Direktlänk till inlägg 19 maj 2015

hitta dig själv en otrolig aftonklänning

Av stewart stewart - 19 maj 2015 08:32

Vi har alla varit där; du bli inbjuden till en fantastisk händelse, men du måste hitta en lika fantastisk aftonklänning. en designer klänning är ofta det bästa sättet att gå, eftersom dessa ofta är bättre kvalitet och mer lämplig för en formell händelse.



 

foto av: aftonklänning

det finns alltid vissa saker att tänka på för att se till att du får den bästa aftonklänning för dig:

1. händelse
överväga vilken typ av händelse och klädstil som skulle vara rätt för det. en ljus bomull klänning skulle vara utmärkt för en utomhus sommar tillfälle, medan en lång elegant siden eller sammet klänning skulle vara mycket mer passande för en stor händelse under kallare väder.

2. längd
tänka på hur bekväm du kommer att känna hela natten. en mycket formell händelse kommer att kräva minst en knälång klänning, om inte golv längd. Men gör att du får rätt längd för dig. om du är en högre eller kortare kvinna, vill du inte ett golv längd klänning som sitter på dina kalvar eller hänger under hälarna.

3. din kroppsform
som med alla plagg kommer olika stilar passar olika former. betrakta dig bästa funktionerna, och visa dem i enlighet med detta. till exempel om dina armar är din bästa funktionen, välja en axelbandslös aftonklänning eller en som har axelband. Om du föredrar benen mer, gå en kortare stil klänning, som har långa armar för att lägga elegans. kanske din byst är din bästa egenskap, i vilket fall välja en lång halterneck klänning, där du kan visa upp dina bästa tillgångar samtidigt som ser elegant och sofistikerad.

Om du någonsin osäker, kontakta en lokal designer boutique, som är skyldig att ha en rad aftonklänningar för alla kroppsformer. de kommer ofta ge en personlig service för att säkerställa att du får rätt plagg för dig.

4. tillbehör
även när du hittar den perfekta klänningen, måste du fortfarande hitta den perfekta skor, väska och halsband för att gå med den. Det finns inga särskilda regler, men som vägledning kan det vara klokt att hålla sig till liknande färger, eller kanske på kontrasterande färg. till exempel om din aftonklänning är svart, kan du laget detta med röda skor och smycken att krydda din outfit. ljusare nyanser kommer i sin tur att lyfta färgen på din klänning, så var inte rädd för att blanda mörka färger med ljus.

Om din klänning är vanligt, väljer uttalande tillbehör för att lägga till glamour till din outfit. till exempel, skulle en vanlig blå aftonklänning ser fantastiskt med en gnistrande halsband, och förskönat skor. Om din aftonklänning redan gnistrar, slitage tydligare tillbehör, eftersom dessa kommer att se till att du inte "over-do" gnistan, samtidigt uppmärksamma klänningen.

Det är värt att köpa alla dina objekt från en mindre butik. Här är du mer sannolikt att hitta matchande eller samarbets objekt som köps särskilt att bäras tillsammans, vilket innebär att du ofta kan hitta den perfekta samordnande eller kontrasterande färger som är rätt för din outfit.

framför allt, ha kul med det. denna händelse är stor, och du behöver en fantastisk kväll aftonklänningar att gå med den. hitta en outfit som ser ut och gör att du känner speciellt att se till att du verkligen kommer att vara belle av bollen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards