Direktlänk till inlägg 2 december 2015

aftonklänning - att välja det bästa för dig

Av stewart stewart - 2 december 2015 07:09

Om du ska ut på kvällen, är det för att du har antagligen ett datum eller om du har en mycket viktig kväll händelse att närvara. som sagt, du absolut vill se din bästa och det sipprar ner till att ha rätt aftonklänning på. aftonklänningar i dag finns i en mängd olika stilar och färger som ger dig en mängd olika alternativ. med en sådan enorm mängd, kommer du att hitta en klänning som gör dig pop. den största sak att hålla utkik efter när vi letar efter den perfekta klänningen är din kroppsbyggnad. du kommer aldrig gå fel när du klä din kropp typ och storlek.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

när du väljer din klänning, är det också viktigt att se förbi som en händelse. Det kan vara ett slöseri att välja en klänning som du bara kan bära en gång. en bra klänning kommer att ge dig en chans att bära den om och om igen och fortfarande vara bekväm, så väljer stil och färger med omsorg för att göra detta möjligt. nedan är stil tips som kan hjälpa dig att välja den bästa och rätt klänning för dig.

Om du är äpple formad, har du mer vikt runt magen och därmed måste du välja en klänning som håller detta område lite mer. en enkel, elegant klänning utan over-done detalj kommer att fungera bra med denna form.

att dölja magen, kan du gå till en klänning med en liten detalj eller ruching runt bysten området och en som visar upp dina vackra ben. denna typ av klänning kommer att ta uppmärksamheten från det område du är mest medvetna om. Du kan också kasta på ett bälte runt magen för att dölja den och skapa en vacker figur.

om din kropp är rakt ner och rakt upp, är du bättre lämpade att bära en kort klänning med hög hals. du kan också lägga till ett halsband som gör ett uttalande och stora örhängen att lägga till information på toppen. Detta kommer också att lägga volym till bysten området och du kommer att visa vad du har som är vackra ben. en axelbandslös klänning kommer också att fungera förvånansvärt bra med denna kroppsbyggnad, eftersom det skapar en midja och skisserar höfterna.

för kroppen som är bredare runt axlarna, välja en klänning som motverkar axlarna eller en som hamnar skapa lite mer volym runt höfterna. en klänning med AV-ringning och en tulpan botten kommer att balansera ut kroppen. du kommer att känna och se mer proportionerlig när höfterna är en lite för att balansera med axlarna så välj en klänning som ger dig det perfekta look.

en päronformad kropp är inte så svårt att klä sig och du kommer därför att ha gott om alternativ för att leka med tills du hittar en som känns helt rätt för dig. klänningar skär under bysten ska göra dig rättvisa. imperium linje klänningar är mest lämpliga, men om du har en botten som är större kan du välja långklänningar som döljer höfterna. Du kan göra detta genom att lägga till lite bulk runt axlarna med en kashmir eller snygg kofta.

timglaset siffra anses perfekt och allt du behöver göra är att överdriva midjan så bysten och höfterna balanserar förvånansvärt väl.

Det finns ett brett utbud av aftonklänningar 2016 och när du vet vad kroppstyp du är, hittar du det lättare att göra ett val. Det kommer också att bli lättare att få det rätt med tillbehör.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards