Direktlänk till inlägg 16 november 2015

brudar, gifta sig i spännande bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 16 november 2015 07:47

gifta sig med mannen i dina drömmar är den ultimata önskan uppfylld, men att gifta sig i en spännande brudklänning toppar drömmen. du kan få det bästa av båda när du lär dig var du hittar brudklänningar som fashionably punctuates din mode uttalande.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: http://www.veaul.com/se/brollopsklanningar-c2

icke-traditionella bridal klänningar
ute i bröllopet industrin är den nya rasen av bröllopsklänningar. så vad sägs om att gifta sig i rött? som vita, röda sticker ut i mängden. Om du är orolig för människors reaktioner, bör du inte bjuda in dessa folks till bröllopsdag, vits naturligtvis avsett. så vad händer om du påtagning en blodröd brudklänning?

det finns inga regler mot detta och samhället har blivit mer överseende med avant-garde brudar. så där har ni det.

vad som händer i brudklänning scenen? du kan vara förvånad över kreativitet med arbetet med modedesigners att uppfostra sina brudklänning samlingar. den vita klassiska brudklänning är fortfarande en översta lådan men du kan hitta nya färger, prydnadsföremål, och nya stilar och du gissade rätt, material. fjädrar, metall lama, och tunga satin tränger ut puritanska vita bröllopsklänningar gamla.

vad sägs om ett bröllop kostym? ja du kan gifta sig i en utsökt byxdress. dessa är inte den genomsnittliga pantsuits, de är formade med panache att göra bröllopsdag oförglömlig och enastående, mode klokt.

Om du inte kan bestämma om färgen på ditt bröllop ensemble eller om du vill att dina favoritfärger i bröllopet outfit, det finns ingen stoppa dig från att få en flerfärgad brudklänning! du kan få regnbågens färger, mystiska färger från öst, eller den fantastiska färger av fairy mark - allt i en klänning. Om detta är din kopp te, kontrollera vad som sy i de heliga salar modedesign butiker. bläddra brud tidningar eller kanske smyga in celeb bröllop och få dina tips därifrån.

nya heta designer för att förvåna din blivande make
metalliskt lame materialet gör ett plask i brudklänningar fältet. dessa typer av klänningar kommer med meter broderade hjälm med gårdar och gårdar i slöja. eller du kanske forsa över en axelbandslös design med spridda pärlor som möter upp framför en stor iögonfallande design. i enlighet med den här stilen, stilisera med ovan-the-armbåge spets eller satin handskar. komplettera detta med huva tyll mössan i din favoritfärg och voila, du är en vacker modern brud-till-vara.

trött på runda och fyrkantiga necklines? har din halsen skärs ut i en kärleksfull älskling halsen och har sidorna prydd med bäver päls eller peplum. för kjolen upprepa bäver päls eller utskärningar. ditt bröllop gäster kommer att vara den allra första att se denna typ av brud outfit i din stad och det borde vara brudklänning av alla brudklänningar.

gå östra romantiskt? har en ren livstycke med en mellangärdet topp komplett med fjädrar. inte bara någon form av fjädrar men med maraboufjädrar och upprepa ornamentik på dina högklackade skor för effekt. klädd dinglande smycken med östra konst och en gauzy slöja liknande av gamla prinsessor i öst, har du bröllopsklänningar att slå.

Om du vill få ut av den långa brudklänning mögel, väljer en mini brudklänning. visa upp dina ben och göra ett intryck på blivande make tillsammans med dina deltagare med hjälp av lyxiga material, pärlor och add-ons. eller välj en lång klänning med en förlängd slits för betoning. inte billiga brudklänningar blir varmare och ännu mer spännande? det kan du ge dig på.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards