Direktlänk till inlägg 1 december 2015

tips för kvinnor att välja rätt festklänning

Av stewart stewart - 1 december 2015 09:22

visste du att en vanlig bröllop kostar ca $ 28.000 idag. Dessutom, om du organiserar en fest, du kommer att förväntas att punga ut minst $ 1.000 samtidigt organisera en part kan innebära kul och allt du behöver göra är att spendera lite pengar, det finns en större fråga till hands. problemet är att besluta vad man ska ha.

festklänningar, festklänningar 2016

foto av: festklänningar

för många kvinnor där ute, kan gå till en fest innebära mer huvudvärk i stället för roligt. ett vanligt problem är hur man väljer rätt klänning. kvinnor måste välja klänningar som är unika och inte bärs av någon annan i partiet. trots allt, det skulle verkligen vara en bra sak att se någon annan bär samma klänning på festen, skulle det?

välja rätt festklänning
Det finns gott om festklänningar som du kan välja bland. dock krav parti är olika. till exempel, kommer ett verk part skilja sig från en bröllopsfest. tack och lov, har du olika val. här är en titt på några av de klänningar som du kan välja för den särskilda händelsen.

tips för att välja rätt festklänning
kom ihåg, varje parti har olika behov. till exempel om det är en cocktailparty du ska, är cocktail klänning klänningen som du behöver. du kan även bära den här klänningen på semi-formella evenemang. klänningen är lång och ofta berör vrister lätt. vad mer, om dessa klänningar röra dina vrister lätt, kallas det som att ha en ballerina längd. här är en titt på de saker du behöver tänka på innan du köper rätt klädsel.

1. Vad är rätt storlek för att bära?
Din fest klänning krav inte bara varierar men den typ av parti du ska men din egen storlek samt. om du är smal, kan du behöva en smal och trendig klänning eller klänning som du kan sätta på och visa din figur. Om du är lite knubbig, kan du behöva få en plus storlek klänning att uppnå detta kurviga figur.

2. går enligt din figur
Om du har en bystig siffra, behöver du en festklänning som har extra volang på undersidan som bystiga kvinnor har en kortare midja kropp. Likaså om du har en petite siffra, behöver du en klänning som faktiskt kan tyckas att förlänga din form. så, kan du behöva välja en kort klänning som bara kommer att göra dina ben ser en hel del längre.

3. vara annorlunda
Om du tänker damer utekväll, köpa en klänning som är roligt och flirta. Du kan välja ljusa och djärva färger för tillfället. på samma sätt, firmafester måste du bära professionella klänningar som inte är för kort eller sexig.

4. ser unik
kanske du kan ha en klänning som den lämnar en kal hals. kanske en ärmlös klänning skulle passa dig mer. komplettera din klänning med en fest skor och en påse. du kan bära en designer väska med dig också, om du har en. en toto hänger lös skulle göra underverk för att komplettera ditt utseende.

5. inte överdriva
kom ihåg att du kan se cool och sinnlig även utan blottar allt. du kan ha en hel klänning klänning eller ens festklänningar 2016 som passar dina behov. kom ihåg att vara subtil och elegant. minns, folk kan se sexig men få kan se elegant.

kraven för varje parti varierar och du kan behöva välja ett studentklänningar som passar partibehov helt. trots allt, som älskade och kompletteras på en fest är något varje kvinna ser fram emot.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards