Direktlänk till inlägg 3 december 2015

fem bröllop skor stilar för 2016

Av stewart stewart - 3 december 2015 07:47

ett bröllop är en av de händelser som inträffar en gång i livet och kräver inte bara en god planering, men också en tillräcklig finansiering. Men, för den del av damer som alltid har trott sig ser bäst på denna unika ceremoni, som har den vackraste och värdefulla brudklänning är på den viktigaste platsen. samtidigt, lika viktigt som att söka efter rätt brudklänning, är det verkligen viktigt jobb med jakt efter lämpliga bröllop skor för att komplettera klänning.

brudskor, bröllopsskor

foto av: http://www.veaul.com/se/

med varje år, är stilen för de mest eftersökta bröllop skor kommer att förändras för bättre. till exempel, i år mode går i riktning mot komfort och storslagenhet. Nedan är de fem moderiktigt bröllop skor trender som kommer att bli populär i 2016.

1. högklackade skor ser alltid vacker.
kilar eller pumpar, stiletter eller andra bröllop skor eller stövlar kommer säkerligen inte flytta ut ur trender. högklackade skor ser feminin och exceptionella och brudar som tenderar att bära sådana skor anser säker och attraktiv. Naturligtvis kommer det sätt som anges skor kombineras med bröllopet outfit och den ideala höjd klackar kommer att bero på brudens val. det bästa sättet är att köpa ditt bröllop skor när du har köpt din bröllopsklänning. utmärkt val av högklackade bröllop skor kan ge viktiga uppmärksamhet åt fästmö. den absoluta majoriteten av bröllopsklänningar är tänkt i den strategi som de sätter främst uppmärksamheten på brudens axlar, ansikte och bröst. däremot med lämpliga högklackade skor kan du markera på den nedre delen av kroppen.

2. sandaler kan också passa en brudklänning.
trots den eleganta utseendet på högklackade skor, det är viktigt för en nivå av komfort inte slutar ständigt växande. erkännandet av sandaler som bröllop skor växer ständigt. sandaler har verkligen minimala klackar. ändå, om du väljer rätt design, kommer du att ha i praktiken ett elegant utseende. om du bär sandaler, får du inte bara känna dig säker, men också undvika dina fötter från stress.

3. lägenheter är ett annat bra alternativ för ditt bröllop.
Du kanske inte inser det, men lägenheter under de senaste säsongerna hade varit så bra i mode. de kan försäkra er stabilitet och komfort. du behöver inte vara blyga att göra utlöses när du bär lägenheter. Du kan snabbt gå rätt ner i mittgången och känna sig som en riktig prinsessa.

4. elfenben bröllop skor som ett element för en klassisk bröllop.
vit design representerar den klassiska själva och kommande tidsperiod elfenben kommer fram att ta prestigefyllda plats i modebranschen. elfenben bröllop skor kan bli mer elegant och exceptionella. om du övervaka att matcha elfenben skor att du klär dig, kommer det att vara ett innovativt sätt att betona rena och långa rader av din brudklänning för din speciella dag look. elfenben brudskor inte blir lätt och är ultimata alternativ med nästan varje siden och spik elfenben brudklänning.

5. öppen tå skor är egentligen inte avsett för casual stil.
öppen tå skor i allmänhet åtföljs med bekväma trender, men på senare tid de blivit mycket populär för bröllop också. christian louboutin, en känd fransk skor designer, har visat passion i denna sko design och massor av människor har närmat sin idé på grund av flexibilitet och originellt sätt. om du gör beslutet att välja öppen tå bröllopsskor, du kommer utan tvekan ser fantastiska och glamorösa på din stora dag.

ett av de viktigaste ögonblicken i livet för damer är en bröllopsdag. alla brudar vill se anständigt på denna stora dag, men att må bra är oerhört viktigt. om du väljer en av de modeller som beskrivs rakt ovanför för att passa din brudklänning, bör du ha ett långt minne av ditt bröllop.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards