Direktlänk till inlägg 13 maj 2015

förstå en-line bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 13 maj 2015 07:46

a-line klänningar är kläder som är smal i toppen, men tenderar att blossa i botten vilket liknar den alfabetiska bokstaven a. outfits är av olika typer, där de viktigaste typerna är:



 

foto av: brudklänningar

tältklänningar
dessa är vanligen försedda endast vid toppen (runt livstycket) och de är ärmlös eller strapless. några av de outfits är mycket korta och ibland likna kjolar.

den mest unika sak om klänningen är att den saknar en väl definierad midja. detta beror på att allt material hänger löst över bålen och strömmar ned till eller förbi höfterna.

eftersom klänningen är väldigt flytande och bekväma, är den idealisk för tyngre kvinnor eller de som är gravid.

klassiker en linje
stilen är trekantiga och ofta smickrar alla kroppstyper. anledningen till detta är att den förändrar varje kurva i kroppen till en symmetrisk linje därmed gömmer de lägre och ofta problematiska områden. förutom att dölja problemområden, drar den också uppmärksamheten upp mot bålen.

på grund av sin natur att smickra din figur, är klänningen som vanligtvis används som en formell slitage. Det är också oftast bärs i bröllop som en brudtärna klänning.

guide till att köpa kläder
det första du bör tänka på är tyget används för att göra klänningen. precis som andra klänningar, är den här klänningen gjord av olika tyger. till exempel, det finns de som är gjorda av bomull och andra gjorda av silke.

när man köper enheterna bör du notera att kläder gjorda av tyngre tyger drapera på ett mer strukturerat sätt och är ofta idealisk för formella bröllop.

outfits gjorda av lätta material som siden och syntetmaterial är mer flowy därför idealisk för mindre formella bröllop och varmare väder.

förutom att överväga tyget som används vid tillverkning av kläder, bör du också överväga din kroppsform. Om du har en kurvig figur, kommer den här klänningen att hjälpa dig i att betona din smal midja. för perfekt resultat bör du gå för en outfit med en snäv passning blusliv.

Om du har en rak figur outfit kommer att hjälpa dig att lägga volym till den nedre halvan vilket ger dig en snygg look. för ett perfekt utseende du ska gå för en outfit med en måttligt blossade kjol.

Om du är en plus size bröllopsklänningar kommer att hjälpa dig i att dölja midsection och som ett resultat betona din byst. att skapa definition runt midjan bör du överväga att lägga utsmyckningar såsom band eller spets.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards