Direktlänk till inlägg 17 november 2015

hur man väljer din perfekta brudklänning

Av stewart stewart - 17 november 2015 07:30

din bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna du någonsin kommer att ha och att välja rätt klänning är viktigt. med planering och forskning processen kan vara mer smärtfritt än du har väntat.

brudklänningar, brollopsklanningar

foto av: http://www.veaul.com/se/brollopsklanningar-c2

påbörja processen med att välja rätt klänning sex till nio månader innan den stora dagen. bläddra brud tidskrifter och dra ut de sidor med klänningar som du gillar. hålla dem i en mapp när du börjar provar klänningar.

när du handlar för bröllopsklänningar överväga din bröllopstema. välja en klänning som är i linje med din bröllopsdag kommer att göra det lättare att välja rätt. Om du har ett formellt traditionellt bröllop, så skulle du leta efter en formell golv längd brudklänning med ett tåg. Om du gifta utomhus på en resort eller på stranden, då kan du välja något mer avslappnad.

överväga din kropp typ och vilken form är smickrande för dig. typer att överväga att inkludera en-line, balklänning och Tajta kläder. naturligtvis du har en förkärlek för den typ av brudklänning som du alltid har velat.

nästa steg i att välja rätt klänning kommer att bli din budget. de flesta brudar är på en budget och du bör bestämma hur mycket du kan spendera innan du går shopping. föra mapp med bröllopsklänningar du gillar från brud tidskrifter. Detta gör att du kan referera till stilar du gillar när du är i butiken. Du måste ange brud butiker och prova på olika klänningar. se till att prova många olika stilar, kan du bli förvånad över att upptäcka att klänningen du väljer är inte den du trodde. prova klänningar som görs från en mängd olika designers.

när man försöker på klänningen se till att du kan sitta ner, gå och böja bekvämt. vara säker på att du kan acceptera kramar från dina gäster och lyft upp armarna utan klänningen rippning. ta med en vän eller familjemedlem som kommer att berätta ärligt hur klänningen ser på dig. När du har valt din klänning begära en specificerad kvitto som visar varje objekt som håller på att faktureras med klänningen. spara lite av din budget för att täcka förändringar, kan dessa kostar $ 300 och ibland mer. granska med butiken vad som ingår, såsom lagring och strykservice.

om du är på en liten budget, sedan överväga shopping på secondhandbutiker. bröllopsklänningar är ett objekt typiskt bara användas en gång. har klänningen rengöras genom en professionell och spara på bekostnad av att köpa klänningen nya. ser bröllopsklänningar över noggrant och kontrollera kvalitet som den pärla arbete. pärlor som limmats på plats i stället för sydda individuellt är av lägre kvalitet. franskt snöre är också ett värde detalj för att leta efter.

detta är naturligtvis din speciella dag och du bör välja bröllopsklänningar 2016 som du alltid har velat. välja en som passar bekvämt och ser bra ut på dig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards