Alla inlägg den 21 maj 2015

Av stewart stewart - 21 maj 2015 09:32

Hon har vänt en nära naken utseende i Robin Thicke kontroversiella suddiga linjer musikvideo till en fullvärdig skådespelarkarriär.

och under sin korta tid i rampljuset, har Emily Ratajkowski fulländat sin röda mattan stil.

23-åringen lyckades se sexig men elegant på tisdag när hon deltog i den 67: e årliga präster mode fördel i New York City.

28E0E52D00000578-0-image-m-25_1432089365345

(Bild via internet)
vrida huvudet: Emily Ratajkowski såg rykande het på Parsons mode fördel i New York på tisdag

Emily lekte en naken satinklänning som klängde sig fast vid hennes berömda kurvor på alla de rätta ställena, och lämnade henne gott klyvning på show.

den åtsmitande klänning föll strax under gått Girl-stjärnan knän, visar en antydan av hennes smala ben, som hon förlängda med ett par nakna sandaler.

låta henne klänning vara i centrum för uppmärksamheten, kom Emily enda tillbehör i form av en miniatyr tryckt handväska.

28E0E53500000578-0-image-m-26_1432089382254

(Bild via internet)
blinkar köttet modellen vände skådespelerskan lyfte henne gott klyvning i en monterad naken satinklänning

28E0E58100000578-0-image-m-28_1432089519774

(Bild via internet)
lägga ännu mer sex appeal: Emily hade kvav rökig ögonmakeup och stylade håret i Bedhead vågor

den fantastiska brunett hade håret i kvav bedhead stil vågor och avslutade hennes utseende med rökig ögonmakeup och en slick av ljusrosa läppstift.

Emily fick sällskap på händelsen av Anna Wintour, som bar en somriga gula och gröna blomtryck veckade klänning och guldsandaler.

den amerikanska modet redaktör ställde på röda mattan med modedesignern Marc Jacobs, klädd i en suave smoking.

28E0E36C00000578-0-image-m-31_1432089558841

(Bild via internet)
mode finaste: oss modet redaktör Anna Wintour var också på evenemanget tillsammans med designern Marc Jacobs

28E0E59200000578-0-image-m-32_1432089572935

(Bild via internet)
redo för att festa: Kim Kardashian bästa vän Jonathan Cheban dök upp i en smart kostym

avrundning gästlistan var jonathan Cheban, mest känd för att vara Kim Kardashians BFF.

tiden, en ny trailer för Emily kommande film vi är dina vänner dykt upp tidigare samma dag.

England födda amerikanska skådespelerskan spelar kärlek intresse av Zac Efron karaktär, en dj, och ses visar upp sina danssteg i en serie av skimpy outfits under tre minuters klipp.

innan vi är dina vänner släpps den 28 augusti, emily kan ses i följe filmen, som träffar biografer den 2 juni.

28DCE87A00000578-0-image-m-35_1432089665718

(Bild via internet)
Snart: en trailer för Emilys nya film vi är dina vänner, där hon spelar Zac Efron kärlek intresse, släpptes på tisdag

28DCEB0600000578-0-image-m-36_1432089687875

(Bild via internet)
busting ett drag: de 23-åriga danser runt i skimpy outfits i filmen, som är ute 28 augusti

Av stewart stewart - 21 maj 2015 09:29

alla vill att röda mattan kändis ser men uppenbarligen ingen kan spendera tusentals dollar på dessa party dräkter. men som också betyder inte att uppnå bländande utseende är omöjliga utan de kan uppnås genom billiga festklänningar. för alla tjejer som vill ha fantastiska utseende, men inte har råd med sina utgifter. dessa klänningar är lätt tillgängliga på olika sätt som går lätt med allas fickor.



 

foto av: festklänningar

billiga festklänningar är inom räckhåll för varje flicka, men för att de behöver gå till rätt ställe. först ta en titt runt marknaden och försöka hitta de butiker som erbjuder försäljning. Dessa rabatterat pris försäljning inte är nödvändigt att ha ointressant grejer; ganska många eleganta klänningar finns också. plus modevisningar att visa upp olika sorter kan också kopieras. sy en klänning är en bra idé, eftersom det här sättet kan man också få sina egna idéer och kreativitet inpräglat i den.

dock inte människor har tid för att sy tyvärr. Om det är så då fortfarande perfekt utseende kan uppnås genom att ändra gamla klänningar och lägga till uppgifter om till dem.

nätbutiker är också till stor hjälp i att ge önskade bländande klänningar. dessa online shopping sajter emellanåt erbjuda billiga festklänningar som ger mer än det belopp som betalats för dem. när det tas en titt runt nätbutiker det visar sig att de översvämmar med olika vackra klänningar och priserna är så rimligt att man inte kan stoppa sig själv från att klicka på € köpa ". så är det mycket viktigt att hålla alla de källor på nätet under övervägande samtidigt välja billiga festklänningar.

det kommer att vara fel att anse att billiga part klänningar är inte för alla tillfällen, i själva verket är inte bara trendigt i mönster, men finns i alla butiker samt. om någon har ett hem parti sedan en enda klänning med vackra detaljer passar perfekt. och för en utekväll med flickvänner sedan en flerfärgad axelbandslös klänning är hett den här säsongen. även finns det några klänningar som inte bara passar parterna utan även formellt tillfälle, och självklart för dem finns det ingen anledning att ta lån. snarare behöver en lämplig plats att tilldelas för att köpa dessa typer av klänningar. så är det inte bara kändisar som kan bedöva publiken genom sina livliga utseende i sofistikerade party dräkter men varannan flicka kan blända genom att köpa billiga festklänning.

Av stewart stewart - 21 maj 2015 09:25

Är du någon som är nyfiken brud balklänningar eller är du på en plats där du funderar på att köpa en för din stora händelse? sanningen i det hela är att brud balklänningar är underbart snygga klänningar som kan vara perfekt för en bal eller ett bröllop och som sådan har konstaterats en klass för sig när det gäller mode.



 

foto av: balklänningar online

Vad behöver du veta om brud balklänningar och hur kan du välja den som passar dig bäst? ta lite tid innan du gör ditt beslut och hålla ett par saker i åtanke. det första som du bör tänka på när du funderar på en brud balklänning är att se till att du kommer att kunna få en bra passform i livstycket.

en klänning av detta slag har vanligtvis en monterad livstycket och en full kjol, och om du vill vara säker på att kjolen inte överväldiga dig, du kommer att behöva för att få en livstycket med en bra passform. Kom ihåg att en bra livstycket som är väl utrustade kommer att vara tätt mot kroppen men inte obehaglig. om det håller dig från att andas, inte köpa den! också komma ihåg att livstycket ska kunna passa dina bröst bekvämt. om kanten biter in i brösten alls, är att en dålig passning och bör returneras.

när du funderar på att köpa en brud balklänning, kom ihåg att du måste tänka på skor. de flesta människor köper sina klänningar innan deras skor, men det är viktigt att tänka på hur klänningen kommer att hänga när du bär rätt skor. plocka bra skor är viktigt om du ska gifta eller bara ute efter att wow dem på balen, så ta lite tid och se till att du fundera på vad dina alternativ kommer att bli.

Detta är något som kan göra en enorm skillnad, så fundera på vad din komfort nivå kommer att bli. är du bekväm i stilettos eller föredrar du korta, chunky klackar? när du tittar på brud balklänningar, ta en stund och se till att du överväger vilka färger du gillar. vi tenderar att njuta av de färger som vi ser det bäst i, så fundera på vad din personliga smak kommer att bli.

Om du är helt förlorad, kom ihåg att om du har svala toner i huden, oavsett om de är rosa eller blåaktig, du kommer att se ganska bra i isiga toner, samtidigt som gula eller olivtoner innebär att du kommer att se ganska bra i varma färger, som gult, rött, eller till och med orange. extravagans av en klänning av detta slag innebär att du kan komma undan med fler färger än vad du brukar göra, så dra nytta av det.

ta lite tid och fundera på vad dina alternativ kommer att vara när du funderar på att köpa rätt klädsel. Det finns många underbara brud balklänningar ute, så missa inte det som kan vara rätt för dig.

Av stewart stewart - 21 maj 2015 09:21

ett bröllop är en av de viktigaste händelserna i en kvinnas liv. för en flicka som ska gifta, är det firandet av kärlek, glädje och gemenskap. någon även planera sina bröllop eftersom de var små flickor. och en tjej skulle uppfatta hennes brud utseende hela livet. varje flicka drömde att se sitt bästa och klänning hon skulle bära bör komplettera varandra tum av hennes kropp. oavsett vilken färg är en naturlig lyster till huden framhäver klänningen.



 

foto av: brudklänningar

vet du säkert betydelsen av varje färg i brudklänning? varje nyans betyder något oavsett det är vit, röd, rosa, elfenben eller gult. Därför bör du ha en klar uppfattning om representationen av varje färg innan du väljer din klänning.

vissa färger har en mening med sina egna när det gäller bröllopsklänningar. följande illustrationer vill upplysa er den exakta innebörden av alla färger.

traditionella vita är innebörden av brudens renhet. det anses vara färgen på perfektion och det finns inget lika vackert som en brud klädd i ren vit. det är alltid förknippad med ljus, godhet, oskuld och oskuld. sedan tiden för drottning Victoria, vita bröllopsklänningar är slitna och traditionen fortsätter sedan dess.

lavendel är en hyllning till det förflutna. Det för tankarna utarbeta bröllop med mjuka läcker liknande brudar.

Om du vill se annorlunda ut, då överge vitt helt och gå för andra nyanser. rosa är ett mycket populärt val. färgen rosa representerar oskuld, en barnliknande personlighet, friskhet, renhet, kärlek, god hälsa och gott liv. det kan också bäras för att visa en mer flirtig personlighet. rosa är normalt en färg förknippas med kvinnor och deras kvinnlighet.

blått är uppenbarligen i samband med färgen på vattnet och havet. representerar lugn och frid. blått förmedlar också kvinnlighet, liv, renhet, och så vidare på samma sätt som vatten gör. blått kan också symbolisera stabilitet, säkerhet och livslångt lojalitet.

rött är en färg några kommer att bära på ett bröllop. men ingenting kan slå färgar, om du har utseendet och attityden. om du klä sig i rött, är det säkert att alla ögon skulle vara på dig om det är man eller kvinna. en färg av passion, romantik och längtan, röda tips på en triumferande levande och romantisk natur.

den gula färgen är din om du är glada, optimistiska, inte lätt blir deprimerade och har en mycket positiv syn på livet. bredvid dessa, gul betyder vänskap. gul går hand i hand med en ren jordad och krångel utseende som kan leda till en mycket lycklig framtid med din man.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards