Direktlänk till inlägg 27 oktober 2015

hitta roliga och fashionabla festklänningar

Av stewart stewart - 27 oktober 2015 08:21

varje kvinna vill ha en fest klänning som kommer att göra henne att stå ut på festen, men att hitta den perfekta klänningen kan visa överväldigande. du vill ha en klänning som ser roligt, men känner sig bekväm; en klänning som utstrålar mode men är unikt. denna guide hjälper dig att hitta roliga och fashionabla festklänningar som stjäl showen i år.

festklänningar

foto av: festklänningar

mest anmärkningsvärda stilar i år inkluderar vågade och flashiga utskrifter, solida djärva färger och unika rygg stilar inklusive illusionen tillbaka och tillbaka drapera klänning.

festklänningar för att lysa upp natten
Om du funderar på en spännande festklänning den här säsongen, har du tur. flera unika mönster har drabbat marknaden, av vilka många har helt ursprungliga utseende. blanda det roliga och fashionabla, är en part klänning som garanterar att du kommer att stå ut som fyrverkerier på natthimlen pärlstav charmeuse klänning med spruta tillbaka stil. denna festklänning kommer i djärva färger och ett fyrverkeri mönster som lovar du lysa upp natten. Detta iögonfallande utseende har en pärlstav livstycket med skära ut detaljer och en spray tillbaka, som håller din rygg öppen under två små criss kors remmar.

ett annat mönster som brister med ljus och energi, ena axeln stretch satin flera utskrifts klänning stil, kommer att ha alla huvuden vända på någon part. utöver det fetstil som dyker den ena axeln rufsa detalj lägger dimension och drama. Du kommer också att älska hur den här klänningen smickrar alla former och storlekar med stretch satin tyg, vilket gör att du kan känna dig chic och bekväm samtidigt.

samtidigt som det har en mer subtil mönster, en av de nya, mest underbara klänningar i år är lång axelbandslös charmeuse print klänning stil, som har en höft, blommönster med utbrott av fuchsia, royal, svart och rosa för att skapa utskrifts perfektion. axelbandslös och flödande, denna roliga och feminina festklänning har ett imperium midjan som ger längd och förfining.

korta, ljusa och djärva festklänningar
många kvinnor som väljer att uppmärksamma med den underskattade förälskad i fasta och djärva färgade festklänningar. med rätt färg, kommer din klänning pop bibehållen subtilitet. i år, med den perfekta färgen för att passa din hudfärg, stil och personlighet, överväga att prova ett parti klänning med en kort fåll att skapa en minnesvärd look.

för mörkare hudtoner, många tyder på en djup, kvav safir partyklänning för bästa resultat. nya och rätt utanför banan, kommer du att älska kort axelbandslös stretch satinklänning med sido rosett stil genom max & cleo. för de av er bekant med modemogulen Max Azria, max & cleo fungerar som denna designer mid-range modekollektion, vilket gör att dessa kvinnor på en budget för att njuta av en high-end fashion look.

om du har mörk eller ljus hy, svartabörshajar den korta axelbandslös skimrande stretch taft klädstil en djup fuchsia rosa som komplimanger alla hudtoner. den här klänningen utstrålar roligt genom sin asymmetriska differentierad kjol och ser flörtig med sin axelbandslös livstycke med plissering detalj. som en extra bonus, du är säker på att må bra i detta parti klädstil sträckning skimrande taft tyg, som är super bekväma.

barnet kom tillbaka!
Det handlar om tillbaka i år när det gäller festklänningar: x-back klänningar, illusion tillbaka stilar och tillbaka drapera stilar.

x-back klädstil har visat på modet i år, eftersom det är glam och klassisk, men med en toppmodern stil. ett perfekt exempel på en svelte, edgy x-back klänning är den svarta ärmlös trikåklänning med pärlstav x-back stil med en modern korsvis sprej tillbaka. sprut tillbaka kommer att ge dig extra stöd medan resten av klänningen, gjord av jersey, kommer att göra du behärskar, som om du glida på luft. denna festklänning kommer även i skimrande guld och för en kvav och sofistikerad Marilyn Monroe utseende, kommer du vill kolla in den här klänningen stil i elfenben samt.

illusionen tillbaka är bäst representerade i den mjuka chiffong utskrifts klänning med illusionen tillbaka stil som den genomskinliga tyg och lister fångar ögat, men är fortfarande subtilt med sitt ljus gul / orange färg. förutom den intrikata illusionen tillbaka, denna klänning lyser helt enkelt med inslag av glimmande guld hela klänning. Du kommer också att älska den vackra pärlstav halsen och flödande chiffong.

den ena axeln chiffong print klänning med ryggen drapering stil fungerar som en av de mest roliga och unika festklänningar tillgängliga nu. vad som gör den här stilen sticker ut mest är dess ena axeln rynkad livstycket och unika två rem jeweled tillbaka med en elegant drapering som är helt enkelt fantastisk. Dessutom har den här studentklänningar en förskönad midja som ser glamorösa i perfekt parning med en chiffong print tyg som ger en mjuk siluett.

framför allt, se till att din festklänning passar ditt tillfälle och personlighet, och ger dig chansen att experimentera med nya utseenden. med denna guide, är du säker på att hitta den perfekta roliga och trendiga cocktailklänning av säsongen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards