Direktlänk till inlägg 21 maj 2015

olika betydelser av brudklänning färger

Av stewart stewart - 21 maj 2015 09:21

ett bröllop är en av de viktigaste händelserna i en kvinnas liv. för en flicka som ska gifta, är det firandet av kärlek, glädje och gemenskap. någon även planera sina bröllop eftersom de var små flickor. och en tjej skulle uppfatta hennes brud utseende hela livet. varje flicka drömde att se sitt bästa och klänning hon skulle bära bör komplettera varandra tum av hennes kropp. oavsett vilken färg är en naturlig lyster till huden framhäver klänningen.



 

foto av: brudklänningar

vet du säkert betydelsen av varje färg i brudklänning? varje nyans betyder något oavsett det är vit, röd, rosa, elfenben eller gult. Därför bör du ha en klar uppfattning om representationen av varje färg innan du väljer din klänning.

vissa färger har en mening med sina egna när det gäller bröllopsklänningar. följande illustrationer vill upplysa er den exakta innebörden av alla färger.

traditionella vita är innebörden av brudens renhet. det anses vara färgen på perfektion och det finns inget lika vackert som en brud klädd i ren vit. det är alltid förknippad med ljus, godhet, oskuld och oskuld. sedan tiden för drottning Victoria, vita bröllopsklänningar är slitna och traditionen fortsätter sedan dess.

lavendel är en hyllning till det förflutna. Det för tankarna utarbeta bröllop med mjuka läcker liknande brudar.

Om du vill se annorlunda ut, då överge vitt helt och gå för andra nyanser. rosa är ett mycket populärt val. färgen rosa representerar oskuld, en barnliknande personlighet, friskhet, renhet, kärlek, god hälsa och gott liv. det kan också bäras för att visa en mer flirtig personlighet. rosa är normalt en färg förknippas med kvinnor och deras kvinnlighet.

blått är uppenbarligen i samband med färgen på vattnet och havet. representerar lugn och frid. blått förmedlar också kvinnlighet, liv, renhet, och så vidare på samma sätt som vatten gör. blått kan också symbolisera stabilitet, säkerhet och livslångt lojalitet.

rött är en färg några kommer att bära på ett bröllop. men ingenting kan slå färgar, om du har utseendet och attityden. om du klä sig i rött, är det säkert att alla ögon skulle vara på dig om det är man eller kvinna. en färg av passion, romantik och längtan, röda tips på en triumferande levande och romantisk natur.

den gula färgen är din om du är glada, optimistiska, inte lätt blir deprimerade och har en mycket positiv syn på livet. bredvid dessa, gul betyder vänskap. gul går hand i hand med en ren jordad och krångel utseende som kan leda till en mycket lycklig framtid med din man.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards