Alla inlägg den 22 maj 2015

Av stewart stewart - 22 maj 2015 09:12

nedräkningen till sommaren 2015 är officiellt på. på denna punkt du har dina väsentligheter och du har de flesta av de senaste trenderna ner. men det finns några trender varje sommar som är alltid lite knepigt att dra bort. ange claire distenfeld, ägare av posh new york city boutique, fivestory. med nyheten om tre-åriga boutique lansera e-handel denna vecka, beslutade vi att granska webbplatsen och se hur sagolikt fashionabla distenfeld modeller några av de mest eleganta, men utmanande, ser ut där.

glamour-claire-distenfeld-printed-pants-h724

(Bild via internet)
balmain kofta, gap t-shirt, Lyn devon byxor, och Chloe espadrillos.

tryckta byxor: "Jag säger alltid balans, balans, balans," muserna distenfeld som hon modeller ananas utskrifts byxor med en lucka vit t-shirt och krispiga vita kofta. "Om byxorna är roligt och högt, hålla den övre och skor så enkelt som möjligt vita t-shirts är min favorit, vit knapp nedgångar är alltför stora." Hon råder också undvika att bära färgade toppar med tryckta byxor. men i slutet av dagen är det inte bara vad du styla dem med. säger distenfeld, "du måste äga dem! strut i dem och låt dem tala med din personlighet."

glamour-claire-distenfeld-crop-top-h724

(Bild via internet)
cushnie et Ochs topp, giamba culottes Chloe espadriller, rök och speglar solglasögon.

grödor toppar: grödor toppar har blivit en perenn sommar trend, men om du är blyg om att utestänga din mellangärdet, välj en i-mellan alternativ. denna cushnie et Ochs skjorta har en gröda topp under med en flödande tank overlay, vilket ger dig grödan topp känsla men täcker dig från framsidan och baksidan. "Som jag sa tidigare, är balansen mitt mantra", säger butiksägaren. "Gröda toppar tillåter mig att komma dit, oavsett om det är med breda ben byxor, en lång flowy kjol eller ett par culotte shorts."

glamour-claire-distenfeld-cutout-dress-h724

(Bild via internet)
cushnie et Ochs klänning, alex birman sandaler och en Rauwolf koppling.

utskärningar: "utskärningar är alltid ett bra sätt att ta något genomsnittet och tillsätt lite KRAFT till det", säger distenfeld. "De små glimtar av hud som man inte brukar visa skapar ett sådant ögonblick av kvinnlig makt." För att undvika att se alltför sexig i utskärningar väljer en neutral färg, som den här khaki grön klänning. "I sitt väsen, är khaki en arbetares tyget så det skapar en fin balans mellan manligt och kvinnligt."

glamour-claire-distenfeld-romper-door-h724

(Bild via internet)
emilia wickstead romper, Nicholas Kirkwood plattformar.

den dressat Romper: gör dig redo att handla i din cocktailklänning för en prydlig romper! när vi letar efter en elegant romper, anser färgen och skär. "Denna romper höga hals och konservativa snittet håller elegans ovanpå samtidigt som lekfull och kul på botten" distenfeld säger. "Jag skulle definitivt ha det till ett cocktailparty eller en icke-svart slips händelse."

Av stewart stewart - 22 maj 2015 09:08

alla älskar fest och vill utrusta väl för händelsen, speciellt kvinnor. de skulle älska att sätta på snygga kläder för att fira att få uppmärksamhet av alla besökare. eftersom årtionden, klädda i senaste outfits i evenemang har varit en trend bland kvinnor. kvinnor klädda väl parti outfits fylla nyanser av glädje och öka firandet charm och om det är fest, dans med väl klädda damer ökar glädjen för män. Detta eleganta firande kläder för damer kallat blandningen outfits. samt damer är förtjust i klädd i blandningen kläder från den tiden var dessa plagg kom på marknaden. cocktail outfits är mycket bekvämt för hela kroppsrörelser och skapade hållande av alla kvinnliga beteenden och behov i åtanke. Det ger glädje och eleganta känslor till personen som bär dem som drar många människor att vara med henne i firandet. klänning användning är en elegant fest kläder mycket används vid eleganta händelser, sociala evenemang, händelser, giftermål händelser, prom, officiell natt, sociala evenemang och tilldelningsfunktioner. en natt uppdaterad med din vän på en ritzy bar tyder lite mer modiga och modern blandning outfit. på grund av fanciness av innehållet duken måste sätta på och skjuta upp kläderna försiktigt eftersom det kan vara väl utrustade outfit för kvinnor hela kroppen. dimension blandning stil klänningar kan variera beroende på den pågående stil i regionerna.



 

foto av: cocktailklänningar

personalisering i sådana klänningar kan lägga elegans till den person som bär dem. varaktigheten sträcker sig från knä till ankelhöjd klänningar, i princip något kortare än en komplett kappa och längre än en minikjol kan betraktas som en blandning klädsel. christian dior kallas detta firande kläder som "cocktailklänning". denna västerländska kvinnor utflykt blivit så mycket populär runt om i världen att många damer och vissa kvinnor använder den även som en dag klädd i kombination med lämpliga jackor eller koftor ger officiell utsikterna lämplig även för kontor.

cocktailklänning öka intresset för kvinnor. Det ger snygg, iögonfallande, fashionabla och modernt utseende för kvinnor. en unik freeness och känslor i blandning klädsel förhöjer firandet humör med glädje. filmstjärnor och toppmodeller ser helt annorlunda och snygga när de är klädda i vackra blandningen klänningar.

typer av brudklänningar
cocktail klädsel finns i olika sortiment som låret stor blandning outfit, korta och läckra klänning blandning klänningar, jeweled blandning outfit, chiffong blandning klänningar, bustier blandning outfits, grimma blandning klänningar, ull kombinerat outfits osv dessa klänningar är stapelvara i många välklädda Kvinnor garderober. det innehåll som används i design är mycket smidig och mjuk ger romantisk effekt. många blandning klänningar ger iögonfallande utseende till kvinnan eller vice versa, kan säga många kvinnor väljer blandning klänningar att titta iögonfallande och för att locka sin älskade. när man väljer blandning klädsel måste man leta efter snygga och lyxiga material med vackra snitt i en rik väv kan lägga perfekt komplexitet till outfit. även om du är Fyllig bestämma och inte i form, spelar ingen roll med så många elegant blandning klänningar tillgängliga för en full tänkte avgöra eftersom det kan ge en helt ny look till en hel kropp som inte är i en mycket toppform.

periodiska blandning klänningar har blivit främsta attraktion dessa dagar. för sommar blandning händelser, ljusa nyanser som ljusgröna, blomster stilar och pasteller är bäst lämpliga. för vintern helgen get-sammankomster eller planerade datum, blygsamma toner som brunt, lila eller snabbt väljs. brett utbud av blandning klänning i din klädkollektion tillsammans med andra klänning visar du är angelägen och medvetna till din dressing. görs i kinesiska leverantörer blandning klänning växer på marknaden med mycket populär efterfrågan på grund av kvalitet på innehållet, iögonfallande utseende och antal mönster med överkomliga priser, få kvinnor att vara mer elegant och sofistikerad medan klädd i sådana cocktailklänning ofta vid tillfällen.

Av stewart stewart - 22 maj 2015 09:04

när du väljer något slags balklänning, måste du först överväga systemform. Det är viktigt eftersom det är möjligt att skymta bedövning endast när du har en klänning som passar dig bäst. ständigt välja klänning som passar huden färgning tillsammans med avgöra. outfit som du använder ska alltid öka dina belöningar trots att dölja eventuella brister i din kropp. det finns olika sorter förutom klänning mönster tillgängliga för balklänningar. det verkar inte kommer att hända, men ibland är det. denna dag nära. Detta är nästan här, drömmer du om den dagen om, eftersom du är en liten flicka, det här är din boll av studenter.



 

foto av: balklänningar online

du visualisera kläderna du bär, ditt vackra hår, så du även välja datum pojke som, men nu har det varit mycket allvarliga, dina pengar, måste du köpa en kläder. klänning som är vacker under en tjej skulle inte vara medan underbart för dig. följaktligen, bortsett från att gå för fina klänningen, göra vissa att kläderna du har valt anstår dig helt samt förbättrar själva skönheten i din kropp. Tja, behöver du inte oroa dig, de rika, du kan hitta en billig kläder boll studenter fortfarande som en miljon män. om du har fått en timglas fysik, då är du lycklig som du kan experimentera med nästan alla sorter av billiga balklänningar.

denna typ av system kroppsbyggnad är lämpad för många typer av klädsel mönster. du kan titta på ut din bustier layout eller grimma bästa balklänningar när de ser bra för en person. när du har en upprätt fastställa undvika påtagning begränsad klädsel och det kommer också att vara precis den bästa sorten för dig. Du kan även kolla in de särskilda balklänning vanor tillsammans med öppna upp skuldermuskulaturen utöver utställd kjol. dessutom kommer du att se attraktiv i ett rike skära balklänning. Om du har för avsikt att få på internet, sedan kom ihåg att kolla in dimensionen graf eller diagram levereras till varje klädsel.

Om du letar efter några balklänningar att köpa, bör du inte bråttom att köpa den första du stöter på. du kan spendera alltför mycket på klänningar när du kan hitta rabatt bröllopsklänningar från vissa återförsäljare. den största fördelen med att köpa sådana klänningar är att du inte kommer att tillbringa en hel del pengar. när det gäller frågor om pengar, ska du inte vara slösaktiga, som ni vet aldrig när du kan ha ett behov av pengar.

du kommer fortfarande att synas i händelse så fantastisk som någonsin samtidigt ha förändring att använda på andra utgifter.

Av stewart stewart - 22 maj 2015 08:57

med bröllop säsong kort på oss, är en hel del brudar söker en teknik för att skapa den mycket speciella dagen som du kan tänka dig saknar omdragning upp den främsta skulden tänkbara och klänningen är inget undantag.



 

foto av: brudklänningar

ingen önskar att sätta ordet billigt bredvid orden bröllopsklänningar, men sanningen är, inte varje brud har resurser eller en önskan att tillbringa flera hundra eller till och med tusen dollar på en klänning som hon ska bära en gång. Om du behöver en klänning som passar din budget, men inte vill offra stil ser längre än denna roundup av perfekta alternativ för upptäckt en vacker klänning utan att spendera en förmögenhet.

För kan brudklänningar köra in i tusentals, som kan äta i en god del av alla bröllop finanser. du ge något för att titta skrämt, tvärtom, skulle du liksom vilja ge dina gäster något att äta, dricka, också perfekt sitta på. brudklänningar är en region där man avsevärt kan släppa dina kostnader. vi har inte tro på koncession på att titta enormt bländande på din bröllopsdag, ändå vi har balans i att vara smart när det gäller att leta efter top deal uppnås.

bröllopsklänningar redovisas inte för att vara billig, men med den typiska kostnaden för bröllop svallande förbi 28.000 $, brudar-till-vara kan lust att ta en peep på bröllopsklänningar som inte bryter banken. ange nätbutiker, som just aviserat en 99 $ billig bröllopsklänning som kommer att börja säljas senare någon gång.

hur man hittar en billig bröllopsklänning?
leta efter för fynd
försiktigt utnyttjade verk bra
gå icke-traditionella
Sök på nätet
slå upp en släkting

massor av butiker har en årlig försäljning på brudklänningar samt ett antal toppbröllopsklänningar företag kalla frakten även om de flesta av denna försäljning hålls under hösten. denna försäljning kan vara ganska löjligt bredvid de flesta inte har provrum, som ett resultat ha en baddräkt eller catsuit så du kommer att kunna prova klänningen saknar visa dina godbitar till hela butiken.

ett antal brudar kan krypa vid tanken på en second hand klänning men vissheten är det är bra ekonomiskt förnuft, särskilt när på väg till en sändning butik. sändningen butiker brukar inte bara acceptera någon produkt om det inte är i toppklass skick förutom då i stort sett folk bara bära sin brudklänning gång, du är skyldig att hitta en enorm affär på en klänning. Det finns ett par saker att vara lyhörd för; vet returrätt får det också skriftligt utvärdera sändningen / sparsamhet kostnad med detaljhandelspriset på en ren version det ska vara minst 50% av försäljningsvärdet, samt göra vissa att säkerställa plagg för någon underlig dofter, eller märken, eller fläckar, och så vidare.

du behöver inte ha en ärmlös, vit, satin bröllopsklänningar med en 5 fot tåg för att bli gift. brudar inte rädd för att tänka utanför lådan kan hålla en hink pengar på en klänning om de handlar utanför € bröllop € butiker. överflöd av avdelningen även vissa andra typer av butiker presenterar vit och elfenben klänningar som är lämpliga för någon form av tillfället, tillsammans med ett bröllop. ingen kommer att vara förtrogen med, och inte heller tänkt att de bryr sig, var du hittade din klänning.

tydligen, handla online för billiga bröllopsklänningar är ett idealiskt alternativ om du känner igen stilen på klänningen som du behöver och du har copiousness tid före händelsen minst 6 månader för att ta ett ögonblick av en möjlighet.

varför inte låna en brudklänning från din mamma, syster eller kusin? majoriteten av bröllopsklänningar lagras bort och aldrig utnyttjas eller ses igen. undrar en älskad för en klänning lån kan börja en ny tradition i familjen. frågar om du kan ändra klänningen till dina egna bestämmelser, vilket sparar massor av pengar.

Ovido - Quiz & Flashcards