Direktlänk till inlägg 2 december 2015

brudtärna klänningar för stilmedvetna skötare

Av stewart stewart - 2 december 2015 07:07

långt borta är de dagar då tärnorna krympa från deras klänningar. nu, med ett så brett utbud av klänning stilar tillgängliga, välja brudtärna klänningar kommer att känna spännande! men med så många alternativ att välja mellan, en del brudar kan faktiskt hitta sig känna överväldigad. så, när du surfar för brudtärna klänningar, använda denna guide för att hitta de bästa klänning stilar, favorit tyger och de mest smickrande längder och nedskärningar. med hjälp av den här guiden hittar du lätt hitta det perfekta utseende för även dina mest stilmedvetna skötare.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

de bästa kort brudtärna klänningar
våra tre top picks för nya, korta längd brudtärna klänningar:

den charmeuse klänning med rynkad midja och fickor: oavsett hennes stil, kommer någon brudtärna älska axelbandslös charmeuse klänning med rynkad midja och fickor. denna roliga, har modern klänning en klassisk siluett och en snygg design som tärnor kommer att vilja ha och om igen.

den crinkle chiffongklänning med volang hals: den här klänningen maskor perfekt elegant kvinnlighet och avslappnad komfort. dina tärnor kommer att älska känslan av det strömmande crinkle chiffong tyg. där uppe, har den här klänningen en härlig främre rufsar smickrande byst, vilket ger en unik och iögonfallande touch.

en-axeln taft klänning: varje brudtärna kommer att älska denna plockning. denna en-skuldra siluett är en top pick bland de mest stilmedvetna kvinnor, eftersom det är trendigt och mångsidig. det taft materialet fungerar som en speciell touch med sin mjuka och silkeslen konsistens som alltid ger en extra lyster.

de bästa lång brudtärna klänningar
våra tre top picks för nya, långa längd brudtärna klänningar:

axelbandslös chiffong a-line klänning med draperad kjol: dina mest stilmedvetna skötare kommer att falla pladask för denna unika veckade, axelbandslös chiffong brudtärna klänning. den här stilen har en snygg siluett och draperad kjol, smickrande helt enkelt alla kroppstyper, och det finns också en charmeuse band i midjan som ger ett timglas titta på alla kroppstyper.

en-skuldra chiffongklänning med blomster detalj: från topp till botten, denna brudtärna klänning, finns i massor av färger, kommer säkerligen underlätta dina mest stilmedvetna skötare. en-axelrem kommer fint detaljerad med eleganta blommor och livstycket har en asymmetrisk halsringning och ruching att skapa en siluett som lånar ut till en bantning look. den här klänningen sveper sedan ut i en chiffongkjol, vilket skapar en mjuk och romantisk look.

chiffongklänning med pärlstav halsen och remmar: flyter chiffong är ett klassiskt tyg för brudtärna klänningar och ofta kommer i många färger. dina tärnor kommer att älska imperium midjan prydd med en charmeuse bandet och tank livstycket, som kommer med intrikata beading längs halsen och remmar. oavsett hur stilmedvetna dina skötare, kommer alla att älska denna klassisk stil.

de bästa brudtärna klänning separerar
när man överväger nya heta trender Vart än kort och koncist satin axelbandslös topp med kort kjol. denna topp kommer med moderna veck längs älskling urringning och botten slätar ut i en a-linje, som är mycket populär för smickrande någon form. med många färger, kan du få så kreativa som du vill genom att blanda och matcha toppar, skjortor, klänningar och accenter.

ett perfekt exempel på trend och komfort, bör du överväga rynkad chiffongtopp med lång kjol, som ger dig och dina tärnor mest mångsidighet. först, medger separat outfits för många färgalternativ, inklusive mixa och matcha, plus många tärnor väljer att bära back-zippade, axelbandslös topp om och om igen långt efter bröllopet.

de bästa junior tärnornas klänningar
Om du har valt att ha en junior brudtärna (vanligtvis äldre än din brudtärna, men för ung för brudtärna status), kom ihåg att din yngre brudtärna faktiskt kan bevisa din mest stilmedvetna skötare, så överväger involverar henne i ditt val av hennes klänning . båda hållen, kan du inte hitta mer bedårande junior brudtärna klänningar än satin och chiffong balklänning med blomma detalj och korta satinklänning med axelband och smock bak.

varje flicka älskar att känna sig som en prinsessa för en dag, så anser satin och chiffong balklänning. den här klänningen har eleganta axelband med delikat blomma detalj längs halsen. livstycket har en rynkad midja, som rinner ut i mjuka och skimrande golv längd satin kjol. som en extra bonus, kommer denna junior brudtärna klänning i över 40 färger att välja mellan!

för en rolig, ungdomligt utseende, många brudar väljer en bekväm, kort satin klänning för deras junior tärnor. för en unik look hon är säker på att älska, överväga en klänning med klassiska axelband och ett modernt smock i ryggen. för mångsidighet, kan du välja en färgad skärp för yngre brudtärna klänning för att matcha resten av din brudföljet.

välja tärnklänningar ska vara roligt! med dessa val i hand, kommer även dina mest stilmedvetna skötare känna sig trygga och bekväma för din stora dag.

matt Snead är en frilansande skribent som skriver om bröllop och specifika produkter såsom klänning till bröllop.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards