Alla inlägg den 13 maj 2015

Av stewart stewart - 13 maj 2015 07:57

cressida Bonas visade prins Harry vad han saknas när hon bländade vid dior modevisning i frankrike klädd i en fantastisk paljettklänning.

Cressida-Bonas-287686

(Bild via internet)

Cressida Bonas visar upp sina tonade ben i frankrike igår

26-åringen såg ut som om hon menade allvar när hon sipprade glamour i den blå glittrande numret, som visade upp hennes tonade ben.

Hon band henne blont hår upp i en vågig hästsvans, lägga till lite extra höjd med ett par svarta stilettos.

hennes iögonfallande utseende på kryssningen 2016 utväg samling presentation kommer dagar efter harry erkände att han vill slå sig ner och bilda familj.

sett tidigare i veckan medan på hans turné i Nya Zeeland, Harry sa: "Det kommer tillfällen när du tänker nu är det dags att slå sig ner, eller nu inte, oavsett hur det är, men jag tror inte att du kan tvinga dessa saker , kommer det att hända när det kommer att hända.

"Jag skulle älska att ha barn just nu, men det är en process måste man gå igenom och turer som denna är jättekul.

"Förhoppningsvis, jag gör okej med mig. det skulle vara bra att ha någon annan bredvid mig att dela trycket, men du vet, tiden kommer och vad som än händer, händer. "

Cressida-Bonas-576636

(Bild via internet)

cressida bedövar i sequinned klänning som hon deltar dior modevisning

Cressida-Bonas-287687

(Bild via internet)

fantastisk skådespelerska utstrålar glamour som hon slår en pose på påkostade evenemang

under det senaste året, har Prins Harrys ex flickvän visat att det finns definitivt en hel del mer för henne än bara dejta en kunglig.

hon har att koncentrera sig på sin skådespelar och modellering karriär eftersom hon bröt upp med Harry 12 månader sedan.

och Cressida letade bättre än någonsin när hon poserade framför fotografer när hon deltog i vip händelse på palais bulles i Theoule-sur-mer.

hennes utseende kommer efter en intervju med Sunday Times Style Magazine förra månaden, där hon skingrades de många myter kring hennes förhållande med harry, 30, och sade att hon är "definitivt singel".

Cressida-Bonas-287689 (1)

(Bild via internet)

cressida har gjort ett namn för sig själv som en skådespelerska och modell

Cressida-Bonas-287692

(Bild via internet)

blond lyser när hon poserar för fotografer före modevisning

Hon sa: "single det är [fin], faktiskt..

"Det är, det är, det är. Jag är en stark självständig kvinna."

talar om dejting en prins och spekulationer som omgav henne, sade hon: "allt det där är inte riktigt.

"Det är verkligen viktigt att komma ihåg att allt det är buller, buller som kan vara mycket högt ibland."

Cressida-Bonas-Prince-Harry-287691

(Bild via internet)

Cressida dela från Prins Harry i fjol

Hon krediter att hon är hemtrevlig för att klara pressen jaga henne vid varje möjliga tillfälle.

men hon medgav inför reportrar och fotografer på premiärer och arbets parter är fortfarande skrämmande.

"Jag är inte riktigt en av dem som alltid ut. Jag gillar att vara hemma. Jag antar att hjälper", tillade hon.

"[Inför pressen] agerar. Tiderna som jag har haft att göra det, jag tror bara," det här är ett jobb. " ibland jag antar en bubbla eller en sköld. "

Av stewart stewart - 13 maj 2015 07:54

det bästa sättet att få ut din girly charm är att få klädd i en fantastisk cocktailklänning för en händelse. cocktail klänningar har alltid varit en oskiljaktig del av en kvinnas garderob. varje flicka har haft den lilla svarta cocktail klänning i hennes garderob.

cocktail klänningar i allmänhet bärs på kvällen parter, så kallade svarta slips händelser.



 

foto av: festklänningar

göra rätt val av cocktailparty klänning är oerhört viktigt. rätt typ av cocktail klänning bär en särskild vädjan till det och understryker bärarens tillgångar på bästa möjliga sätt. en cocktail klänning kan vara lång, kort eller knälång klänning. du får också ett val med necklines. beroende på din komfort nivå, kan du välja axelbandslös, ärmlös, axelband, en axel eller festklänningar off-axeln.

Det finns ett stort utbud av butiker i Storbritannien som erbjuder cocktail slitage. så du kan aldrig bli av val. varannan vecka en ny design visas i teckenfönstret. designers idag är ständigt experimentera med nya mönster och färger för att modernisera festklänning kulturen. idag kan du enkelt experimentera med en mängd olika färger som rosa, grönt, silver, blått, orange, lila etc. Det finns ingen gräns för hur färgen pallen i ert parti klänning samling.

med så mycket val finns chanserna att du blir förvirrad. att undvika detta har vi för dig en gyllene lista med tips som kan hjälpa dig mycket i att välja den perfekta cocktailparty klänning för en kommande händelse.

för kvinnor som har en vacker barm skulle det vara klokt att undvika höga necklines. kanske du vill undvika att använda djupa hals linjer för att dölja din klyvning, men höga necklines accentuera ofta din byst linje mer. prova att använda en blygsam halsen för att göra din figur. stora Busted kvinnor kan bära en axelbandslös festkläder.

Detta kan vara mer bekvämt för dem att hålla jämfört med kvinnor med en mindre byst linje. den här stilen uppmärksammar ditt ansikte och axlar i stället för onödig uppmärksamhet till din byst linje.

kvinnor som är plus storlek kan se smalare i ett cocktailparty klänning som inte är prydd med mönster som är horisontella. i stället satsa på en klänning som har vertikala ränder som de ger en illusion av en smalare figur. Det är en myt att en lös monterad cocktailklänning kommer att få dig att se smalare ut. å andra sidan en klänning som är alltför snäv inte kommer att spela en del bra igen. gå för en part klänning som är perfekt passform för dig, inte för löst och inte för hårt.

du kan köpa cocktail klänningar från nätbutiker. köpa en klänning på nätet är inte bara bekvämt utan är också mycket billigt jämfört med köpcentra. cocktailklänning är en tidlös sätt, så varför inte köpa en dag och briljera vid nästa kommande parti i stan?

Av stewart stewart - 13 maj 2015 07:49

nuförtiden, aftonklänningar blir mer och mer viktigt för människor bör bära dem när de deltar i vissa formella tillfällen i deras sociala liv och de flesta damer önskar en eller flera sådana klänningar i sin garderob. men vet du hur man väljer sådana klänningar? vet du vilken typ kan passa dig mest? Här är några tips.



 

foto av: balklänningar

Först av allt bör vi känna till grundläggande kategorier av aftonklänningar. oftast människor tenderar att kategorisera dem i två kategorier: långa klänningar och korta. korta har vanligtvis en kortare längd än de långa kära och människor gillar att kalla dem â € "lite dressesã ¢ â ??, och generellt mönster för sådana klänningar är enklare än de långa föremål. du kan bära dem gå fritt utan att känna några svårigheter, på grund av vilka, även göra sådana kläder som lämpar sig för de flesta tillfällen.

små klänningar gör människor ser ungdomlig, energisk, elegant och sexig. de är allmänt omtyckt av unga damer.

En annan fördel är att sådana aftonklänningar inte skulle vara smuts på grund av smuts på golvet så att de kan bäras speciellt när de deltar i en utomhusfest eller ceremoni. Om du deltar i ett parti, salong eller en boll som inte är så formell och du kan välja att bära sådana klänningar att bli formellt, lyxiga samtidigt inte så aggressiv. Ibland är vissa sådana klänningar utformade lite aggressiv, i ett sådant fall, vilken typ av sådan klänning att bära bör beroende på vilken typ av partier du deltar. du ska välja klänningar enligt parterna.

Om du är i en av dessa följande villkor, dock små klänningar är inte din bra val: det finns ärr på benen; ben verkar alltför fett; korta ben. eller skulle bristerna i din kropp bli upptäckt för alla.

långa klänningar innebär klänningar med långa svansar som kan röra jorden eller ens täcker det. denna typ av klänningar verkar oftast kroppsnära medan svansar verkar löst och även lite aggressiv. en lång klänning med högkvalitativa material och utmärkt handgjorda hantverk även kan betraktas som en elegant konst objekt! designers gäller många speciella handgjorda konst färdigheter för att göra sådana klänningar ser speciell, elegant och lyxigt att tillgodose mode smaker av de överklass damer, som är rika, framgångsrika. i ett sådant fall, kan bära långa aftonklänningar också vara symboler för din sociala status.

men vänligen minns, en klänning med en alltför lång svans kan inte vara så lämpligt, eftersom det kan leda dig inte kan gå så bekvämt och du klär så mycket även kan göra värden mindre iögonfallande. så du hade bättre undvika bär en sådan klänning om du inte är den definitiva hjälten i hela tillfälle.

oftast långa aftonklänningar är inte lämpliga för utomhus tillfällen och när du väljer dem, också ska ta din kroppsformer och hudfärger i era synpunkter så att du kan välja den mest lämpliga för att bli mer elegant.

Ett annat viktigt tips är att du ska välja formella klänningar från de butiker som har tillförlitliga rykte så att man kan garanteras kundservice. om du hittar det är något fel med dina klänningar, kan du be om lagning av dessa butiker och dessutom butikerna kan också erbjuda professionella upprätthålla råd som hjälper dig att hålla dina klänningar på effektivare sätt. så även om priserna på klänningar från sådana butiker kan lite högt så att inte alla damer har råd, de är värda vad du betalar.

damer som vill köpa lämpliga aftonklänningar kan också välja vad du behöver från de nätbutiker där fler rabatter finns tillgängliga för att hjälpa kunder att spara pengar.

Av stewart stewart - 13 maj 2015 07:46

a-line klänningar är kläder som är smal i toppen, men tenderar att blossa i botten vilket liknar den alfabetiska bokstaven a. outfits är av olika typer, där de viktigaste typerna är:



 

foto av: brudklänningar

tältklänningar
dessa är vanligen försedda endast vid toppen (runt livstycket) och de är ärmlös eller strapless. några av de outfits är mycket korta och ibland likna kjolar.

den mest unika sak om klänningen är att den saknar en väl definierad midja. detta beror på att allt material hänger löst över bålen och strömmar ned till eller förbi höfterna.

eftersom klänningen är väldigt flytande och bekväma, är den idealisk för tyngre kvinnor eller de som är gravid.

klassiker en linje
stilen är trekantiga och ofta smickrar alla kroppstyper. anledningen till detta är att den förändrar varje kurva i kroppen till en symmetrisk linje därmed gömmer de lägre och ofta problematiska områden. förutom att dölja problemområden, drar den också uppmärksamheten upp mot bålen.

på grund av sin natur att smickra din figur, är klänningen som vanligtvis används som en formell slitage. Det är också oftast bärs i bröllop som en brudtärna klänning.

guide till att köpa kläder
det första du bör tänka på är tyget används för att göra klänningen. precis som andra klänningar, är den här klänningen gjord av olika tyger. till exempel, det finns de som är gjorda av bomull och andra gjorda av silke.

när man köper enheterna bör du notera att kläder gjorda av tyngre tyger drapera på ett mer strukturerat sätt och är ofta idealisk för formella bröllop.

outfits gjorda av lätta material som siden och syntetmaterial är mer flowy därför idealisk för mindre formella bröllop och varmare väder.

förutom att överväga tyget som används vid tillverkning av kläder, bör du också överväga din kroppsform. Om du har en kurvig figur, kommer den här klänningen att hjälpa dig i att betona din smal midja. för perfekt resultat bör du gå för en outfit med en snäv passning blusliv.

Om du har en rak figur outfit kommer att hjälpa dig att lägga volym till den nedre halvan vilket ger dig en snygg look. för ett perfekt utseende du ska gå för en outfit med en måttligt blossade kjol.

Om du är en plus size bröllopsklänningar kommer att hjälpa dig i att dölja midsection och som ett resultat betona din byst. att skapa definition runt midjan bör du överväga att lägga utsmyckningar såsom band eller spets.

Ovido - Quiz & Flashcards