Alla inlägg den 8 maj 2015

Av stewart stewart - 8 maj 2015 09:21

00E6A094-2D87-4EA7-A202-21FBB49D8ADD_w640_r1_s_cx0_cy3_cw0

(Bild via internet)

New York-

aldrig låta det sägas att rihanna inte vet hur man gör en entré.

på en natt när stora stjärnorna var en dime ett dussin - prova george och Amal Alamuddin, lady gaga, madonna och cher - popsångerskan lyckades ändå dra den röda mattan ut från under resten av dem på träffade galaon måndag när hon svepte i att bära en päls-trimmade gul cape med blommigt virvlar runt av guld och ett tåg så länge det krävs tre wranglers.

ensemblen kom med en liten rosa miniklänning under, och en gnistrande tiara. i linje med kvällens tema - porslin, och dess konstnärliga inflytande på den västra - outfit kom från Peking-baserade designern guo pei, vars överdådiga mönster också finns utställda i den nuvarande Metropolitan Museum utställningen, "Kina: genom spegeln. ''

1EAD4D7B-451F-4D7E-900A-7D77F035A725_w640_s

(Bild via internet)

som anstår en stjärna - eller mode royalty - rihanna befallde premium uppmärksamhet på mattan genom att vara en av de allra sista att komma fram. men jämfört med en annan a-lister, hon var en tidig fågel.

Beyonce och hennes make, jay z, kom så sent att många fotografer var att ge upp och lämna. Hon var mycket fotogenisk, men i en ultra-ren, Bejeweled givenchy haute couture klänning av Riccardo Tisci.

F44DA4B5-02A8-4276-9771-06B11550CDC2_w268

(Bild via internet)

djupa, ruby reds, skimrande guld och andra ädelstenstoner dominerade färgschema som mängder av inbjudna kändisar omfamnade årets porslin inspiration. Det fanns paljetter aplenty och broderier var överallt.

en av de första att anlända var galan longtime huvud, mode redaktör Anna Wintour, som lekte en orange-och-röd blommor couture klänning från Chanel när hon gick upp för trapporna för att sparka igång den stjärnspäckade part som väcker miljoner för de mötte s Anna Wintour kostym centrum.

Hon följdes av en rad stjärnor från film, musik, mode, tv och även sport oöverträffad någonstans men kanske Oscarsgalan. som skådespelerskan Kate Hudson noterade: "det är som Oscar natt för modevärlden, men utan trycket av vem som kommer att få en utmärkelse 'Hudson var klädd i en elegant klänning av guld paljetter, av Michael Kors..

en av de största stjärnorna i kväll - och en överraskning, förrän i sista stund - var cher, i en diskret (relativt) sequined Marc Jacobs klänning i grått och lila med ett vagt blomstermotiv.

19493369-0280-4EA1-8BEE-9699F1F0DBEF_w268

(Bild via internet)

Det fanns också ett antal kinesiska kändisar närvarande, kanske främst bland dem skådespelerskan Gong Li, som erbjöd en flickaktig lutning på huvudet när hon vinkade i en djup röd sammet klänning med svart spets och en fläkt design. hyllade filmregissören Wong Kar wai var där som träffade utställningens konstnärlige ledare.

Sarah Jessica Parker, som var en av de okvalificerade träffar på fjolårets röda mattan i eleganta beställnings- Oscar de la Renta, gjorde ingen besviken den här gången, som förekommer i en tornar röd huvudbonad som liknade brinnande lågor. designat av modist philip Treacy, bar bit långa röda tofsar på varje sida.

parker parat med en-skuldra svart klänning prydd med skärp bestående av bitar av vintage tyg och pärlor från Sverige - ett samarbete med H & M och bolagets medvetna samling, som fokuserar på hållbara tyger.

"Vi trodde att det berättade en fantastisk historia, och också gav dig idéer om hur du kan tänka vad som är viktigt i ditt liv och sätt att återanvända det igen, '' Parker sade.

Parker sade hon hade arbetat på kläderna sedan november, efter att få "spridda ledtrådar '' från Wintour på vad årets tema skulle kunna vara.

507DFF18-1489-4B02-8C6F-0430107A1BAB_w640_s

(Bild via internet)

en av världens mest sedda kvinnor, Amal Alamuddin, kom på sin mans arm i en stegvis rubinröd klänning från John Galliano för Maison Margiela.

och en annan allmänt sett kvinna, lady gaga, bar en enorm kimono liknande plagg översållad med fjädrar från Balenciaga. gaga drog jubel när hon vinkade till publiken packad bakom läktaren över Fifth Avenue från museet.

skådespelerskan Kristen Wiig omfamnade kvällens färgschema, klädd i en flödande gul chiffong nummer genom Prabal Gurung, som följde henne på mattan.

Jennifer Lopez blottade mycket mer hud i en röd versace kappa med ren sidopaneler.

E92206B8-BAB3-4F63-A94B-503C5BD061A5_w640_s

(Bild via internet)

Kim Kardashian valde ren, även i en vit klänning med en fjäderlätt tåg av peter Dundas för Roberto Cavalli, designerns första för huset. lillasyster Kendall Jenner gick med Calvin Klein, mousserande i grönt med sexiga spetsar på varje sida. mamma kris var också där, i en klarröd draperad klänning med guldbälte.

0A21BF64-5A6C-4C56-A491-89CED64C5494_w640_s

(Bild via internet)

Anne Hathaway skimrade i en snygg huva kroppen skimmer från Ralph Lauren. håret i en tillfällig bob tog Katie Holmes Zac Posen arm i en av hans designer, en glittrig blå klänning med utskärningar på baksidan.

Justin Bieber visade upp i en svart jacka slingrande med guld drakar, genom balmain. en fågel av paradiset prydde botten av "Glee" "-stjärnan Dianna Agron är en axel tory burch klänning.

AAFF9344-39DB-4A12-8520-4D4570D39212_w268

(Bild via internet)

kinesiska skådespelerskan Tang Wei glittrade, bokstavligen, i en silver klänning inbäddad med tusentals kristaller. "Jag kom hit för att se skön," sade hon, "alla vackra skådespelerskor. ''

gästerna alla verkade medveten om ett nytt förbud Wintour hade placerat på selfies inuti. de tycktes vara glad att gå med på det.

"Jag tror selfies kan typ av skuren i ögonblicket och det roliga," sade Gabrielle Union,. I lila posen, tillsammans med make Dwyane Wade i Miami Heat "det är inte så kul om du behöver för att dokumentera det hela." '

parker kommit överens om.

"Jag kan inte berätta hur befriande det är att höra," sa hon. "Komma ihåg när vi brukade bara ha dessa erfarenheter och om vi var tur att vi fångat dem och så att de skulle vara här [pekar på huvudet] och här [pekar på hennes hjärta]? Jag känner verkligen glad om det öppet. vi får se som bryter mot regeln först. ''

Av stewart stewart - 8 maj 2015 09:18

vi alla älskar cocktail timme ... och cocktails i allmänhet ... men med så många alternativ, kan det vara svårt att hitta den perfekta cocktailklänning. stressa inte! Vi har samlat de bästa av de bästa när det gäller de senaste trenderna och stilar, så att du kan hitta den mest utsökta val för din nästa drycker sesh. så, oavsett om du är en risktagare-ready diva eller grundläggande svart typ av tjej, har vi de senaste och största trenderna runt!



 

foto av: festklänningar

en av de coolaste trenderna vi har hittat den här säsongen är att toppdesigners är oblyga med deras användning av oväntade tyger. tror inte att de bästa cocktailklänningar måste vara svart. i själva verket är du garanterad att verkligen göra ett intryck om du gunga för något lite funkiga. en hel del av vad vi har sett kommer från över stora mönsterkategorier - tänk blommor, impressionist inspirerade detaljer, etc.

för en riktigt bra syn på en vacker i tryck val, se till alexia admor s "fiesta paisley print cocktail klänning." och vad en feisty fiesta det är! detta på allvar coola axelbandslös, visar halva låret klänning en rolig över stora paisley tryck i alla sommarens ljusaste färger, allt från orange till rosa, grönt och gult. denna oförglömliga tryck paras med en monterad livstycket som knyter i midjan. dess figursydda övre halvan är fint iväg med sin strukturerade undre halvan som håller sig borta från kroppen, för en allvarligt smickrande siffra. dess 100% siden yttre behåller mjukhet och lyster som bara silke kan ge dig, medan 100% poly fodret ger en robust form som varar hela natten. glida på ett par av metalliskt öppen tå klackar och du kommer definitivt att värma upp någon sommarcocktailparty!

storformat bilder är inte det enda som tar på cocktail-värdig klänning branschen med storm. oväntade, funky konstruktioner är tillbaka i stor skala. Vi har sett en hel del av over-the-axeln utsmyckning, överlappande och överlappande och nya vävar i tygerna.

i det här fallet, kommer vi att titta på Xscape: s "blå färgblock cocktailklänning." Denna klassiska åtsittande spagetti fastspänd, fyrkantiga urringning klänning landar bara på knäna, och har en allvarligt oväntad twist. sant till sitt namn, Xscape take funktioner kyla konstruktion som sveper sin färg blockerad stretch satin (63% acetat, 36% nylon, 2% elastan) horisontellt i ungefär två och en halv tum breda lameller. skära kroppen i ett unikt smickrande sätt, är denna skraj användning av tyg accentueras av dess mörka ljus-mörk färg pall. med svart färg slitsar upptill och nedtill, och de ljusaste blues på din midsection, Xscape definitivt vet hur man gör en figursydd, men ytterst smickrande (för att inte tala helt unik), cocktailklänning.

för vår sista trend, vi bara inte kunde motstå ... vi gå grönt. det är sant; du kan gå ekologiskt när det gäller kläder. det är alltid bra att gå vintage, och don "återvunna" stilar i en ny och fantastisk sätt. men, som visste att du kunde hitta några av de mest lyxiga tyger från en organisk källa?

nadia nour vet, och vet det väl. hennes "organisk svart cocktailklänning" är definitivt den coolaste lilla svarta cocktail klänning som vi någonsin har sett. dess klassiska, axelbandslös urringning och mitten av låret tjugosju-och-en-halv-tums längd sekret bara sass. och kommer dess ekologiska tussah rynkad prinsessa paneler definitivt krama din figur, medan lätt täcka eventuella fläckar som du kanske inte vill dela.

Detta är naturligtvis siden bomb klänning endast kemtvätt, så se till att du tar hand om denna unika pjäs. bära med stolthet, och fjäderben dina grejer i denna lilla svarta klänningen borta grönt!

Av stewart stewart - 8 maj 2015 09:14

sätta på en kostym upp är nästan säkert varenda kvinna entusiasm och samtidigt som det kan vara de som väljer den informella typ av utseende, det finns tillfällen när säkert avslappnade stark kvinna skulle ha något annat val än att bara följa vad händelsen ber om - till exempel när det finns ett äktenskap eller en formell del på arbetsplatsen. inbjudningar till dessa verksamheter kommer i synnerhet att behöva besökarna att klä en övertygad sätt. dessa formella verksamhet kräver ett mer korrekt sätt att klä sig och om du är den typen som fortsätter att vara förvirrad när det gäller att välja rätt designer aftonklänningar, då denna korta artikel kommer att hjälpa.



 

foto av: festklänningar

mycket omsorg och tanke krävs för att fastställa rätt klänning för dig. i själva verket finns det en mängd olika faktorer som du vill överväga för att kunna få outfit för den person som du är.

den första faktor som du vill tänka på är tillfälle. räkna ut vilken typ av klädsel är nödvändig och se till att följa det. de människor som inbjuder dig är redo för detta, och som besökare måste du tänka på det. designer aftonklänningar är avsedda att bäras helt för unika tillfällen organiserade bara på kvällen. natt aktiviteter är alltid unik oavsett vilken tillfälle och så det behöver definitivt en unik iögonfallande klänning. sätta på en kostym mycket väl för en natt fest är den viktigaste aspekten för kvinnor eftersom det ger en unik känsla av upprymdhet för varje kvinna.

stil och färg är det viktigaste syftet med en nattlinnet. inte varje klänning fungerar för alla kroppstyper. så lämplig färg, design och dimensionen är ganska viktigt. natt klänningar kan vara av olika typer baserat på vilken typ av fest som måste delta. för tillfällen som födelsedagen firande, giftermål eller nyårsfirande, kan klänningen vara antingen traditionell eller sofistikerat, medan en discothque klänningen kommer att vara mer glamorös.

aftonklänningar är ofta glänsande färg, men mörka har alltid varit den mest slitna färg på natten. dessa mörka klänningar kan också accessorized med glöd, broderi, och mycket grop smycken för att åstadkomma en mer läcker look. dock baserad på säsong, typ av klädsel kan också skilja sig åt. under de kalla månaderna, människor ibland ägna mer uppmärksamhet på färg och design av sjalar som de skulle använda för sin natt parti, medan det i sommartid människor i allmänhet klä upp i blanka och lätta kläder.

annan import del för designer aftonklänningar är hur bekväma de är. också bör skillnaden vara anmärkningsvärt märkbar. de bästa kväll kläder visar en kvinnas självförtroende och har ett sätt att göra sin unika. Det finns flera olika varianter av aftonklänningar som kan bäras för olika tillfällen.

Av stewart stewart - 8 maj 2015 09:10

en av de viktigaste sakerna som brudar kan göra i förberedelse för deras bröllopsdag är att välja sina bröllopsklänningar. detta är ett stort beslut att göra, eftersom de flesta kvinna har drömt om sin perfekta brudklänning eftersom de var bara små flickor. tyvärr ibland den perfekta klänningen kommer med en inte-så-perfekt prislapp. Det kan faktiskt bli ganska stressigt försöka hitta precis rätt klänning. Det finns bara så många olika modeller att välja mellan att det blir riktigt svårt ibland att veta exakt vad det är du vill. du har stressen av att välja en klänning som sannolikt kommer att vara viktigare än någon annan klänning i hela ditt liv!



 

foto av: brudklänningar

med allt annat som du behöver oroa dig kring din klänning, det sista du vill att behöva oroa sig för är priset. det finns vissa sätt som du kan gå om shopping för din klänning som kommer att göra det mycket lättare för dig att hitta det du verkligen vill ha, till ett pris som du faktiskt har råd med.

Ibland kan du hitta några riktigt vackra bröllopsklänningar på secondhandbutiker. Det kan verka som den sista platsen du vill leta efter en klänning, men man vet aldrig vad du kommer att hitta! i många fall, finns det klänningar som aldrig har slitna; det är bara att kanske bruden ändrade sig om antingen klänning eller brudgummen! Kom ihåg att även om du hittar en klänning som inte exakt passar dig perfekt, du kan fortfarande ha ändringar göras för att få den att passa precis rätt.

ett alternativ som du kanske inte har tänkt på ännu tittar på vissa motiv från föregående år. många gånger kan du göra vissa förhandlingar och få din klänning till ett lägre pris om designen är äldre. Du kanske kan hitta några designerklänningar till fyndpriser bara på grund av en liten reva som lätt kunde repareras, eller en liten fläck som skulle gå bort med några kemtvätt.

brud butiker alltid har försäljningen. Försök att strategiskt planera ett besök runt en av denna försäljning, och se vad du kan hitta. Naturligtvis är det enda sättet att du verkligen kommer att få bästa om du visar upp tidigt. du inte vill låta alla andra brudar rycka upp de bästa klänningar innan du ens får en chans att titta!

en av de mest populära sätten att hitta den bästa klänningen i dessa dagar är att titta på nätet. Det finns massor av webbplatser där ute som erbjuder underbara klänningar till riktigt låga priser.

Du kan bli förvånad över vad du kan hitta! bara vara säker på att du får reda på om webbplatsens returpolicy i förväg, ifall klänningen visar upp skadade.

i detta fall du vill kunna få klänningen ersättas med en ny.

shopping för bröllopsklänningar behöver inte vara det mest stressande sak du någonsin gjort, eftersom det kan vara en av de bästa upplevelserna i ditt liv om du gör det på rätt sätt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards