Direktlänk till inlägg 2 december 2015

strand bröllopsklänningar - för hawaiian eller stranden tema bröllop

Av stewart stewart - 2 december 2015 07:12

så du har beslutat om en hawaiian bröllop tema och nu måste du hitta stranden bröllopsklänningar som går med din hawaiian strand tema. eller kanske du planerar en strand stil bröllop någon annanstans (inte faktiskt på stranden i hawaii), överallt där det kan vara. Det är lätt att ta hawaii till någon strand eller till din egen bakgård. och det hela börjar med rätt val av hawaiian bröllop klädsel lämplig att bära på stranden, inte bara för dig själv och dina tärnor men hela brudföljet.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: brudklänningar

medan ett bröllop på stranden kan låta som ett unikt koncept, har det varit händer på olika stränder i världen. en hel del brudar väljer exotiska stranden platser för deras bröllop i stället för en traditionell kyrklig vigsel. För att välja rätt brud klädsel för ett visst bröllop, måste du överväga många olika element. Detta kan bero på plats, årstid och lokal praxis eller seder samt vilken typ av stranden i sig kan vara en viktig faktor när man väljer hawaiian stranden bröllopsklänningar.

hawaii är väl känd för att vara tillbakalutat och avslappnad, så varför inte tillämpa samma attityder till ditt bröllop? det är inte ovanligt för par att gifta sig på stranden för att kasta tradition till vinden och klä ner.

medan ingenting kunde vara mer romantiskt än en traditionell hawaiian brudklänning kallas "holoku". Hawaiian holoku, en formell hawaiian klänning med ett tåg, är också en underbar val som en hawaiian brudklänning för dem som vill äkta hawaiian bröllopskläder. den holoku är en elegant, och konservativ, formella te klänning, med sin höga hals, långa ärmar och spets. maile, karaktären i blått hawaii som gifte sig med elvis i slutet av filmen, bar en holoku som hennes bröllop klänning som elvis och maile serenaded varandra med hawaiian bröllopet låt som de flöt ner en flod på en kanot mot gifta sig salighet.

Det finns brudklänningar, som är särskilt utformade för brudar som vill ha en informell bröllop speciellt för stranden. de är ovanligt friflytande, med enkla linjer, ibland mycket färgstark och definitivt ett långt samtal från konventionell. Det finns designers som är specialiserade på stranden bröllopsklänningar med en hawaiian tema. och även du inte vill få en designer brudklänning du kan bara skaffa dig en bekväm strand klänning som du är bekväm att bära och gifta sig.

ett bröllop på stranden inte tillåter dig att bära de långa flödande brudklänningar, med en 15ft bakre slöja, de bäst kvar för den mer traditionella kyrkbröllop. hawaiian teman bröllop kan vara mer av en avslappnad miljö, så att du sätta stämningen för en rolig avslappnad dag. när du är ute i solen med ett litet tält restes, skulle du vilja ha något som matchar den här inställningen. trots allt en vigsel inte är helgad på vilken strand bröllop klänning eller klänning du bär eller var du gifta. med ett bröllop på stranden kan du vara så formell eller informell som du vill, de är verkligen inga gyllene regler, tider helt enkelt ändra ger brudar chansen att verkligen göra sin egen speciella dag.

det handlar om att gifta sig med rätt person i den inställning som passar dig bäst, och vad en idealisk miljö, sand mellan tårna, solen skiner på er båda, med vågorna i havet surra mot stranden. och, om du bär rätt typ av strand bröllop klänning du kan be prästen att helga ditt äktenskap ute på stranden kanten, med mjuka vågor stänk runt anklarna när du byter ringar och säga "jag gör". inte att ljudbilden perfekt, så romantiskt ...

strand tema bröllop s är populära på många romantiska orter i Hawaii några andra populära bröllop platser inkluderar (utan inbördes ordning) Västindien, tahiti, fiji, Bahamas, florida, kalifornien, Mexiko, Costa Rica, Australien och södra Frankrike.

bästa tips att tänka på när man tittar på hawaiian stranden bröllopsklänningar.

den exakta platsen för stranden som valts för bröllopet kan diktera i viss mån, vad man ska ha till ett bröllop på stranden, till exempel, är stranden blåsigt? Om så är fallet, länge, kan floaty klänningar, med långa slöjor (eller lösa frisyrer) vara besvärligt och en kortare, tätt sittande brudklänning kan vara mer praktiskt.

tar sig tid att ta reda på vad som är den sanna färgen på sanden, som vit sand är bäst eftersom detta inte smutsa ned brudklänning. lite sand kan lämna en hemsk gul fläck på ditt bröllop klänning. Det är lämpligt att bära en 3/4 längd brudklänning om så är fallet.

de flesta brudar kommer också att vilja ha deras bröllop bilder tagna på stranden, så det är starkt tillrådligt att kolla vilken typ av sand finns på den plats du har valt innan du bestämmer dig för längden på din hawaiian brudklänning.

i något bröllop som kommer att vara på stranden, är sand ett viktig faktor som du inte kan fly. när man väljer en bröllopsklänning att bära på stranden, måste du ta hänsyn till att sanden kommer att finna sin väg in i alla möjliga plats det kan. undvika att välja en strand bröllopsklänningar som har massor av veck, veck, eller till och med massor av spets som sand kan fastna i.

Finns det skugga på stranden där bröllopet äger rum? om inte, kanske du vill överväga en bredbrättad hatt som en del av din Hawaiian bröllop klädsel för att skydda dig och din strand brudföljet från solen.

kommer bröllopet att äga rum på sand eller i en bröllops lusthus? sandaler eller flip flops (som kan vara mycket elegant) kan vara lämpligare än höga klackar eller slutna skor om promenader genom sanden är sannolikt. du kommer att märka i många hawaiian bröllop bilder att bruden är ännu barfota tillade att extra avslappnad känsla till dagen.

kan inte glömma bröllop bilder. har du och din man plaskar i vågorna, eller står på stranden kanten tittar på solnedgången, kommer dessa romantiska bilder framgång beror på vilken typ av klädsel du bär. en brud som försöker att hålla upp en hooped billiga brudklänningar stående i bränningen gör inte det bästa fotot skott. men jag är säker på att det kan göras, men inte det bästa scenariot.

sandra bok tillbringar så mycket tid som hon kan på stränder och älskar allt och något att göra med bröllop. så det är naturligt för henne att skriva om att planera en strand bröllop.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards