Alla inlägg den 22 april 2015

Av stewart stewart - 22 april 2015 07:50

1. förstå bröllop stil
prenumerera på en mängd olika brud tidskrifter eller bröllop webbplatser för att samla några av dina favorit bröllop bilder, och göra anteckningar, välja den mest favorit stil och platta typ. när du kommunicerar med bröllop konsult eller designer, kan du ta dessa bilder som hjälper dig tydligare uttrycka dina idéer.

2. budget
brudens klänning och andra bröllop tillbehör att redovisa kostnaden för 5% -10% är lämplig. Om budgeten är relativt välbeställda, kan du anpassa en av de mest önskvärda bröllopet. Om din budget är begränsad, till hyres brudens klänning från brud salong eller studio är också bra, kan det spara en mindre förmögenhet kostnader. innan plocka klänning, bör du se till bröllopet säsongen, plats, eftersom bröllopet ska samordnas med bröllop stil. Om bröllopet är mycket elegant, kan du välja mode brudens klänning; stora om det är högtidlig scen, är klassisk eller extravagant brudklänning ett bra val; om i en lantlig trädgård bröllop, kan du bära ljus och livlig stil.



 

foto av: brudklänningar

3. Välj plats
i allmänhet, storskalig professionell brud butik har stort utbud av bröllop stilar, och god kvalitet och mer professionella designers, men priset är ganska dyrt; liten oberoende bröllopsbutik inte bara ha individualitet och kreativitet, men också enligt kundens önskemål anpassade för att göra klänningen. föreslår att du kan lära dig mer om genom vän eller någon som har erfarenhet av deras rekommenderade plats.

4. bok
om du vill skräddarsydd klänning, är det bäst kunna avancera 3-6 månader med början valts eftersom designen ett bröllop tar ca 1-2 månader, och bröllop senast en månad innan bröllopet för att få tag på, så enkla nyanser modifieringar.

5. råd
se till att välja bröllop med någon, skulle hon vara din mamma, eller dina vänner, hon borde veta vad som är bäst för dig, men gör uppmärksamma följande punkter: för det första, för att se till att hon inte kommer att ställa sina egna åsikter till dig ; andra, bör du inte ta med flera personer, eftersom deras preferenser kan variera, kommer du att känna dig som en förlust.

6. Välj stil
väljer bröllopsklänningar måste baseras på kroppsform för att välja stil. först gick brud butik, kan du hitta en att prova i flera grundmodeller, och snart kommer att kunna hitta det grundläggande stil du är mest lämpade för. ställa den grundläggande stilen, är det nödvändigt att välja noggrant vid ringning, ärmar och kjol utformning, välja den mest lämpliga för ditt eget bröllop.

7. välj storlek
Om bröllopet är inte skräddarsydd, valet först titta på om den uppfyller den största delen av din kropp dimensioner, såsom bröst, midja eller höfter. också välja lämplig brud klänning att något större.

Av stewart stewart - 22 april 2015 07:45

bröllop firas med evig glädje över hela världen. även om de har olika traditioner för deras bröllop men ändå känslan av lycka förblir densamma och det är denna känsla som gör bröllop inte bara en helig tillfälle men också en mycket härlig tid. och bland förberedelserna av bröllopet det viktigaste är bröllopsklänningar. bland vilka balklänning bröllopsklänningar är en av de mest populära valet för brudar.

äktenskapet ett speciellt tillfälle; så är det viktigt att det bör göras perfekt med rätt typ av klädsel. och balklänning bröllopsklänningar är dräkten som rättmätigt göra bruden vackrare och lägga elegans till hennes klädsel. de kommer i olika mönster och färger som ger ett behagligt intryck till bruden på hennes stora dag. bara några moderna inslag till balklänning bröllopsklänningar och det € s bruden med sin karismatiska skönhet i klänningen.



 

foto av: brudklänningar

utsmyckningar som snören, pärlor, draperier, kristall nivåer, ren, skärp, volanger och broderi; alla kan tillsättas för att ge ett trendigt utseende till klänning. men se till att klänningen ska gå med kroppsstorlek och hy av bruden. och det bästa sättet att ta reda på det är att bruden ska prova massor av klänningar innan hennes bröllop, för att se vilken som passar henne bäst.

även om vitt är en traditionell färg men fortfarande brudar kan ha många andra alternativ i färger. och som för balklänning klänningar, desto mer variation ses i färgerna, desto mer fantastiska de kommer att se. Dessa klänningar är faktiskt inspirerade från historien, liksom från disney sagor. så, bör det noteras att det i allt fanns mängd balklänning bröllops klänningar används i olika färger och mönster.

så, samtidigt plocka rätt klänning brudar måste hålla i minnet det stora utbudet av val de har. och de kan inpränta nya mönster i klänningarna bara för att få unika i personligheten. eftersom det finns många olika teman följs på bröllopsdagen; de balklänning bröllopsklänningar kan ses gå med dessa teman. som om det finns en miljövänlig temat för bröllopet, då de nyanser i grönt kommer vara ett bra alternativ.

men oavsett färg eller design är, kommer bollen klänning bröllopsklänningar alltid göra alla trollbunden.

Av stewart stewart - 22 april 2015 07:43

äktenskap är en av de viktigaste liv och betydande. varje brud vill använda uttrycket i hennes stora dag. i själva verket borde kvinnor gör stora ansträngningar för att klä upp.

Många kan känna en förlust med avseende på valet av bröllopsklänningar. tro eller inte, brudklänningar i en linjestil kan vara det bästa alternativet om du är lång eller kort, smal eller tjock. en bröllopsklänning är en klänning från en linje som placeras på höfterna och gradvis rinner nedåt, vilket bidrar till intrycket av flyter med ett kapital a. vätske bysten klär kanten av en linje. enkelhet är den ljuspunkt i en linje bröllopsklänningar.



 

foto av: brudklänningar

När det gäller att välja ditt bröllop klänning, passar en linje siluett förvisso i kategorin val som de en linje klänning stilar är väldigt smickrande för de flesta siffrorna. a-line klänning med stil detalj kommer som trevliga alternativ för den moderna maven som den veckade livstycket kombinerat med diskret kjol fickor ger en kunnig utseende till denna okonventionella, axelbandslös brudklänning och en känsla för detaljer kommer absolut älskar soutache spetsdetaljer på kjol och livstycket. också att det är bra att tänka på kapellet tåget som bonus.

a-line klänningar är allmänt smickrande. det vill säga, de flesta kroppstyper anstår i denna klänning stil och visa stor lockelse. a-line förlänger raden av kroppen, lägga till mer stil till den samlade utseende. linjerna av kjolen är alltid snygg, men det är, som alltid, ett antal versioner. princess cut exemplifieras av lodräta sömmar reser från bysten till fållen. annan take är cirkeln kjol, en mycket bred a-linje med en full kjol.

generellt sett, en-line stil klänning sitter högt på midjan så att blossa ut över låren. så det är en mycket tilltalande stil och passar på lämpligt sätt med varje säsong.

sedan tiden för starten har skapat stor uppståndelse i medvetandet hos kvinnor och dess olika stilar hjälpa till anstår det till alla. den består grimma, axelbandslös, spagetti, wrap stilar, hög låg fåll, off-the-axeln, pärlstav klänning, en klänning, imperium midjan klänning, näsduk fåll klänning, skiktad klänningen, osv. bland en sådan stor variation det är säker på att alla kommer att få en bit av eget val. om det fortfarande don 't få någon, gå till designern a-linje klänning. säkert alla dessa stilar anstår den ena eller andra siffran för säker.

väljer något av ovanstående a-line brudklänning att göra bruden ser fantastisk och underbar. Du kan också spara en hel del pengar på klänningen genom att handla i vår butik.

trender för bröllop look är alltid förändras, men en-line silhuett är alltid navet i många alternativ för brudklänningar. antingen formella eller informella bröllop stilar, är en-line bröllopsklänningar sett fantastisk att glam upp många brudar och fest många ögon. då har du fick fascinerad med några av nämnda ovan bröllopsklänningar?

du kommer verkligen aldrig gå fel med en-line klänning stilar för din dröm look. ha kul och njuta av din bröllopsdag!

Av stewart stewart - 22 april 2015 07:40

om du är gifta i de närmaste månaderna men OOK väger en budget samtidigt som era planer för ditt bröllop, hitta billiga brudbröllopsklänningen är ett perfekt sätt att börja din shopping för alla de saker du behöver i ditt bröllop. de flesta kvinnor genom om de köper billigt brudklänning för deras, de får låg kvalitet kläder för den stora dagen i deras liv.

Detta är emellertid inte sant. Endast Eftersom klänningen är goof inte behöver betyda att det måste se låggradig. som en sakfråga, de flesta brudar i dag eller välja lågpris klänningar och upptäckte efteråt thatthere är faktiskt inget fel på att köpa billiga klänningar för ett tillfälle som speciella som bröllop.



 

foto av: brudklänningar

Det är en dröm för varje kvinna att ha en perfekt bröllop och de älskar Vanligtvis splurging och köpa extremt dyrt och lyxigt brudklänning för deras dag. men inte alla kvinnor har enorm budget för maj Deras klädsel. mer över, spendera thounsands eller dollar för en klänning doesnâ Verkar vara förnuftiga Därför en axlandet vara klokt om val av brudklänning.

köpa en billig klänning är ett perfekt alternativ för dem brudar som vill hålla kostnaderna nere till ett belopp som är ganska lätt att uppnå. Det finns ett antal platser man kan besöka och söka efter mer prisvärda alternativ utan att offra den mest önskade kvaliteten.

Man kan välja hyror eftersom det finns många formella klänningar i hyresdepåer thatwill låter dig hyra klänningar till bra priser. även om de flesta klänningar i butiker har redan benprotes används, doesnâ det innebära att bära dem skulle sänka din värdighet. som en sakfråga, de flesta av de klänningar theyhave är i perfekt skick och ser verkligen sparka dig som du tror wont theyhave redan benet som tidigare använts.

Förutom hyresdepåer, Kan du OOK vill besöka utlopp butiker som säljer brudklänningar från insamlingen av de föregående åren som ställde ut för att sälja till ett mycket lägre pris. Det är där du kan hitta bröllopsklänningar som är prissatta på några hundra dollar, vilket sparar massor av pengar med.

Kanske en av de mest populära platserna många människor besöker När det gäller att hitta billiga objekt especial bröllopsklänningar är internet. det finns otaliga leverantörer av bröllopsklänningar på internet i dag gör det lättare för alla att välja en som är av bästa pris och kvalitet. Detta är ett paradis att handla för människor som är på en stram budget men ändå vill se till att bröllopsklänningar De köper är av bästa kvalitet.

det finns så många val eller billiga formella klänningar tillgängliga att det kommer förbryllande att gå exakt för en thatwill passar din smak bäst. Därför är det viktigt att tänka först vad du personligen eftersom i en brud brudklänning, dess utformning och storlek samt tyg som är mest bekväm för din hud.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards