Direktlänk till inlägg 27 april 2015

den perfekta bröllopsklänningar och kappor för brudar

Av stewart stewart - 27 april 2015 07:26

Varje flicka drömmer om hennes bröllopsdag och vill möjlighet att vara perfekt. hon vill se hisnande När man går ner i gången. bröllopsklänningen spelar en betydande andel i att göra det ögonblick minnesvärd för livet. att se ut som en modern trendig brud, kan du hoppa över den traditionella vit klänning och titta in i senaste färgade klänningar för din speciella dag. om du stolthet själv på att vara vit fet den dagen, tveka inte att visa dina sanna färger med okonventionella avhandling färgade bröllopsklänningar.

shoulds ditt bröllop klänning visa upp dig och din personlighet! Behöver ni hjälp med att hitta rätt brudklänning? Vi är experter på charlotte nc s bröllopsklänningar.



foto av: brudklänningar

€ Exklusivt här du brud butik € Beskrivs lite om alla samlingar av bröllopsklänningar av 2013 och nyligen Lance samling av 2014.

bröllop klänningar namn & korta beskrivningar: -
mantel: med förstärkning, lång och smal, är skidan kroppsnära och inte-ha en monterad midja.

a-line: en monterad livstycket Att: har en blygsam flärd i kjolen. detta är en universell, klassiska form kostymer som nästan alla kroppstyper.

drop midjan kjol livstycket monteras genom höfterna med en go kort kjol.

balklänning: detta är den sago prinsessklänning stil. det: har en lång, flödande kjol och en monterad livstycket. Den har massor av fullkomlighet som skapats av underkjolar guldbågar.

mermaid: även kallad passerat en trumpet eller fishtail design, sjöjungfru klänning kramar kroppen och börjar flärd, vanligtvis vid knäet. utflytning kan vara blygsam eller överdrivna. denna design accentuerar en kvinnas ansikte och ser fantastisk Speciellt är höga, atletiska kvinnor.

imperium tecknas av en hög midja som träffar strax under-bysten, förlänger imperium styling kroppen, Minimerar päronformade figurer och kan dölja ett oproportionerligt stort eller liten byst.

passa-och-flare: En klänning kramar kroppen étroitement Att genom livstycket och förbi höften, Där kjol facklor ifrån Då kroppen.

€ Nu när du förstår de mest populära stilar, här är brudklänning shoppa A Few göra och inte göra som baseras på din kroppsform.

kropp-göra & inte göra typ
päronform: höften mätning är betydligt större än de mätningar av din byst och / eller axlar, och din midja är oftast ganska definierad.

klänning gör s: A-line, imperium, balklänning
Klänning don'ts: slida

äpple form: ditt midjemått är större än dina höfter.

klänning gör s: A-line, imperium
Klänning don'ts: sjöjungfru, släpp midja

timglasform: din byst och höftmått är Nästan samerna och din midjemått är betydligt mindre (5 inches till 10 inches) än dessa två mätningar.

klänning gör s: trumpet, fit-och-flare, slida
Dress don'ts: a-line

inverterad triangel, du är på den större målet smalare axlar vid höfterna.

dress Har s: a-linje, balklänning
Klänning don'ts: sjöjungfru, släpp midja

Full-figured: du-ha en större byst mätning och kurviga höfter.

dress Har s: a-line, bröllopsklänningar, imperium
Klänning don'ts: slida

vissa stilar fungerar bäst på vissa kroppsformer, sikta det är bra att hålla möjligheterna öppna också. du måste fortfarande logga Överväg tyg typ detaljer och necklines. det är bäst att prova på olika stilar av några få klänningar och sedan bestämma qui stil ser bäst på dig, och den som gör att du känner den fantastiska bruden du förtjänar att vara !!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards