Direktlänk till inlägg 10 november 2015

unika bröllopsklänningar för brudar som älskar krusiduller

Av stewart stewart - 10 november 2015 07:26

ingenting kan jämföras med ett kungligt bröllop när det gäller betyg. uppskattningsvis två miljarder människor såg prins William och Kate Middleton vigas på April 29, 2011. om den siffran är korrekt, vilket innebär att nästan var tredje personer bevittnade det kungliga bröllopet, antingen personligen eller på tv. hur någon hanterar den typen av tryck € |billions ögon på dem? svara: hon bär en mördare klänning.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: http://www.veaul.com/se/brollopsklanningar-c2

Miss Middleton gick ner i gången i en fantastisk designer klänning som kostar runt 40.000 dollar.

klänningen var handgjorda av en övre Couturier, och det hade alla klockor och visselpipor. spets appliqu ©, en nio fot tåg och en skimrande sidenelfenbens tyll slöja var bara aptitretare. världens mest omtalade klänning gjordes från engelska cluny spets och franska Chantilly Lace hela livstycket och underkjol. själva kjolen bestod av vit satin Gazar och designades för att likna en öppning blomma.

Det kommer att visas upp för allmänheten i sommar på Buckingham Place.

Några flickor har råd att bära en klänning som Kates på deras bröllopsdag. trots allt, de har inte en budget på tjugo miljoner pounds. den genomsnittliga bruden-till-vara tillbringar ungefär tusen dollar på sin brudklänning. men kostnaderna är på uppgång eftersom fler och fler brudar begär det lilla extra.

termen € utan krusiduller € första gången används för att beskriva en klänning som var ganska vanligt. dessa klänningar saknade volanger, volanger och krusiduller, naturligtvis. de var populär bland brudar i alla sociala stationer. tro det eller ej, de flesta rika kvinnor inte bära snygga eller komplicerade brudklänningar tills ganska nyligen. även kungliga brudar bar klänningar som de hade slitna förut.

den numera traditionella vita bröllop skapades 1840, när drottning Victoria gifte sig prins Albert i ett utstuderat vit brudklänning. brud industrin har aldrig varit densamma.

de flesta moderna brudar-till-vara vill saga. de vill gå ner i gången i en klänning som har alla krusiduller och BJÄFS det kan bära.

de lilla extra
män undrar ibland varför kvinnor vill, även efterfrågan onödiga tillbehör. detta går dubbel på bröllopsdagen, då alla dessa lite extra verkligen lägga upp. en enkel, avskalade brudklänning kan köpas för bara några hundra dollar. men en designer klänning med spets, volanger och krusiduller kan gå för tusentals dollar. så varför kvinnor vill ha dem?

även om de kan kosta en arm och ett ben, en klänning med alla lite extra skriker kvinnlighet. när de tillämpas korrekt, dessa € onödiga € tillbehör lägga elegans till en annars vanlig klänning.

de kan också användas för att balansera ut eller dölja problemområden för större brudar.

tillbehör efter kroppstyp
krusiduller och volanger är över bryggor på sistone. brudindustrin går på högvarv och de flesta av de främsta designers gör bröllopsklänningar. naturligtvis de flesta moderna brudar inte passar in i kolonn klänningar som gjordes för modeller. De har kurvor och de kräver klänningar som smickrar deras något större siffror. volanger och krusiduller används ofta på dessa klänningar.

miljontals amerikanska kvinnor bära extra vikt i sina höfter, lår och baksidor. när den är monterad på en formell klänning, är de ofta beskrivs som päronformad. problemet dessa kvinnor har är att de flesta klänningar inte smickra sina siffror. de verkar ofta botten tung i bröllop fotografier. lägga till volym är egentligen det enda sättet att balansera ut problemområden och det enklaste och mest prisvärda sättet att göra det är med volanger.

några volanger eller krusiduller på den övre halvan av en klänning för en päronformad kvinna kan skapa en illusion av balans. den enda faran är överdriven det. en alltför många volanger kan och förmodligen kommer att göra din klänning ser alltför komplicerat.

några användbara tips
volanger och krusiduller fungerar bäst på släta klänningar.
en redan utsmyckad klänning kommer att se överdrivna om något tillsätts till den. när volanger sätts på grund av kroppstyp, bör resten av klänningen vara enkel och ren. Detta inkluderar övriga brud tillbehör såsom slöja, tåget och skor. för mycket smink, smycken och en komplicerad frisyr kan också förringa klänningen.

Det är alltid bäst att hålla det enkelt. en vanlig klänning med några BJÄFS kan komplettera nästan någon siffra.

var att gå?
volanger och krusiduller är nästan alltid till bröllopsklänningar; de sällan kommer på det sättet. om projektet är enkel, det är sällan en bra idé att göra det på egen hand. bröllopsklänningar är dyra, och en felplacerad stygn kan hamna kostar en förmögenhet. erfarna sömmerskor hålls på personal på de flesta brud salonger, butiker och lager. de kan hantera alla dina ändringsbehov.

volanger, volanger och volanger kan läggas till nästan alla billiga brudklänningar av en professionell sömmerska. hitta dina favoritdesigner, fylld med alla krusiduller du önskar på nätet nu.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards