Alla inlägg den 11 maj 2015

Av stewart stewart - 11 maj 2015 05:37

687860_630x354

(Bild via internet)

en Michigan gymnasieelev skickades hem från hennes prom efter skolan tjänstemän bestäms hennes öppen rygg klänning att vara i strid med klädkod.

en Michigan tonåring skickades hem från balen efter hennes öppen rygg klänning befanns vara i strid med skolans klädkod.

042915-cc-dress3

(Bild via internet)

Briceno mamma säger tonåring planer på att delta i balen på hennes pojkväns gymnasiet i en annan klänning.

Mireya Briceno, en senior hos muskegon gymnasiet, skickades hem från balen den 24 april efter skolan tjänstemän bestäms hennes öppna-back balklänning brutit mot klädkod.

"Jag kände att hon var stilrena och elegant ... hon var perfekt," connie Briceno, Mireya mor, toldmlive. "Hon ringde mig från parkeringsplatsen ... hon fick i sin bil och började gråta."

brad perkins, rektor på muskegon gymnasiet, berättade mlive att skolans personal försökt att göra studenterna medvetna om de riktlinjer klänning i förväg och att eleverna var tvungna att underteckna ett formulär innan du köper prom biljetter.

"Det viktigaste är att de vill ha tydliga förväntningar", sade Perkins. "Alla tycker om att veta vad förväntningen är."

connie Briceno sade hon och hennes dotter över riktlinjerna och trodde klänningen var i överensstämmelse. även om perkins sade att han har fått beröm för beslutet, visste han inte varför det bestämdes klänningen brutit skolans regler, enligt mlive.

"Vad är gjort är gjort ... allt jag ville för honom att ringa mig och ge mig en förklaring," connie Briceno sagt.

connie Briceno säger att hennes dotter in balen bär hennes pojkvän jacka på grund av det kalla vädret, och ombads att lämna en timme senare. perkins sade också två andra kvinnliga studenter ombads att lämna på grund av klänning kod kränkningar, men de hittade något att täcka sina klänningar och återvände.

Mireya pojkvän deltar annan high school i området och paret planerar att delta i sin skolas balen på maj 9. connie Briceno uppgav att Mireya kommer att bära en annan klänning som balen.

Av stewart stewart - 11 maj 2015 05:34

termen "cocktailklänning" myntades 1935, även om "cocktailparty" hade hållits långt innan dess. cocktailklänning föreslås klädsel för ett antal tillfällen, från sin namne, cocktailpartyn, till high-end restauranger och bröllop. cocktail klänning är en klänning som identifieras av sin längd. det kan vara allt från ovanför knät till några inches ovanför ankeln. termen lämpar sig för en mängd olika stilar - utan ärmar, långa ärmar, slätt, tryckta, monterade eller lös.



 

foto av: festklänningar

härkomst
på 1920-talet, tog förbud effekt i Amerika. personer tyckte att det kreativa sätt att skaffa alkohol och njuta av det. Det var också vid den här tiden när damkläder började en övergång. långa restriktiva kjolar gav vika för kortare hemlines. sammankomster på svartklubbar och på varandras hem skapat en ny klädkod som varken var alltför formell eller alltför vardagligt. cocktailparty hade en mer avslappnad känsla, och visar upp i en lång aftonklänning för ett parti där man minglade och gick omkring skulle inte göra.

längden på cocktail klänningar varierar beroende på mode och lokal praxis. längden varierar från strax ovanför knät att röra ankeln. när det är ca 5 cm (2 tum) ovanför ankeln det kallas te längd och när den är nästan vidrör ankeln det kallas ballerina längd, även om ballerina längd klänningar vanligtvis falla in på kvällen klänning kategori.

cocktail klänningar är lämpliga för fester, teater, banketter och andra platser där mindre formell klädsel är acceptabelt. balklänningar kan bäras vid formella kväll bröllop, diplomatiska händelser, välgörenhet och debutant bollar och prisutdelningar. de kan bäras på halv formella tillfällen, mindre genomarbetade, kortare längd. före mitten av 20-talet denna typ av klädsel var känd som "sen eftermiddag". när herrarna är i kostymer, damer också bära klänning kostymer eller "bra" afternoon kjol och klänningar.

cocktailklänningar huvudsakligen bäras under en kväll funktion eller ett speciellt tillfälle. Det är viktigt att känna till lämplig klädsel att bära för alla tillfällen. shopping för den perfekta cocktail klänningar kan vara roligt om du vet vad du gör och om det inte kan vara en utmaning. det anses vara halv formell klädsel som ofta används i studentfester, samla, födelsedagsfester, bröllop repetitioner, företag eller företagsfester eller funktioner och födelsedagsfester. dessa dagar, har cocktailklänningar utvecklats på många sätt det nu bärs i tidig eftermiddag och tidig kväll vid olika tillfällen. cocktail klänningar kan också bäras på kvällen parterna. Nedan finns tips som hjälper dig att veta vad man ska ha för en svart slips, semi formella eller kausala tillfällen och alltid ser bra ut.

ursprungligen gjorde klänningen inte täcker knäna och det bars med långa handskar, små plånböcker och cigarettlådor. andra tillbehör som används var öppna toed skor och strumpor i samma färg som klänningen. på huvudet en enkel mössa bars. Coco Chanel gjort en stor insats i historien av cocktail klänningar när de gjorde modet i 30-talet med € lilla svarta klänningen €. den grundläggande idén är densamma som den bakom cocktail klänningar € "enkla och alltid till hands. därmed små svarta klänningar har blivit ett centralt mål i varje kvinnas garderob.

cocktail klänningar verkar vara en lämplig outfit att bära vid båda tillfällena "semi-formell och kausala. färgen på klänningen kommer att betala en stor rulle beroende på om den speciella händelsen är under eftermiddagen eller kvällen. Välj en ljusare nyans av klädsel för dagen händelsen och en hårdare skugga för kvällen. Förband enligt tillfälle lämnar effektivt intryck på andra. det säger om din goda dressing förnuft. också att det inte gör du känner dig obekväm.

idag, är cocktailklänning som bärs för speciella tillfällen som kräver klädkod: en fest som anordnas på kontoret, en familjefest, en nationell helgdag eller en mottagning. du kan bära den ut till kasinot eller middag på en restaurang, men inte bära den när man går till klubben för att ha lite kul. inte bära den på någon picknick eller barnkalas.

Av stewart stewart - 11 maj 2015 05:30

aftonklänningar i princip är avsedda att vanligtvis bärs för speciella tillfällen som hålls i kväll. kväll parterna är oftast speciell oavsett vad som är tillfälle så det kräver verkligen speciella och exklusiva iögonfallande långa klänningar från dresswe. klä upp otroligt bra för varje kväll fest är mest viktig sak för snygga kvinnor som läggs speciell känsla för glädje för alla kvinnor. Dessutom, för gravida kvinnor som funderar på att få snygga moderskap attires, kan du kolla här för mer information om dresswe moderskap typ av klänningar.



 

foto av: festklänningar

stil samt färg är mest betydande inslag i frack. det är det faktum att inte alla parti klänning passar för allas slag. därmed välja lämplig färg, perfekt stil och även storleken är verkligen mycket betydande. stora nyheten är att du säkert kan köpa plus size kväll fashionabla klänningar från dresswe, så få din perfekta storleken frack nu. snygga klänningar måste vara av olika slag beroende på olika typer av kvällsfest som kräver att vara perfekt deltog. så, för tillfällen som födelsedagskalas, nyårsfest och bröllopsfest klänningen kan antingen vara helt klassisk eller ens snygg, medan? bör aque klänning vara mycket glamorös för discothã.

kväll festklänningar är i allmänhet ljusa i färgen; Men svart alltid har varit mest normalt slitna färg under kvällen. människor som vill köpa den eleganta klänning i rimlig kostnad ska köpa billiga dresswe klänningar från dresswe. de svarta klänningar kan även vara väl förskönad med skimmer, snygg, broderi och eleganta smycken för att ge mer elegant och tilltalande utseende. å andra sidan, beroende på säsong, typ av klänning kommer också variera. under vintersäsongen vanligtvis människor kommer också ägna stor uppmärksamhet på färg och stil av rockar och sjalar som de kommer att bära för kvällen part, trots på somrarna folk i allmänhet klä upp i ljuset, liksom ljusa kläder .

annan värdefull aspekt för aftonklänning är att hur bekväm och avslappnad klänningen är, eftersom parterna i kväll är i allmänhet ganska lätta händelser som är avsedda att ha fritid. Dessutom skillnaden mellan kvällen och morgonen klänning måste också vara tydligt markerade. en perfekt kväll klänning bidrar till elate förtroende kvinnan och har bra sätt att få henne att känna oerhört speciellt.

Av stewart stewart - 11 maj 2015 05:27

Vilken typ av brudklänning har du drömt om? har du någonsin drömt om gå ner i gången i en fantastisk brudklänning? vill du ta allas breath away på den stora dagen? är ditt bröllop klädsel den med massor av detaljer eller en som är vanligt?



 

foto av: brudklänningar

varje brud har en preferens på egen hand när hon kommer att välja brudklänning. Men hur vet du om klänningen du drömmer passar din figur eller inte? alla vill bära en klänning som både smickra kroppen och få dig att se det bästa. så du måste ta vissa faktorer i beaktande när du ska välja vilken typ av klänningen passar din ram.

många brudar-till-vara skulle vilja bära en balklänning för deras bröllop. men om du är en petite, du är inte tänkt för att hålla fast vid denna typ av klädsel. det kommer inte att hjälpa att smickra din kroppsform. vad värre är, kommer det att få dig att se obekväma. Men, kan man med päronformade monteras i balklänning klänning. petite kvinnor kan välja den snäva livstycket att belysa deras överkroppen. Dessutom, om du har en större överkropp, måste du välja en outfit som har en skopa halsen. kvinnor med äpple form kommer att se fantastiska när de befinner sig i en klänning som framhäver midjan. så att de kan välja att bära en balklänning design, vilket gör dem ser smalare. om det kombineras med AV halsen, kommer du definitivt titta bedövning på bröllopsdagen.

Om du vill veta hur man väljer en bröllopsklänning för din plus size kroppsform, då du kommer att vilja titta på en klänning där kjolen börjar strax under bysten. klänningen bör vara golv längd, som hjälper förlänga kroppen. men kom ihåg att hålla sig borta från krusiduller och veck.

Om du inte vill ha en klänning som har massor av band, volanger, eller andra detaljer, kan du överväga att bära en klänning med enkla och rena linjer. leta efter klänningar med konturer som rinner till golvet. rena linjer är ofta smickrande för någon siffra och kommer få dig att se ut som en vision när man går ner i gången. inte välja något som är alltför snäv. eller så kan du inte röra sig och andas fritt i dina kläder.

oavsett bröllopsklänningar du ska välja, se till att du älskar att bära den på din bröllopsdag. då du skulle känna sig bekväma. när du känner dig bekväm, kommer du att vara fri att njuta av dagen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards