Alla inlägg den 14 maj 2015

Av stewart stewart - 14 maj 2015 07:23

Brooklyn-baserade designern gör handmålade kläder eftertraktad av privatkunder i Brooklyn, Upper East Side, och Beverly Hills.

hollyfowler_brooklynny_adamjones-fornyo-77751

(Bild via internet)
järnek Fowler.

"Detta är det största någonsin för mig," modedesigner och artist järnek Fowler sade observatören från hennes greenpoint loft och designstudio. den unga skapare, talang-fläckig av samhället mode påverkare lauren Santo Domingo, var hårt på den dagen vi kallas.

den stora händelsen som brittisk-födda ms. Fowler syftade på var den Metropolitan Museum of Art årliga gala-utan tvekan den viktigaste mode spektakel av året som hon klädd en mycket hög profil deltagare. Fröken. Fowlers symmetriska, voluminösa, handmålade trompe l'oeil klänningar och separerar är eftertraktade av en utvald grupp av privatkunder i Beverly Hills, Calif., Brooklyn, Upper East Side och andra ställen där pengar samlas.

det är i Greenpoint växande konstnärens enklav som ms. Fowler, som är utbildad på Chloé, Louis Vuitton och John Galliano, känner sig hemma, det påminner henne om hackney veke, en East End i London stadsdel. "Jag älskar Brooklyn. mitt block är full av artister i att måla kläder, röker eller har en kopp kaffe. Jag känner en del av samhället som jag älskar ", förklarade hon.

img_33821

(Bild via internet)
Fröken. Fowler visar träffade klänning.

inspiration utstrålar från de vita väggarna av ms. Fowler ateljé, där fuschia-rosa hängningar och juveler hängde från spik kaskad ner. en grön siden, backless Caped klänning, Bejeweled och mönstrade en chinoiserie stod phoenix-liknande på en klänning form.

den här klänningen, visade det sig, var ganska stor sak; samantha Boardman, MD, en hög profil konst beskyddare, på uppdrag ms. Fowler att skapa henne en klänning i hyllning till den träffade utställning, "Kina genom spegeln." dr. Boardman introducerades till ms. Fowler genom ms. Santo Domingo, vars e-handelsplats, moda operandi, har samlingarna. "Jag swooned över tanken på en klänning som en målad duk.

med järnek, konst och mode kolliderar "dr. Boardman berättade observatören.

img_33961

(Bild via internet)
målning på siden.

efter att ha studerat måleri, grafik och textildesign vid Londons centrala st.

Martins, där ms. Fowler erkände hon "insåg idén att bära en duk är som att bära en bit av konst och mode i samma ögonblick," ms. Fowler bildas en signatur idé. genom att använda en illusion av trompe l'oeil att ge volym och symmetri, designern utökat platt tvådimensionalitet av en duk i dioramic 3d. Hon har en förkärlek för smycken mönster som troget återges i hennes utskrifter. "För en sekund du kanske tror att någon faktiskt bär Cartier, Bulgari eller Buccellati halsband. alla dessa olika emblem och ornament röra sig med bäraren. "formgivaren förklaras.

Fröken. Fowler kunder har bett henne att återge personliga skatter i skräddarsydda tryck, i syfte att skapa nya arvegods. Några har till och med fått sina klänningar inramade.

en klient frågade ms. Fowler att måla hennes Hermes Birkin på en klänning. "Jag har kunnat göra en väg inom mode och konst, även om jag verkligen tror på mig själv som en målare först", säger ms. Fowler av sådana projekt.

hollyfowler_brooklynny_adamjones-fornyo-76791

(Bild via internet)
Fröken. Fowlers material.

att förbereda sig för skapandet av dr. Boardman klänning för MET Gala, ms. Fowler turnerade museets asiatiska gallerier, studerar porslin och ming dynasti vaser. "Den kinesiska lägger så stor vikt i de målade bilderna på deras arbete", sade hon.

besök på dr. Boardman och maken Aby Rosens Upper East Side hem för klänning beslag gav ytterligare gruva av inspirerande idéer. "När järnek först kom över att tala om klädsel", sade dr. Boardman, "vi inte ser i garderoben för inspiration. Vi tittade runt huset på möbler och konst i stället. i vår matsal det är ett par 19th century franska commodes med 18th century kinesiska Coromandel lackpaneler, med en design motiv som vi älskade för klänningen. "

efter dessa vägar förhöras, ms. Fowler återges i sin egen special blandad oljebaserad färg, en kinesisk bild grammatik fåglar, krysantemum, plommon blommar och pioner. den främre delen av udden visade en krona och fint målade linjer som rafflade ner och spred ut nertill representerade ett flöde av energi från jord till himmel, en vackert mystiska tablå ms. Fowler kände berättad element av dr. Boardman persona. som en konstnär som arbetar i nära samarbete med kunderna för att förverkliga sina fantasifulla krafter, ms. Fowler lägger en premie på levd erfarenhet i sin konst. "Jag strävar efter att utgöra en del av en kunds liv och vad de vill ha för sin framtid", tillade hon.

hthomson20150504-35581

(Bild via internet)
samantha boardman bär henne järnek jägarens originalet.

utforma en klänning att korsa de heliga korridorer och gallerier av Metropolitan Museum under galan var en inbjudan till dr. boardman att uttrycka och reflektera sin omgivning som hon passerade varje objekt, absorbera dess skönhet och externalisera dess betydelse genom hennes utseende. "Det är som att få en duk till livet där varje vinkel på klänningen är en duk," ms. Fowler förklaras. efter galan, dr. Boardman ekade denna uppfattning. "Se kläderna i samband som inspirerade dem förbättrade erfarenheter för mig", sade hon. "Så många delar av min klänning ekade i verk som omger oss. utställningen tog mig till en annan värld och klänningen gav mig vingar att flyga dit. "

Av stewart stewart - 14 maj 2015 07:20

vita cocktailklänningar är riktigt tidlös, på något sätt som ett hål, helt enkelt eftersom de är helt enkelt fantastiskt och fantastiska. färgen i sig kan ha en rätt till ren och elegant stil. dessa vackra ljusa cocktailklänningar, bör haves för damer endast menyer!



 

foto av: festklänningar

de kommer i allmänhet att vara i kretsen av glamorösa mode, medan en av dessa fantastiska cocktail klänningar ljusa dhstyles.com personligen. de har många stilar och var och en är otroligt. visa din design på denna attraktiva och trendiga ljushållaren imperium cocktail klänning. denna sundress har ett imperium midjan med vackra djup v hals. dekorativa spännen pryder imperium midjan lägger fokus på den minsta del av kroppen. den här klänningen är bäst för cocktails på natten. du kommer att känna riktigt ultra-feminina i denna elfenben satin attraktiv och elegant cocktail justerbar hållare. denna sundress har tättslutande imperium midjan och en kjol med justerbara länkar osynliga. rökare i expansionen lagt till nya och kan bidra till att cinch i midjan. grimman remmar knyta in ryggen är fullt justerbar. sök bara underbart, har denna händelse ingen skillnad med klänningen.

mini cocktail klänning är ljus visas i allmänhet underbar person. visa din väg till denna trend och attraktiva ljusa band samlats mini cocktail klänning. snäva ärmlös klänning har axelband rena och nedskärningar. samlades på framsidan ger en attraktiv passform som en handske och en titt på något sätt. detta material är mjuk och lyxiga, detta är något du kommer helt enkelt älskar att bära. verkligen känner, ultra-chic i denna vackra klänning och trendiga med dessa vita silver paljett mini cocktail hängslen. om aftonklänning mindre för hösten! Detta axelbandslös klänning gjutning skär genom med ljusa paljetter riva fina silverpaljetter. nacke och rygg är klädda med satin.

helt enkelt på grund av att produkten är tillverkad av polyester och spandex blandning skapas, men bara tillräckligt för att förlänga en bra passform runt kroppen, är den här klänningen underbar som sticker ut från mängden på konserter, klubbar eller kväll tillfälle.

svarta kläder hela tiden oftast favoritfärg av alla.

Det är traditionella i design och attraktiva för ögonen på tittarna. med en blandning av vita, svarta cocktail klänningar med en sofistikerad glans till din stil. sticker ut från den typiska bältes SKJORTBLUS ljus mini cocktail klänning. den övre ljus kontrast till den svart kjol är bara fantastiska.

bysten är prydd med veck för konsistens. den svarta läderbälte till Cinch bas kan hjälpa i storlek och är fullt justerbar. bandet kan vara flyttbara. du kan kavla upp ärmarna för alla val av utseende. axelbandslös coctailklänning pansy print kan också vara ett bra sätt att skapa en post. utskrift trodde italiensk bomull och siden faille axelbandslös vän har en hals, kjol och asymmetriska med totalt rynkor. fjäderben ditt sätt att vara sant, eftersom karaktären kan vara i vördnad för dig.

Vi ber om spandex cocktailklänning ljusa material i närheten av hela hans kropp och naturligtvis om det komplimanger kurvorna. du kommer att älska denna färgstarka och chica jersey elfenben strass cocktail klänning. detta sundress nära kroppen är gjord av lätt jersey för en titt subtil men vacker. Totalt hals pannband prydd med attraktiv glänsande strass brosch. gå helt fantastiska glänsande strass cabriolet mini cocktail klänning. den här klänningen nästan hela kroppen är dekorerad med rader av gnistrande strass och är också möjligt. Det har vackra v-ringad att uppdelningen förbättras. del veckade livstycket att lägga till och förlänga forskning av något slag.

Av stewart stewart - 14 maj 2015 07:18

introduktion till formella festkläder
eveningdresses finns i många olika mönster, former, storlekar och färger. De sträcker sig från enkla typ mycket snygga utseende formella klänningar. skillnaden mellan att bära en formell klädsel och en enkel klänning varierar en hel del. ditt utseende skulle vara helt annorlunda, när du bär en formell klädsel. klänning designers skapar många olika typer av formella klänningar, för olika tillfällen. dessa är mycket vacker och sofistikerad för att titta på. kvinnor älskar att bära långa klänningar eftersom det gör dem ser elegant och mycket feminin, också. vissa typer av longdresses beskrivs i detalj nedan.



 

foto av: balklänningar

€ Vera wang lavendel etikett kvinnors veckad fodralklänning är perfekt användbar för ett cocktailparty.

Detta axelbandslös sidenklänning har en kort monterat kjol och en veckad livstycket. det är bilda passande, liksom. den har en älskling halsen med en korsvis back design och ser kul att bära också.

€ DKNY siden habutai 2-i-1 klänning är en vacker outfit. Det är en 2-i-1 outfit som du kan bära som en axelbandslös klänning, liksom, som en tank klänning, också. Det är en form av fritidskläder, också. Det har en monterad livstycket med en flödande kjol som når ca fotled längd. Det finns också en kontrasterande vit tjock rand på kjolen botten som ser unik.

€ The Coldwater creek utsvängda trikåklänning är en outfit som kan användas för både formella och informella tillfällen. klänningen är en blandning av spandex och polyester, som ser mycket elegant. den har en veckad livstycket, en skopa hals och en utställd kjol. du kan shoppa klänningen med några snygga tillbehör, liksom.

€ bebe rufsa hals smoking klänning är kul att ha på sig på formella tillfällen. detta är en grimma klänning med knäppning, en v-ringad och en veckad livstycket. kjolen har en hög midja och Slims ner ditt utseende också.

€ den Theia axelbandslös formella aftonklänning är en vacker långklänning med en pärlstav livstycket och en rynkad front. kjolen draperier nedre delen av kroppen och hjälper till att ge det en ordentlig rörelse och form. Det är en elegant formell klädsel som du kan bära, för formella tillfällen.

tips att notera när man köper ballroom klänningar
ballroomdresses är mycket dyra att köpa och även dessa plagg måste upprätthållas och vårdas omsorgsfullt.

massor av tillbehör såsom handskar, smycken, löshår, skor och handväskor används också med de ballroom klänningar. dessa kläder är funktionella liksom, bekväm att bära, även. de är figurnära i vissa ställen och löst, på andra ställen. det är viktigt att ha exakta mätningar, innan man väljer, balsal klänning.

köpa en balsal klänning på nätet är mer användbart, eftersom det finns ett utbud av mönster och färger att välja mellan, snarare än att köpa i en klänning butik. Alternativt kan du också hyra en balsal klänning, om du köper, för första gången.

ta hand om aftonklänningar är mycket viktigt, eftersom de utvecklar veck helt enkelt. en plast klänning täcka över balsalen klänning kommer säkert skydda klänningen, mycket bra. en mörk och tjock plast klänning omslag bör föras, i stället för en ljus och luftig en, som direkt eller naturligt solljus kan skada klänningen.

Av stewart stewart - 14 maj 2015 07:12

hittar du ett antal svåra val för att producera, eftersom det avser att välja rätt typ av äktenskap klänning som är perfekt för bruden att använda och perfekt för brudgummen-to-peer på när gifta sig med sin brud. brudklänning variationer köra spektrat hela vägen från sommarbröllopsklänningar, grimma-top bröllopsklänningar hela vägen till kallt väder brudklänning val. till den andra hand, en av många former av brudklänning stilar som du kanske inte behöver allvarligt övervägas är faktiskt en spets brudklänning. du kan hitta många härliga spets brudklänning stilar som ser på samma sätt fantastiskt som ett substitut en, även om många människor väljer att hålla sig med en konventionell modell brudklänning.



 

foto av: brudklänningar

det finns massor av motiverade förklaringar till varför man kanske vill välja en spets brudklänning över en annan, dock. eftersom verkligen komplexa mönster kan användas med spets som är appliceras på bröllopsklänningen sig en del kvinnor väljer spets brudklänning modeller över andra samtida bröllopskläder! Visst kan spets designer bröllopsklänningar har underbara mönster och modeller hela vägen ner tåget i klänning! många kvinnor anser dessa att bli vacker inuti sina egna preferenser och många hästskötare också njuta av utformningen av spets bröllopsklänningar! dessa typer av brudklänningar är inte svårt att hitta, både som många affärer och utvecklare fortsätter stadigt att bära dessa mönster i olika typer. all-man måste göra är att välja klänning av dessa drömmar och undersöka olika återförsäljare kataloger för att kunna upptäcka vilken form av spets brudklänning stilar finns!

det finns massor av saker som måste ha genomförda före bröllopet skulle vara klar i sten. massor av människor uppger att erfarenheten säger något annat, även om du väljer en brudklänning kan tyckas som om det skulle kunna beskrivas som en relativt enkel uppgift för några brudar. å andra hand, en del snart kommer att vara-brudar uppger att de visste att deras bröllop klänning när de hittade den i butiken.

Dock bör du vara den sortens person att erbjuda några anses klänningen du planerar att bära i din bröllopsdag så finns det stort värde att få en gratis brudklänning katalog. inte bara kommer en helt gratis brudklänning katalog hjälper dig att välja vilken typ och utformning av klänning att välja, men de kommer också att ge en bred uppfattning till er om kostnaderna för några av de särskilda klänning stilar som du funderar.

när det gäller där du ska få en av dessa enkla gratis brudklänning kataloger, det finns många platser som faktiskt kan presentera dem. vissa butiker kommer att sprida fria brudklänning kataloger via e-post säker på att någon snart kommer att vara-brudar kommer att välja att få från dem och ta en titt på dem. till den andra hand, kan brudklänning kataloger också ses på nätet.

för kvinnor, mignon, många bad om var inte i bröllopet hur man kan producera mig längre, men hur visar underbar människa anatomi dimensioner. slut upplever genetiska problem, i själva verket, tillräckligt det är egentligen inte en stor nackdel, heter kläderna gör mannen, under förutsättning att du väljer rätt plats på grund av deras bröllop därför bedövning publiken. Här är en snabb titt på hur exakt att ändra konstruktion.

ponte blus med hög midja klänning:

en viss typ kan vara kvinnan det bästa alternativet. kjolar bakre längd, och är oftast att vara medveten om måste certanly väljas i linje med brudens egen nivå. long bröllop miljö extravagans, kommer naturligtvis, men för lång konstruktion tillräckligt redan höga kvinnor snart begravas.

val av sofistikerade trim:

på grund av begränsningar i dess topp, liten kvinna i bröllopsklänning borde vara så kortfattade som du kan undvika den lägre kroppen tröja varelse också djup och tung reducerad framträdande. ska försöka välja lämplig kunde visa kroppslinjer bröllopsklänningar.

om du väljer brudtärna klänningar, vad är det viktigaste? att få ett stort bröllop, den mest kritiska sak du bör titta på att hitta de tendenser brudtärnor klänningar handlar om tillsammans med. färg är allt som du behöver, och tärnorna klänningar färg måste vara i nivå.

påminna om att tärnor kommer att vara den person i ditt bröllop innebär det att deras effektivitet och deras existens ska fungera bäst. eller om kanske inte kan en strid hända inom ditt bröllop. kom ihåg att njuta av matchen skugga kan erbjuda en bra design för bröllopet.

inte bara om nyans som du har att överväga, trots att det kan vara om tonen för ditt tillfälle. om det är hälsosamt, självklart kommer du att ha en harmoni i färg.

till exempel, kan du ha tillfälle tema inklusive sofistikerade, strikt väljer sofistikerade och även vardagsplagg. ja det kommer komplimang prestanda, om du ta reda på det rätta valet. det är därför du har att tala tillsammans med dina tärnor rätt nyans på grund av deras klänningar. dina tärnor kunde don om lysande nyanser kappa, som ett exempel rött och gult som kan vara varm. eller så kan du titta på med andra fiffiga färger som orange och grönt för dina kläder.

men, om du överväga att ha en betydande gård vigsel, skulle det vara perfekt för dig att få ljusa färger klänningar för brudtärnor, inklusive mango, grönt eller rött.

ännu ett annat alternativ som kan göra är att sätta fler jordtoner. för att kunna producera en match de viktigaste punkterna inom ditt bröllop som bör hållas är platsen, bröllopstema och även plaggen. när du kan förena dessa komponenter, naturligtvis ditt bröllop kan vara ordentligt smyckade. idag, glad efter din allra bästa utvecklingen brudtärnor kläder 2015 och gör dem matchas.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards