Direktlänk till inlägg 13 maj 2015

perfekt formel för en perfekt cocktail klänning

Av stewart stewart - 13 maj 2015 07:54

det bästa sättet att få ut din girly charm är att få klädd i en fantastisk cocktailklänning för en händelse. cocktail klänningar har alltid varit en oskiljaktig del av en kvinnas garderob. varje flicka har haft den lilla svarta cocktail klänning i hennes garderob.

cocktail klänningar i allmänhet bärs på kvällen parter, så kallade svarta slips händelser.



 

foto av: festklänningar

göra rätt val av cocktailparty klänning är oerhört viktigt. rätt typ av cocktail klänning bär en särskild vädjan till det och understryker bärarens tillgångar på bästa möjliga sätt. en cocktail klänning kan vara lång, kort eller knälång klänning. du får också ett val med necklines. beroende på din komfort nivå, kan du välja axelbandslös, ärmlös, axelband, en axel eller festklänningar off-axeln.

Det finns ett stort utbud av butiker i Storbritannien som erbjuder cocktail slitage. så du kan aldrig bli av val. varannan vecka en ny design visas i teckenfönstret. designers idag är ständigt experimentera med nya mönster och färger för att modernisera festklänning kulturen. idag kan du enkelt experimentera med en mängd olika färger som rosa, grönt, silver, blått, orange, lila etc. Det finns ingen gräns för hur färgen pallen i ert parti klänning samling.

med så mycket val finns chanserna att du blir förvirrad. att undvika detta har vi för dig en gyllene lista med tips som kan hjälpa dig mycket i att välja den perfekta cocktailparty klänning för en kommande händelse.

för kvinnor som har en vacker barm skulle det vara klokt att undvika höga necklines. kanske du vill undvika att använda djupa hals linjer för att dölja din klyvning, men höga necklines accentuera ofta din byst linje mer. prova att använda en blygsam halsen för att göra din figur. stora Busted kvinnor kan bära en axelbandslös festkläder.

Detta kan vara mer bekvämt för dem att hålla jämfört med kvinnor med en mindre byst linje. den här stilen uppmärksammar ditt ansikte och axlar i stället för onödig uppmärksamhet till din byst linje.

kvinnor som är plus storlek kan se smalare i ett cocktailparty klänning som inte är prydd med mönster som är horisontella. i stället satsa på en klänning som har vertikala ränder som de ger en illusion av en smalare figur. Det är en myt att en lös monterad cocktailklänning kommer att få dig att se smalare ut. å andra sidan en klänning som är alltför snäv inte kommer att spela en del bra igen. gå för en part klänning som är perfekt passform för dig, inte för löst och inte för hårt.

du kan köpa cocktail klänningar från nätbutiker. köpa en klänning på nätet är inte bara bekvämt utan är också mycket billigt jämfört med köpcentra. cocktailklänning är en tidlös sätt, så varför inte köpa en dag och briljera vid nästa kommande parti i stan?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards