Direktlänk till inlägg 17 november 2015

semester klänningar är mer än bara klä upp

Av stewart stewart - 17 november 2015 07:37

GettyImages-494721370-Sean-Gallup-467x700

(foto via internet)

semester klänningar är mer än bara klä upp. FASHIONING sig i semester dräkt är en del av firandet av tiden på året. om du njuter av en familjemiddag, hus hoppande för snabba besök, eller klä upp för en extravagant social händelse fest för att välkomna i det nya året, är 2015 klar med fashionabla idéer.

när de söker den perfekta semestern kläder, är händelsen en planerar att delta behöver tas i kontemplation. en aftonklänning inte skulle passa bra med en bekväm familj fest. jeans kan fungera bra med en semester-tema tröja när man sjunger sånger av säsongen från dörr till dörr, men skulle definitivt vara ett sätt inte när de deltar i en fancy kväll gala. styling 2015 semester mode sträcker sig från den lilla svarta klänningen till en retrostil pantsuit. när man planerar att klä upp för årets semester festligheter, ta hänsyn till färg, tyg och stil.

som söker semester klänningar i år tar en cue från Santa modekänsla genom att byta den klassiska klänning för retro sammet pantsuit. som rapporterats av The New York Times, är sammet kostym årets alternativ till att klä upp i festklänningar. titta på en 1970 rapphöna familj tv episod för inspiration om hur man bär de mångsidiga plysch sammet byxor och matchande jacka.

semester passar i juvelprydda färger smaragdgrönt och ametist är verkligen på modet och skulle placera en som pärla av partiaktiviteter. matcha kostym med en härlig vit siden ruggig blus eller en enkel sidenskjorta i en nyans ljusare än dräkten färg.

den pantsuit är extremt mångsidig, vilket gör det till ett underbart alternativ för dem som blivit inbjuden till flera parter. Det kan klä upp eller ner beroende på händelsen. man kan även slå ut i stället för en aftonklänning genom att klä upp det med en klyvning bärande metall blus och matchande strappy klackar.

när de söker speciella semester klänningar för den här säsongen, kommer man vara glad över att se att flimrigt stil befinner sig i. Detta eleganta klänningen kommer att placera sin fashionista som centrum för uppmärksamheten på en semester fest. Det finns en gyllene gnistan som ser vackra på någon i nyanser av gult guld, steg guld och ombre. julhelgen handlar om skinande ljus, och klänningar glimmande med glans och paljetter kommer säkert placera en i centrum på något parti.

"Guld kan vara formella, polerade, sexig, elegant och lättretligt, så det kommer att passa in på bokstavligen någon typ av parti", som beskrivs i rörelse.

semester klänningar är alltid acceptabelt i stil med den lilla svarta klänningen. kommer aldrig gå fel med en garderob svart klänning stapelvara. den lilla svarta klänningen, den så kallade LBD, är en bestämd do för någon part. klä upp eller ner med smycken och skor. Naturligtvis finns det göra och inte göra när du klär upp i en LBD. denver magazine 5280 föreslår att hålla sig borta från ogenomskinliga svarta tights att hålla ensemblen cheery och inte botten tunga trista. hålla den svarta klänningen enkla och styling med sina egna uppgifter. att lägga till lite färg eller glitter, kan man lägga till roliga med uttalande smycken, dekorativa skor och en koppling. fylla garderoben med den lilla svarta klänningen i flera stilar från en enkel version för släktträff till ett utsmyckade med spets eller fjädrar för en mer extravaganta partyfirande.

semestern tid på året är tänkt som en fest med familj och vänner. klä upp är en del av det roliga med partiet hopping och välkomnande i ett nytt år. Detta är ett perfekt tillfälle att gå och handla för att hitta det perfekta semester klänningar som kommer att göra en att känna sig som speciella som de helgdagar som jublade.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards