som" i produktbeskrivningen?

noggrant läsa produktbeskrivningar, eftersom risken är, det är inte riktigt "liknar" kvaliteten på den verkliga designerns lyxiga plagg.

Läs villkoren
alltid läsa företagets returpolicy, som ska bokföras tydligt på webbplatsen. de erbjuder att återbetala dina pengar inom ett visst antal dagar om du inte är nöjd med produkten? de flesta falska modekedjor kommer inte att göra dessa löften, eftersom de förväntar sig att du kommer att vara missnöjd och vill inte tillbaka dina pengar.

dessutom läsa alla bolagets villkoren noga. igen, söka efter ordflöde som sticker ut - du kan fånga ett avsnitt eller två som medger direkt att deras balklänningar inte real deal, så många falska återförsäljare förutsätter att du inte kommer att ta tid att läsa hela politiken.

skydda din personliga information
konsumenterna ofta inte inser att även om de kan ha blivit lurad till att köpa en förfalskad balklänning, det är ännu mer skrämmande att inse att de har gett personuppgifter - såsom kreditkortsinformation - till den bedrägliga säljare. konsekvenserna av detta är ännu allvarligare än att ta emot shoddily tillverkade studentklänningar, eftersom du kan behöva vidta åtgärder för att skydda mot identitetsstöld eller distribution av din ekonomiska och / eller personuppgifter.

så var försiktig - medan det kan verka som om du har hittat affären av en livstid, kan du faktiskt få allvarliga återverkningar från att köpa en falsk modeplagg, varav minst innefattar inte ha aftonklänningar till balen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards