Direktlänk till inlägg 18 november 2015

mode polisen gräva djupt i miss sa klänning

Av stewart stewart - 18 november 2015 07:13

1260978_1035654

(foto via internet)
tillverkade av koppar, guld och läder, representerar klänningen landets mineraltillgångar.

skönhetsdrottning igår avslöjade r100000 plagg som hon kommer att visa upp på Miss World-tävlingen nästa månad i Kina.

självutnämnda mode kritiker kan lättad över att det inte finns några strutsfjädrar, tribal halsband eller bild av Nelson Mandela på livstycket. men andra kommer att vara besviken över att klänningen har inga spår alls Sydafrika om det. om du inte känner till historien.

tillverkade av koppar, guld och läder, representerar klänningen landets mineraltillgångar.

designer casper Bosman enda uppdrag var "afrikansk gudinna".

bär plagget igår, laurie representerade häftighet. hon sa att hon kände sig "som en gudinna" i ensemblen.

"Det är mycket genomarbetade. vi vill ha folk pratar om det och tittar på det under en mycket lång tid", sade hon.

förra året, ruggig rolene strauss fjädrar, bokstavligt och bildligt, när hon tog på sig ett guld och lila struts fjäder huvudbonad som en del av hennes folkdräkt.

men hon vann Miss World kronan så att nuvarande miss Sydafrika bör välkomna kritik så bra karma.

tiderna utsett en ad-hoc "Fashion Police" panel och det är vad de hade att säga:

stylist filipe mazibuko:. "Det är mycket modern, men ser ut som en 1920-talet kan-kan klä det är coolt att använda de nationella mineraler, men när jag tittade på det jag tänkte på The Great Gatsby.

"förra året, hade folkdräkt tribal estetik som var mycket att känna igen. för mig är det ett ja i fråga om modernitet och ett nej när det gäller kultur hänvisning till som saknar Sydafrika."

Aspasia Karras, tidigare redaktör för Marie Claire: "Det ser ut som en korsning mellan en valkyria och medusa: Krigarprinsessan, men inte stirra eftersom du kommer att förvandlas till sten.

"med tanke på tillståndet i gruvindustrin i Sydafrika just nu, detta är kanske en visuell representation av önsketänkande."

trendanalytikern nicola cooper: "jag tycker klänningen att vara mycket intetsägande om du inte hade berättat för mig att det var för miss sydafrika jag inte skulle veta..

"trots metallic, särskilt koppar, trender för 2016, jag känner corseted livstycket och struktur är mycket daterad. missar sydafrika bör vara färskt och på trenden och den här klänningen är varken."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards