Direktlänk till inlägg 9 november 2015

vintagedesign bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 9 november 2015 05:19

det var absolut den "stora dagen" för maria. det var absolut en dag som varenda lady mål som ett resultat av hennes fulla barndom, ungdom och vuxen ålder, och så hade maria. när hon satt på tabellen dressing och stirrade på sig själv i spegeln, kastade hon en trodde på hennes förflutna existens. hon insåg att ingenting i hennes liv var beklagligt.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: brudklänningar

har sagt att hon hoppa något, ganska en man eller kvinna, fruktansvärt på denna viktiga dag; just den personen var hennes mamma. hennes mamma hade gått bort ett år tillbaka. maria önskade sin mamma att vara vid hennes aspekt på denna situation, men hon förstod det hade inte varit genomförbart. så, att komma till känna hennes närvaro, maria var påtagning identisk vigseln klänning som hennes mamma hade slitit 55 åldrar tillbaka när hon gifte sig med Marias far. sportsligt denna vintagedesign vigseln klänning var ett sätt hon kunde känna sin mamma nära henne; och det gjorde henne ut som hennes mamma.

med hjälp av 60- och 70-talet design zooma igen i en trendmässig, kan det finnas något undantag för bröllop klädsel. låta oss har en ta en titt på århundradets transformerande äktenskap ceremoni klänning utvecklingen och försöka förstå de komponenter som inspirerade dem.

början av 20th Century vigseln klänningar
1900 äktenskap ceremoni klänningar hamnade från edwardian och titanic stil. detta sätt speglade en utsökt vigsel klänning mönster med en utökad teach för igen liksom ett markberörande slöja för att gå med. silhuetten var att din balklänning eller en a-line / prinsessa. i varje silhuetter, mönstret under midjan var en total kjol. den enda variation få balklänning kjol var något mycket mer blossade och flyter jämfört med prinsessan mönster kjol. praxis i allmänhet bärs av en viss eller två brudtärna, när bruden skulle promenera ner i gången. 1910 och framåt silhuetten fått slankare (ej kropps montering) tillsammans med midjan steg större. de släta silhuetter är allmänt kända som välde. från början av 1920, klaffbröllopsklänningar hamnade i trend. Dessa klädsel hamnade lossas under, vissa till och med ungefär knälång. Under 30-talet blev klädsel smal med kragar och löst sittande livstycket, koncentrera mycket mer i tid. i stället för tiaror och slöjor, kvinnor bar underbara hattar.

mitten 20th century vigsel klädsel
den 40s trenden mönster expert några betydande förändringar. nästan varje faktor livsstil har påverkats genom krig, så hamnade de vigseln attires. Beroende på det faktum troopersna som krävs för att gå på krig, hela förbindelsen affären var snabb och okomplicerad. brudklänningar har varit nykter, att inte ha någon show av storhet.

med målgång i kriget, var bröllop i samband med 50-talet firades med extra entusiasm. dräkt växte till att bli mycket mer tjusiga men med ut lämnar sin blygsamhet. nästan alla klänningar hade förlängts ärmar och också en betydande halsen, även om en del som var axelbandslös hade korta jackor heter bolero jackor för att komplettera anständigt sökning. under hela 60-talet, blev honor lite fördomsfritt som till följd återspeglas i deras preferenser för äktenskap ceremoni klänningar. Det gav upphov till kortare äktenskap ceremoni klänningar som hamnade tidigare nämnda knälång, några klänningar tillåtet brudar att avslöja sina smala axlar. ändå Pillbox hattar och handskar hade varit helt på modet och kunde inte lämnas ut, oavsett vilken typ av klänningen var.

slutet av nittonhundratalet bröllopsklänningar
Under 70-talet, stilar och stilar gick en berg-och dalbana resa med flödande design, victoriandesign halsen och camelot ärmar. hela mitten av 70-talet ett upplyft midja med ballong ärmar och ruggig viktorianska halsen hamnade i stil. disco vurm under 70-talet påverkade även vigseln klänning mönster i viss utsträckning. bat-wing ärmar i kombination med långa tåg hade också varit en känd mönster. under 80-talet prinsessan Dianas äktenskap med prins charles efter åter infördes fram elegans komponent som avsevärt hade försvunnit från vigseln klänning mönster under det senaste handfull länge.

torget och v-ringad klädsel dykt upp under denna tid samt bröllopsklänningar var broderade med paljetter och pärlor. stil med 80-talet överfördes från 90-talet med små förbättringar. midjan flyttade ökat, någonstans vid eller tidigare nämnts höfterna. puffiga ärmar och rosetter som var populära i människors situationer har äntligen försvunnit medan det i den befintliga dvs 21: a århundradet vigsel klädsel.

nuförtiden individer strategi deras bröllop enligt många bröllop teman plus bröllopsklänningar är skräddarsydda som för varje tema samt brudens önskan. den mest up-to-date vigseln klädsel utgör en blandning av många av de vintage modell bröllopsklänningar, därför att bygga fler nya och modern stil. hädanefter också kan de klassiska bröllopsklänningar 2016 vara en inspiration med dagens miljö. efter alla, "gammal är guld" var definitivt hävdade några smarta foresighter ".

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards