Direktlänk till inlägg 2 november 2015

flirtiga balklänningar för blivande fashionistas

Av stewart stewart - 2 november 2015 07:55

människor är sociala varelser. vi behöver uppmuntran och bekräftelse från gruppen vid varje steg i vår utveckling. Detta gäller särskilt när vi närmar oss viktiga milstolpar i våra liv. rites of passage är rituella händelser som var avsedda att erkänna tillsammans med fira dessa övergångar. ofta förknippas med religion, har några sekulära riter med passage överlevde. förmodligen den mest populära är den dagens balen.

balklänningar, balklänningar 2016

foto av: balklänningar

kort för strandpromenaden, har amerikaner varit inskriven i formella studentbaler för mer än ett sekel. modellerad efter debutanten bollar, har de första proms hållits vid amerikanska högskolor och universitet i slutet av artonhundratalet. den formella affären deltog examen seniorer. de män skulle bära smokingar och kvinnor skulle klä sig i riktiga vita klänningar och vita handskar.

Hur gjorde balen kom till gymnasiet? Amerikanerna har alltid avundats och emuleras din rika. som medelklassen växte i staterna, föräldrar ville att deras barn att räkna ut hur att comport sig i allmänhet. formella danser var en enkel och effektiv medel i samband med att ingjuta sociala färdigheter och etikett.

de första gymnasiet proms var prom tillsammans med riktiga frågor. barnen skulle klä dig i sitt söndag bästa, glas te, och dansa till några långsamma låtar. krigsåren förändrade allt. unga människor var tvungna att odla upp snabbare än någonsin. som ett resultat var tonåringar ges ökad rörlighet än tidigare generationer. high school prom blev snart en stor årlig klass bankett och föräldrar hade mindre inflytande över den.

Var är vi nu? balen har på något sätt behållit sin plats som den viktigaste sekulära rituella. i ett land där barn blir äldre alldeles för fort, är balen ofta det första formella händelse att unga kvinnor och män frivilligt deltar. i den här artikeln kommer vi att diskutera dagens moderna balklänning stilar.

som med de flesta formella frågor, killarna har det lätt. allt de behöver göra är att hyra en smoking och hitta en corsage. men tjejerna faktiskt måste få tag på klänningen, och det måste vara originell. pojkarna kan dyka upp i 300 identiska smoking och ingen skulle bat ett vakande öga, men om två flickor bära samma klänning, se upp! varför är det så viktigt?

trots att killarna kan förneka det, är prom ett kritiskt, kulminerade händelse för nästan alla som deltar. Det är det närmaste vi kommer att behöva en sekulär rit med passagen.

som sådan, det låter barnen vet förmodligen in i en ny fas hälsan hos sina liv.

de flyttar från tonåren till vuxen ålder. det är därför tonåringar i huvudsak kör showen när det gäller att balen. de får välja sina egna klänningar tillsammans med kostymer, hyra limousiner och stanna ute sent.

flickor spara pengar tid, pengar och energi förbereder sig för balen av en enkel anledning. många av dem överväger det en torr körning för en bröllopsdag, främst på grund av din klänning. du ser, formella klänningar kan inte vara lätt att handla när det gäller. en kostym är någon sorts kostym, men en formell klädsel passar varje vackra kvinnor på olika sätt.

aktuella stilar
eftersom det är ett årligt evenemang och en hel del high school gå till, balklänningar är big business i Amerika. de flesta av de bästa designers erbjuda sina egna tolkningar och stilar skiljer sig från år till år. en populär trend är flörtig cocktail klänning. bra klassiska lilla svarta innehåller cocktail klänning kort kjol och en axelbandslös urringning som inkluderar en dragkedja bak. unga kvinnor gillar det eftersom det är de två sexig och snygg.

varje flicka drömmer att vara belle av din boll, vilket är anledningen till formella prom klänningar aldrig kommer att gå ut i stil. golv längd klänningar gör kvinnor i alla åldras ser mogna, värdigt tillsammans med elegant. men eftersom de kan vara ung, många high school besluta om en formell klänning med någon sorts axelbandslös, älskling halsen.

den stora sak om formella kappor är att de kan användas igen. en hel del unga kvinnor köper bal klänningar de bara ett slitage en gång. men formella kappor kan bäras på bröllop, cocktailpartyn och andra speciella tillfällen. bara se till att du hittar en klänning i lättviktsmaterialet. balklänningar 2016 kan få väldigt varm efter ett par timmar på fötterna, speciellt under prom säsong på sommaren. taft är en relativt lätt, billigt material som ofta återfinns i formella kappor.

som vi skisserade tidigare, olika formella dräkter smickra olika siffror. imperiet-midjan klänning går hela vägen tillbaka till grekisk-romerska instanser. den har en förvånansvärt hög midja som samlar nära eller strax under bysten. denna urgamla silhuett fungerar som typ av optisk illusion, eftersom det kommer att bidra till att förlänga hela kroppen visuellt. imperiet-midja klänning är populärt med kortare flickor som har gott om byster. de är en hit med höga, ståtliga kvinnor som vill visa upp sin form. oavsett din form, hitta rätt aftonklänningar tar tid och tålamod. men lita på, de lärdomar du upptäcker kommer att löna sig i framtiden.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards