Alla inlägg den 7 maj 2015

Av stewart stewart - 7 maj 2015 08:18

Det verkar konstigt att med tanke på temat för årets träffade bollen - Kina: genom spegeln - kinesiska designers var få och långt mellan

2b53621f-db0e-4a75-be64-47ad7193ce1f-620x372

(Bild via internet)

namn som guo pei, christopher bu och bao bao wan får inte resa bort tungan ännu, men de är i spetsen för en ny invasion av kinesiska modeskapare som inte tillgripa detaljerna av kinesisk traditionell klädsel.

Huishan Zhang är en annan. han är en central Saint Martins kandidat vars orientaliskt inspirerade designer fick upp ögonen för delphine Arnault - dotter till LVMH chef bernard Arnault - när han fortfarande var i sitt andra år av studier. Han var då inbjuden att tillbringa sex månader i couture ateljé christian dior. med tanke på deras kläder gifta öst och väst influenser med någon av de slitna klichéer, verkar det förbryllande att så få kändisar dök upp till den träffade bollens Kina: genom spegeln utställning på måndag kväll, klädd skapelser av kinesiska modedesigners.

8ba3250e-b2e0-4e64-8e83-8660d5a07631-620x413

(Bild via internet)

första, en ansvarsfriskrivning: trots att en hong kong född, kinesisk kvinna, jag har aldrig burit en Cheongsam. de knäppte upp klänningar med sina Lockande, sida split lår-hög kan ha sett en symbol för chic i Wong Kar-wai: s In the Mood for Love, men sällan har de översätter till high street. även på catwalken, chinoserie ofta såg tvivelaktiga, eftersom olika Roberto Cavalli visar som i opiumhålor kan intyga. i själva verket, tills nyligen, skulle ingen kinesisk kvinna med minsta intresse för mode har slitna delar av sin folkdräkt om hon deltar i maskeraddräkter. men förändring är på gång.

kinesiska modeskapare har tillbringat många år slåss mot uppfattningen att kinesiska mode är billig och klibbig. det största hindret i vägen för designers som zhang har varit den västra uppfattningen att "Made in China" betyder billigt och dåligt tillsammans. zhang förblir trogen sin kinesiska uppväxt genom att ta med kinesiska symboler i sina utskrifter: de talar till sina kinesiska kunder, men är lika tilltalande visuellt västerlänningar (eller så det tänkande går). men det är också därför ett decennium sedan lanserade modet Kina en kolumn stigande homegrown talang och kallade det "Made in China" som en tunga-i-kinden bekräftelse av problemet.

"Så många människor frågade mig varför jag skulle komma med det namnet," angelica cheung, modet porslin redaktör, säger. "Men det var tänkt att vara en lite ironisk. Jag ville visa att kinesiska design kan vara utsökt och sofistikerade. "

086a6e83-1fe8-4705-8454-e33f6ebe49d0-620x372

(Bild via internet)

översätta temat på årets träffade bollen, många vände sig till "säkra" svart slips alternativ omarbetas i lyckobringande kinesiska färger av guld och rött. filigran spets, chinosiere, fläkt och även draken detaljer tornade stort. och säkert var det mycket att beundra i Jennifer Lawrence är Posie haklapp kolumnen klänning från Raf Simons på dior. fortfarande bara en handfull kinesiska designers (se guo pei och Huishan zhang) faktiskt representerade, trots längderna vissa kändisar gick till att omfamna temat.

Kanske var det eftersom kinesiska designers bara inte var outré nog att tro att Jennifer Lopez drake motiv klänning, som lämnade lite att fantasin kan göra en hämtning mode uttalande, eller Beyonce kroppsstrumpa som knappt täckte upp henne lady stötar. eller kanske de inte vill. eftersom det faktiskt ligger däri problemet. trots allt, pei, som klädde Rhianna i flera meter av en kunglig utseende, överdådig, gul siden tåg päls, var lambasted för att göra henne likna en vandrande omelett. klart, det finns fortfarande en bit kvar.

Av stewart stewart - 7 maj 2015 08:15

prom night har en annorlunda och speciell plats i varje tonåring hjärta. som inte drömmer om hans eller hennes prom night och klär sig i de tidiga skolåren? Det är en av de mest efterlängtade händelsen i en skola liv och nästan alla vill ha den perfekta prom night!



 

foto av: festklänningar

Det finns tillfällen, du älskar en viss klänning men kan inte råd med det och ibland, försöker du svårt att hitta den speciella klänning som du nästan har drömt om att ha på sig. det kan bli mycket förvirrande att välja balklänning. du kan skapa din egen balklänning i en handvändning dessa dagar. med senaste modetrenderna, några idéer och kreativitet kan du få en skräddarsydd balklänning exklusivt för dig.

allt du behöver göra är att ta hand om vissa punkter och få en fantastisk klänning i budgeten. alltid ta hand om material, det vill säga, ni är mager välja en kropp kramar tyg skulle inte vara ett bra val att göra. välja några flowy tyg själv. vackra, skimrande och silkeslen tyger är på modet och ser bra ut på alla tonårsflicka. dessa har slående presentation och kommer att göra dig känner mycket speciella dagen.

se till att välja en färg som passar din hudton. du kan gå till flera butiker och se vad som passar dig bäst. välja den färg som inte bara passar din hudton, men betonar att det har en särskild betydelse för val av balklänning.

börja skissa lite stil eller mönster. du kan gå till skräddaren senare och få det skräddarsytt för dig. Det är inte viktigt att utforma en hel balklänning men några idéer, kan en del design eller grov skiss vara tillräckligt.

titta på stilen i modet innan du köper eller välja balklänning. välja något sätt kan inte alltid vara till hjälp; gå med snittet och mönster som förbättrar din kropp. välja den perfekta klänningen kan vara svårt, men inte omöjligt!

oavsett vad tyget du väljer eller färg du kanske gillar, alltid välja en bekväm klänning. du inte vill se alla livrädd eller irriterad med klänningen på särskilda prom night. inte gå för mycket åtsittande klänningar och lowsnittet blusar. ingen gillar över klädd eller obekväm balens drottning.

välja klänning med föräldrar och vänner, som kan ge dig de perfekta alternativ. affärer som säljer billiga tärna klänningar eller billiga bröllops klänningar kan också ha en separat dedikerad hörn för balklänningar. du kan mixa och matcha med tillbehör och ha kul! vem vet du kan vara boet balens drottning!

Av stewart stewart - 7 maj 2015 08:12

cocktail är lämplig för alla flickor. Det är feminin, glamorös och sexig som gjort för en utekväll. Många älskar att bära en cocktail klänning som skulle göra en flicka attraktiv och vacker. denna typ av klänning är de bästa valen när det gäller att delta med så olika parter. cocktail klänning svit för nästan varje tillfällen, de ser så sexig och mångsidig.



 

foto av: aftonklänningar

även om varje partier eller speciella evenemang du bär samma klänning, kommer det inte ge dig ett problem. Om du är klok nog att tro vad som är bäst för dig att se bra och perfekt. när du är inbjuden för en cocktailparty är det första du skulle kunna tro är att gå för shopping.

men om du har ingen aning om färgen på din klänning som kan få dig att se ung och vacker, du sluta köpa en enkel som skulle kunna locka folk ögon från början. och om du tror att dess det bästa för dig då, varför du skulle inte välja det? så länge du känner dig bekväm på klänningen du bär och du vet att det kan få dig att se attraktiv och sexig sedan dess perfekt att bära den.

Det finns andra stilar inuti en cocktailklänning med mönster och prints.those som oftast ses pålagda av kändisar skulle vara animaliskt utskrifter klänningar. de förefaller varm och attractive.you kan bära fet smycken som uttalande smycken och ta visas ett steg längre. sällskapsdjur utskrifter eller någon typ av utskrifter kan se bra ut om du åstadkomma det med stor del av flytkraften. att en stil som kommer att hjälpa dig samlar välbehövlig manliga interest.The ovannämnda är många från de några idéer som du kan använda när du bär cocktailklänning.

om du hålla detta professionell eller informell, bär varje visas utanför din med fullt förtroende och storslagenhet.

nu för tiden, det finns olika stilar och färger av en cocktail dress.it beror på personen vill. de oftast sett informella tillfällen är den svarta klänningen.

och detta är en typ av en klänning som aldrig kan gå fel. en färg på en klänning som skulle älska och passar med alla. det är också det bästa valet när du inte kan göra ett beslut eller bara inte vet vad man ska ha. designen varierar en hel del. från axelbandslös, ena axeln, axelband, din stil och behov hålla förändring beror på en klänning och du. hur du utvärderar eller titta en klänning när du tror att du bär på en viss dress.there finns en hel del olika stilar. en är ärmarna en och det verkligen fungerar för kvinnor val. Om du vill se enkel men snygg sedan valet den. Kom ihåg att titta enkelt är vacker. men du måste lägga till några smycken eller tillbehör som kan lägga till glamour till ditt utseende. den andra andra, är några flickor föredrar axelbandslös cocktail klänning. Det måste ha självförtroende förstås. men om du tror att din hud är tillräckligt bra och du har en stark förmåga att det kunde du ser felfri välj sedan det. att sätta upp några add-on, kan du bära en sjal som de visas snygg bär klänning gör du centrum för attraktion. men det är bra att vara selektiv och välja en klänning som passar dig bäst klänningen som gör dig perfekt vid speciella tillfällen. genom att bära denna typ av klänning du behöver för att sätta i ditt sinne att det finns vissa tips eller begränsningar som du måste göra eller medvetenhet om en vissa saker.

speciellt din klänning är mycket kort och passar du måste vara försiktig när du hoppar, böjd, eller när du tar en plats.

se till genom att bära cocktailklänning du vet hur man använder det att det inte är för mycket exponering eller suggestiva.

kom ihåg att varje gång du sittplats se till att benen ser attraktiv och rengöras med hårborttagning, grädde, eller vax. eftersom är klänningen kort är sexig och det visar större delen av benen. Allt du behöver göra är att se perfekt i din cocktailklänning på en perfekt tillfällen är att sätta upp förtroende och vara dig själv.

Av stewart stewart - 7 maj 2015 08:05

vintage bröllopsklänningar är perfekta valet för alla brud som vill minnas sina minnen för alltid med stil. dessa klänningar blir aldrig tråkigt med åren och därmed betecknas som unikt.



 

foto av: brudklänningar

tidlös stil, lätt nåd och oklanderlig smak är det bästa sättet att definiera en klassisk vintageklänning. classic är ett ord som får kastas runt i brudklänningar, men det är något som aldrig kan överutnyttjas och kan aldrig omodern.

ett av kännetecknen för en klassisk brud är att klänningen hon bär kommer att visas som elegant och som formgivare när hon ser tillbaka på hennes bröllop album år senare. klassisk stil är tänkta att lat, de är aldrig faddish, trendiga eller nyskapande. en vintage klänning är bestående och kommer inte vara ett ämne för nycker senaste trenderna.

specifikt, vintage bröllopsklänningar är vita eller elfenben i färg. Det skapas från den bästa tyg tillgängliga såsom rent siden, satin, etc. dessa klänningar har subtila utsmyckningar såsom pärla gränsen vid sist eller några utsökta spets appliqu ©. men det kommer inte att täckas med en hel del glitter eller tunga utsmyckningar.

Dessa klänningar är i allmänhet enkelt med en a-linje kjol klippa och en satin band på toppen av livstycket.

Para ihop vackra vintage bröllopsklänningar med klassiska pärla brudkläder smycken. från de klassiska delarna av pärlor, till långa pärlörhängen till en vacker armband kan lägga till mer elegans till utseendet. den bästa delen om dessa klänningar är att deras skönhet och stil kommer att stå sig genom tiderna. de kommer att förbli charmig och önskvärt för evigt. dessa klänningar och jeweleries kan även få vidare från generation till generation. som kan vara en stor anledning till att investera i kvalitet bitar som man kan hitta dem att ha bestående värde.

uppkommer frågan att från där bruden kan köpa den bästa brudklänning. Det finns många butiker som erbjuder det bästa utbudet av bröllopsklänningar gjort unikt med olika stil och mönster. Du kan välja mellan många olika typer av klänningar tillgängliga. med olika typer av klänningar som finns på marknaden, kan du köpa det bästa märkeskläder för ditt bröllop.

men bröllopsklänningar finns i olika stilar och mönster, kan du alltid hittat en bra vintageklänning för dig själv. kan vara klänningen inte förutsäga senaste design eller stil men nåd och elegans bakom det kan vara värdefull för evigt.

innan du köper klänningen är verkligen nödvändigt lite forskning. Därför måste man kontrollera portaler, vilket ger de bästa klänningar på nätet. Du kan söka efter klänningar lätt enligt ditt val och valt tema, då kan du välja klänning eller besöka butiken personligen och få klänningen skräddarsytt efter din storlek. Du kan även kolla in samling som innehåller vackra brudtärna klänningar, formella aftonklänningar i Australien och många andra vackra klänningar för olika tillfällen.

Ovido - Quiz & Flashcards