Alla inlägg den 19 maj 2015

Av stewart stewart - 19 maj 2015 08:40

spl1029101_001

(Bild via internet)

jag ser london, jag ser france, jag ser Natalie Portman kalsonger!

det var förmodligen den catchy kid låten går igenom allas sinne på söndag kväll på Palais des Festivals.

skådespelerskan fick fräck när hon poserade bakifrån för shutterbugs, som snäpps fotografier av a-lister visar upp sin bytet i en high-fashion ensemble under en photocall för sin nya regidebut, en berättelse om kärlek och mörker, på den 68: e årliga filmfestivalen i Cannes i Cannes, Frankrike.

spl1028915_016

(Bild via internet)

Portman hade tungor viftar när hon chockad över den stjärnspäckade soirée idrotts en ren, svart Rodarte klänning komplett med färgglada paljetter. natalie toppade hennes vackra utseende med ett par eleganta svarta strappy pumpar och hennes flätor tätt nålas tillbaka till en fläta.

Natalie Portman underkläder visar i avsikt garderob fel!

Oscar-vinnaren är känd för sina mer konservativa klädval, så det är uppfriskande att se den svarta svanen skådespelerskan bor något på kanten för en gångs skull.

spl1028915_007

(Bild via internet)

även om det inte har bekräftats om Portmans underkläder utseende var en olyckshändelse garderob fel, att döma av bilderna verkar det uppenbart hennes blick var mycket så avsiktligt.

vi älskar det!

Av stewart stewart - 19 maj 2015 08:36

cocktail klänningar finns i alla färger och mönster i dessa dagar. det finns alternativ i överflöd och skapa ett intryck är ytterst viktigt i dagens värld.



 

foto av: cocktailklänningar

dessa typer av klänningar är kända för sin elegans och stil. när det kommer till cocktail klänningar måste du också ta färgen hänsyn. färgen på klänningen spelar verkligen en viktig roll för att förbättra ditt utseende. Det kan tyckas mycket trivialt, men färgen på kläder kan ibland göra underverk för din personlighet. om det är en chic ser cocktailklänning; en fin färg skulle definitivt vara en glasyren på kakan.

1 en vit färgad cocktailklänning är säker på att ge en mycket änglalik utseende till din personlighet. en färg som vitt ser ytterst subtila efter bär. Det lyser upp atmosfären och är också helt apt för en stor cocktail Shindig. ett knä längd ena axeln vit cocktailklänning med ett imperium midjan och en liten volang fåll skulle få dig att se något mindre än förtjusande.

2 röd ser ytterst heta på kvinnor med en glamorös personlighet. Om du vill beskriva din kokett och djärva sida, är denna färg helt apt för dig. en flerskiktade veckad mönstrad röd klänning skulle få dig att se ut som en riktig diva. en sten dubbade midja på klänningen tillsammans med voguish klocka ärmar är säker på att få dig att se tydligt edgy.

3 svart är något som skulle passa alla typer av kroppstyper och personligheter. Det är en universell partifärg som säkerligen kommer att få dig att sticka ut från mängden. du kan prova påtagning en a-linje strukturerad chiffongklänning med ett nyckelhål ringning och en ruche livstycket. det är noga med att ta fram det bästa hos dig. andra färger som buteljgrön eller fuchsia är också verkligen värt att prova.

4 Ruche klänningar, skiftskärningsmönster, bandage klänningar eller slutar veck är återigen ett par andra alternativ som du kan välja. cocktail klänningar har utvecklats under åren och de är inte begränsade till intetsägande stilar längre. okonventionella skulle beskriva en ganska cocktail klänning de bästa dessa dagar.

5 axelbandslösa klänningar med en älskling halsen är en annan apt alternativ om det finns en stor fest runt hörnet och du har varit förvirrad ett tag på vad don. den distinkta charm cocktail klänningar är oöverträffad. varje modemedvetna kvinnan bör göra det till en vana att ha en bra samling av cocktail klänningar i hennes garderob.

välja en färg som passar din hudton och din cocktailklänning är säker på att tala volymer om din personlighet. se till att föra bort dig klänning med suverän stil; som gör stor skillnad. göra det mesta av cocktail stil och glöm inte att lägga till en anstrykning av din egen personliga smak.

Av stewart stewart - 19 maj 2015 08:32

Vi har alla varit där; du bli inbjuden till en fantastisk händelse, men du måste hitta en lika fantastisk aftonklänning. en designer klänning är ofta det bästa sättet att gå, eftersom dessa ofta är bättre kvalitet och mer lämplig för en formell händelse.



 

foto av: aftonklänning

det finns alltid vissa saker att tänka på för att se till att du får den bästa aftonklänning för dig:

1. händelse
överväga vilken typ av händelse och klädstil som skulle vara rätt för det. en ljus bomull klänning skulle vara utmärkt för en utomhus sommar tillfälle, medan en lång elegant siden eller sammet klänning skulle vara mycket mer passande för en stor händelse under kallare väder.

2. längd
tänka på hur bekväm du kommer att känna hela natten. en mycket formell händelse kommer att kräva minst en knälång klänning, om inte golv längd. Men gör att du får rätt längd för dig. om du är en högre eller kortare kvinna, vill du inte ett golv längd klänning som sitter på dina kalvar eller hänger under hälarna.

3. din kroppsform
som med alla plagg kommer olika stilar passar olika former. betrakta dig bästa funktionerna, och visa dem i enlighet med detta. till exempel om dina armar är din bästa funktionen, välja en axelbandslös aftonklänning eller en som har axelband. Om du föredrar benen mer, gå en kortare stil klänning, som har långa armar för att lägga elegans. kanske din byst är din bästa egenskap, i vilket fall välja en lång halterneck klänning, där du kan visa upp dina bästa tillgångar samtidigt som ser elegant och sofistikerad.

Om du någonsin osäker, kontakta en lokal designer boutique, som är skyldig att ha en rad aftonklänningar för alla kroppsformer. de kommer ofta ge en personlig service för att säkerställa att du får rätt plagg för dig.

4. tillbehör
även när du hittar den perfekta klänningen, måste du fortfarande hitta den perfekta skor, väska och halsband för att gå med den. Det finns inga särskilda regler, men som vägledning kan det vara klokt att hålla sig till liknande färger, eller kanske på kontrasterande färg. till exempel om din aftonklänning är svart, kan du laget detta med röda skor och smycken att krydda din outfit. ljusare nyanser kommer i sin tur att lyfta färgen på din klänning, så var inte rädd för att blanda mörka färger med ljus.

Om din klänning är vanligt, väljer uttalande tillbehör för att lägga till glamour till din outfit. till exempel, skulle en vanlig blå aftonklänning ser fantastiskt med en gnistrande halsband, och förskönat skor. Om din aftonklänning redan gnistrar, slitage tydligare tillbehör, eftersom dessa kommer att se till att du inte "over-do" gnistan, samtidigt uppmärksamma klänningen.

Det är värt att köpa alla dina objekt från en mindre butik. Här är du mer sannolikt att hitta matchande eller samarbets objekt som köps särskilt att bäras tillsammans, vilket innebär att du ofta kan hitta den perfekta samordnande eller kontrasterande färger som är rätt för din outfit.

framför allt, ha kul med det. denna händelse är stor, och du behöver en fantastisk kväll aftonklänningar att gå med den. hitta en outfit som ser ut och gör att du känner speciellt att se till att du verkligen kommer att vara belle av bollen.

Av stewart stewart - 19 maj 2015 08:25

som en nyligen engagerade brud, kan du inte vänta med att hoppa in i bröllopsplanering! det första ställe att börja för många brudar är att välja ditt bröllop klänning. detta kan vara roligt, spännande, emotionella och spännande för många brudar, eftersom de har drömt om hur de skulle se på deras bröllopsdag eftersom de var små flickor. Här är några tips för att göra välja ditt bröllop klä en lite mindre överväldigande, och mycket roligare!



 

foto av: brudklänningar

Det finns många saker att tänka på när man plockar ut din perfekta klänning. det viktigaste först, du vill ställa din budget. många brudar kan falla i en fälla när de går klänning shopping som de hittar den perfekta klänningen - men utan den perfekta prislapp. om du ställer din budget pris på hur mycket du vill betala för klänningen, detta sätt kan du låta brud butiken samordnare vet att dra endast de bitar som finns inom din budget.

Den andra saken du vill göra är att föreställa ditt bröllop, och ta hänsyn till var du har ceremonin och mottagning. vad har du alltid trott själv ser ut på din bröllopsdag? Om du har en utomhus ceremoni och mottagning, kan en lång balklänning klänning inte vara den bästa matchningen för dig den dagen. Om du har en mycket formell och elegant affär, välja en bröllopsklänning som passar detta tema är viktigt, eftersom du inte vill välja en klänning som är kort eller mer avslappnad tittar.

en annan sak du kommer att vilja ta reda på är din kroppstyp, och vilken typ av brudklänning skulle se bäst på dig. Det finns många olika sätt att göra detta; Det finns många kroppstyp guider som du kan granska antingen på nätet eller i tidningar för att avgöra detta. också, tänk på klänningar som du har slitna i det förflutna, vad såg bra ut på dig? kolla in några brud tidningar eller titta på klänningar på nätet innan du handlar, för att få en uppfattning om vilka typer av stilar du gillar och vill prova på när du dit.

den genomsnittliga bruden kommer att försöka på 20-30 brudklänningar innan deras val! du kan spara tid och energi genom att veta i förväg exakt vad du letar efter, och exakt hur mycket du är villig och har möjlighet att spendera. när allt kommer till kritan, är det viktigaste om hur du väljer ditt bröllop klänning att välja en klänning som du känner är "en".

klänningen som gör dig vacker och speciell och allt du kunde ha trott på din bröllopsdag. många människor kan ha olika åsikter om din klänning, men i slutändan är det din! se till att du är 100% nöjd med ditt bröllopsklänningar val, och att du kommer att känna sig mer än bekväma att bära den på din stora dag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards