Alla inlägg den 18 maj 2015

Av stewart stewart - 18 maj 2015 06:04

hon är en verklighet stjärna som blev designer.

och på torsdag Whitney Port halkade på en av de klänningar från sin egen whitney eve varumärke att vara värd för mixology butiksöppning i New York.

30-åringen gav butiken en splashy shout out på sin hemsida, säger:

"Ikväll jag är värd för invigningen av mixology i New York och du alla inbjudna! kommer det att finnas cocktails, musik och naturligtvis en rejäl dos av detaljhandeln terapi. "

28B1ACBB00000578-0-image-m-62_1431668413985

(Bild via internet)
hennes egen stil: förre verkligheten stjärnan Whitney Port, som nu driver sin egen modehuset, var värdinna på den stora invigningsfesten av den första mixology berättelsen i Manhattan, New York, på torsdag kväll

30-åringen såg söt i en halterneck mini-klänning med paneler av svart, vitt och blommiga material. blondinen slagit den somriga klänning med pärla krönta sandaler.

Hon log när hon poserade på röda mattan med mixology ägare Jordan Edwards, som såg vass i en blå kostym. butiken kommer att lagra hennes linje.

Whitney segued i modedesign efter huvudrollen i MTV dokusåpa bergen med kompisar Lauren Conrad, Heidi Montag och Audrina Patridge, som pågick 2006-2008.

28B194E300000578-0-image-m-61_1431668392142

(Bild via internet)
modellering sina egna kläder: 30-åriga halkade in i en av klänningarna från hennes whitney eve designer märke som hon poserade på röda mattan med mixology ägare Jordanien edwards

MTV: s kullarna följde henne från Kalifornien till New York City när hon landade ett plommon jobb som en bild samordnare för utformningen hus Diane von Furstenberg.

hon visade sin entreprenörsanda genom att lansera sitt eget modemärke, whitney eve, 2008.

varumärkets hemsida beskriver kläderna som har en "girly natur med en touch av punchy sass."

i april hon debuterade hennes nya whitney eve våren 2015 samling vid Nordstöm på Grove Shopping Center i Los Angeles.

28B194EF00000578-0-image-a-59_1431668273379

(Bild via internet)
alla hennes eget arbete: den blonda stod framför en skena av hennes design mixology

Samtidigt har whitney varit upptagen planerar sitt bröllop till hennes tidigare staden producenten tim Rosenman.

'Det är toppen! det har varit så mycket roligt, hon berättade mode och stil. "Jag har en viskning. bröllopet är givetvis så mycket bara om två av oss dela resten av våra liv tillsammans, men jag är en kreativ person och en visuell person så att jag har en viss uppfattning om vad jag vill att det ska vara och se ut.

"Det är kul att se min design estetiska gå in evenemang i stället för bara mode." Paret, som har dejtat sedan början av 2012, förlovade sig i november 2013

28B2B1C300000578-3082826-image-m-69_1431669107509

(Bild via internet)
ut och omkring i New York: Whitney planerar sitt bröllop till producenten tim Rosenman, som hon arbetade med på kullarna

Av stewart stewart - 18 maj 2015 06:00

varje flicka i denna värld förtjänar att njuta av sin egen stil när det kommer till kläder hon vill ha. Bortsett från den elegans och vara i trenden, vad som är viktigt med alla kläder folket skall bära är komfort och förtroende de får om de får bära de kläder de väljer att ha. Det finns en hel del olika typer av klänningar som kvinnor kan välja mellan, och kan bära till sin komfort, och olika typer av klänningar är lämpliga för olika tillfällen. alla har frihet att välja för sina klänningar, men varje kvinna bör ha åtminstone en eller två av varje typ av kläder n hennes garderob.



 

foto av: festklänningar

emellertid är det mest bekväma kläder för att ha för en klänning förmodligen cocktail klänningar. de kan bäras för flera typer av tillfällen och kunde vara lämplig för enkla fester, utekvällar, söndag klänning, sociala sammankomster och andra typer av evenemang. olika stilar av cocktailklänningar men varieras för olika tillfällen. för en, det är sexig cocktail klänning, vilket skulle vara en avundas varje tjej som är en certifierad fashionista. dock inte sexiga klänningar inte bara komma i en enda allmänna stil eller design. för klänningar att vara sexig den bara behöver stoltsera vad en flickas tillgång är. en sexig klänning behöver inte vara kort, tight eller med en mycket djup urringning. Det är viktigt att en klänning är inte långt att vara sexig.

cocktail klänningar kan komma som en liten svart klänning, som är förmodligen en av de mest mångsidiga typ av kläder du kan ha i din garderob. strapless klänningar är alltför mycket vanliga. Det finns form skift klänningar som kan bäras för nästan alla kroppstyper, precis som a-linjetyper av klänningar.

cocktail klänningar är inte i huvudsak exklusivt för skinniest flickor. en gravid mamma kan vara fantastiska i en mammacocktailklänning också! gravida kvinnor idag kan verkligen vara en fashionista på sitt eget sätt. ett tips när du vill köpa en mammaklänning är att köpa dem i rätt tid. Du vill inte köpa cocktailklänning för tidigt på grund av förändringar under hela loppet av graviditeten är ganska mycket oförutsägbar.

plus-size kvinnor kan stoltsera sin skönhet med sitt val av cocktail klänningar. densamma som med de andra typer av klänningar, bör du överväga att köpa en som passar dig bra och skulle lägga tonvikten på dina tillgångar. kan du alltid välja fritt för utformningen av cocktailklänning du vill ha, kan det vara med ärmlösa, med axelband, eller med ärmar. du kan alltid mixa och matcha klänningar med sjalar och pantsuit för din komfort.

cocktailklänning du köper behöver inte vara strikt kommer från huset av designer klänningar. kan du alltid välja att få dem från de lokala varuhus. så länge du känner dig bekväm att bära din klänning, då är du bra att gå, och det bästa man kan bära med din klänning är ditt självförtroende och accentuera det med ett leende.

Av stewart stewart - 18 maj 2015 05:57

mode att bära klänningar på natten är inte något nytt. det har funnits under en lång tid på marknaden. trots att mode har förändrats över tiden, är efterfrågan på dessa plagg inte klippa. de är alltid efterfrågas av damerna i världen i dag. så om du inte har en aftonklänning, gå köpa en själv.



 

foto av: balklänningar

en aftonklänning är en symbol för status och makt i samhället. nåd och elegans av dessa klänningar är en charmig och sofistikerat utseende. så om du planerar att gå på en fest i helgen eller besöka en nattklubb, bär hennes aftonklänning mest föredrog att vända huvuden av folkmassan.

du är säker på att vara centrum för attraktion i spelet med den här klänningen. Men, är en svart frack och lång och en bekväm plats för natten. hur smycken? Har ni funderat på vilken som ska användas med din svarta klänning? du kan sätta ett örhänge och en tung penna för att göra ett djärvt mode uttalande.

En sak att notera här är att även om du bör alltid välja hennes festklänning vid speciella tillfällen.

klänningen och längden och klädstil du väljer att bära ska matcha med målet för denna händelse.

sedan en annan sak är kvaliteten på klänningen. du förmodligen kommer att se mycket bättre i en vävnad klänning enkel och elegant snarare än flashiga och vissa dålig kvalitet utrustning.

modedesigners ge beröm till aftonklänningar. du kan se olika stilar och variation i dessa klänningar i modevisningar runt om i världen. det finns stilar av kläder som säkert kommer att överraska dig. någon av de former som finns i så hög efterfrågan bland damerna mode är maxiklänning. klänningar är knälång. Du kan också få dessa trevligt med slits i sidan för att visa upp dina vackra ben. detta är klänningen som kan locka mycket uppmärksamhet i spelet. kom ihåg att bära dina stövlar och heavy metal smycken med den här klänningen för att ge denna aspekt wow!

den bästa delen om dessa klänningar är att max kan öka kroppsdelar du vill och kan täcka delar av hans kropp bruten. sidentyg används främst för att göra dessa klänningar. en sidenklänning kan se underbar och imponerande. Men en sak du bör tänka på när man köper dessa klänningar är klänningen storlek. genom att välja att köpa dessa klänningar alltid kontrollera om storleken är bra för dig eller inte. välja klänningar som passar dem. den bästa klänningen skulle vara en som grep stram kropp. så alltid se till att få aftonklänningar som kommer att hålla din kropp struktur visas för allmänheten nöjen.

Av stewart stewart - 18 maj 2015 05:53

bröllop är den viktigaste tillfälle i en kvinnas liv. allt bör vara väl förberedd för innan sista dagen kommer. mat, musik, atmosfär, och organisering av evenemang bör planeras i förväg så att du kan få det perfekta bröllopet som du önskar. som för bruden, det är bara en del av bröllopet som kan skrämma henne mest - och som gå ner i gången.



 

foto av: brudklänningar

så att göra det tillräckligt bekväm för bruden och för att underlätta den spänning som hon kan känna när hon gick ner i gången, hon behöver för att få den perfekta designer bröllopsklänningen som skulle göra allas ögon pop ut med vördnad.

tips om din sökning för designer bröllopsklänningar

kanske den mest efterlängtade del av ett bröllop är att se bruden gå ner i gången i hennes vackra klänning. innan detta sker, måste hon att handla för perfekta designer bröllopsklänningar som hon kan välja på. stressen kryper ofta som pengar frågor och tidsbrist tryck på; ibland, dessa faktorer gör sökandet efter designern bröllopsklänningar lite utmanande att göra. men med hjälp av några användbara tips, en brud kan alltid styras i sökandet efter den bästa bröllopsklänningen för hennes mest speciella dagen.

det första som bruden har att göra är att söka efter designer bröllopsklänningar i tidningar och brud modevisningar. genom detta steg, kan du ha många idéer för brudklänning som du vill. varefter, måste du besöka din favorit designer och försöka ha samma klänning följas för ditt bröllop klädsel.

Dessutom kan du söka efter de bästa designer bröllopsklänningar på nätet. Du kan skriva ut en kopia av favorit klänning du har upptäckt och föra över den till en klädbutik för att se om de kan göra exakt kopia av den klänning du tänker bära på din bröllopsdag.

spara på designer bröllopsklänningar

designern bröllops klänningar kan vara mycket dyrt. men du kan välja att köpa dem över lågpris designer klädbutiker så att du kan spara mer. bortsett från detta, det finns andra spar tips som du kan följa för att ha mindre kostnader. antalet en regel att välja designer bröllopsklänningar är att besluta om något som är enkel men fantastisk.

om du väljer klänningar med intrikata mönster på dem, då kan du bara förvänta sig för högre priser; men om du går för de enklaste motiv kan du spara mer på ditt inköp. Därefter måste du veta när du ska handla för brudklänningar.

eftersom priserna på designer bröllopsklänningar väntas skjuta upp månaden av april till juni är det bäst att hålla sig borta från dessa månader för att spara på ditt köp. Det skulle också vara mycket användbart om du väljer att köpa klänningar under försäljningsdagar. Slutligen måste du veta var du ska handla prisvärda designer bröllopsklänningar.

du kan alltid fråga från dina vänner och familjemedlemmar om bra förslag på bröllopsklänningar. Om du är patient nog din sökning, kommer du säkert att hitta en vacker pjäs av skapelsen på den mest överkomligt pris.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards