Alla inlägg den 14 april 2015

Av stewart stewart - 14 april 2015 10:47

De första sakerna brudar-till-vara göra när de blir engagerade är tänka på brudklänning. Vi vill alla se hisnande på vår bröllopsdag och klänningen verkar vara den viktigaste faktorn. Det finns så många alternativ, stilar och olika priser när det kommer till bröllopsklänningar och det kan vara väldigt överväldigande i början. Det är därför mycket viktigt att fråga dig själv några frågor innan du kör till närmaste butik.

Temat, stil, säsong och plats kommer att spela en stor roll i valet av din klänning.

En annan sak att besluta om är om du ska köpa din klänning i Boutique eller Online. För några år sedan fanns det inte ens ett alternativ, eftersom det var mycket riskabelt att köpa en brudklänning på nätet. Men inte alla lever i en storstad med mycket klänning alternativ och köpa på nätet har aldrig varit enklare.



 

foto av: brudklänningar

Att köpa en klänning i en Boutique:

Fördelar:

* Professionell hjälp passande klänningen: Butiker har oftast kvalificerade personer som arbetar med brudar varje dag. De vet kroppstyper och vad som skulle passa din figur bäst.

* Montera dina favorit klänningar: I en boutique, kommer du att kunna prova på några klänningar, som ger dig en god uppfattning om vad klädstil passar dig bäst.

* Få bra hjälp och råd om dina tillbehör. När du köper en klänning i en boutique, kan du vara säker på att få den bästa råd om dina tillbehör och underkläder.

De kommer att veta alla hemligheter om bra underkläder och kan ge dig idéer för dina smycken, slöja och tiara. Merparten av tiden kan du även köpa dessa tillbehör i samma butik.

Nackdelar:

* Betala för att prova på några klänningar: Merparten av tiden, måste du betala ett belopp för att passa några klänningar. Och det är oftast en 3-5 fit gräns per möte.

* Dyra val: Klänningar köpt i en Bridal Boutique kan bli mycket dyrare än de som du får på nätet.

* Visa och passform endast med en utnämning: Du måste boka tid för att passa bröllopsklänningar. Du behöver ibland en tid bara för att komma in i lokalerna. Arbets brudar-till-vara kommer att behöva göra utnämningar för helgerna som också deras mest hektiska tid.

* Du kan gå miste om klänningen av dina drömmar: Det kan vara mycket överväldigande att se rader och rader av klänningar på galgar. Det är mycket svårt att ögonbrynen genom kappan pressas samman på en skena och sedan inbillar din kropp i dem.

Att köpa en klänning Online:

Fördelar:
* Spara hundratals dollar: Online Klänningar är oftast mycket billigare att köpa. Du kan ibland köpa två eller tre klänningar på nätet för priset av en boutique klänning.

* Variety: Du kan se en enorm mängd med en knapptryckning.

* Varje tid eller dag: Du kan gå online och titta eller köpa en klänning som helst eller dag och leveranstiden är oftast snabbt.

* Real bild på klänningen: Du kan se klänningen på en verklig person, även om det bara är ett foto.

* Exchange och Skräddare: De flesta av de nätbutiker ger dig möjlighet att utbyta eller göra ändringar om du inte är nöjd.

Nackdelar:
* Kvalitetsrisk: Du kan inte alltid få en korrekt uppfattning om kvaliteten på klänningen och tyget den är gjord av från bara tittar på den på din dator.

Se till att du har övervägt alla dina alternativ innan du köper din klänning. Du kan ibland hitta exakt samma klädstil som du såg i Boutique, för mycket mindre på nätet.

Av stewart stewart - 14 april 2015 10:36

när bruden slog gången hon definitivt erövrar allas uppmärksamhet. bruden är utviknings i varje bröllop tillfälle inte undra varför brudar utöva en stor insats på sin brudklänning.

försöker utforska butiker för dig att få idéer vad som finns i och vad som är omodernt. kolla från de nyaste form, material och konstruktion till traditionella klänningar. ta ner alla idéer och saker du har lärt dig. material såsom tyger för ditt bröllop klänning har gått från chiffong till pina.



 

foto av: brudklänningar

tunna tyger som vanligen används för bröllopsklänningar är chiffong, organza, spetsar och tyll. samtidigt, medeltunga till tunga tyger är shantung, duchesse satin, brokad och sammet. glansiga satins används vanligen för att betona vissa delar såsom kragliknande lapels för brudgum kostym.

Dessutom, för att uppnå en hög slutprodukter, istället för overedges eller lägga in-nertill tekniker glansiga satins används som rörledningar för inre foder. Tyll är aldrig omodernt, är fina tyll vanligtvis används för slöjor. kanter kan broderas skålade, fäst med glasartad som pärlor och paljetter eller bara en vanlig overedge. tjockare tyll används vanligen för kjolar för att uppnå en Princess liknande bröllops klänningar.

experter vet bäst.
du kanske välja mellan butiker för ditt bröllop klänning och gjorde att beställa tjänster. trots, fortfarande finns det några som föredrar sin brudklänning att vara speciell på så sätt, de kör till betrodda experter. experter kan bidra till att lindra din stress från designkoncept till tillverkning.

oavsett val du gör, tänk på att ta oavsett uppfyller du helst. När du slutfört din design på Couturier blir oftast dina kroppsmått de lägga utsläppsrätter i fall du har vunnit eller kasta pounds på din stora dag.

vad smickrande vad som inte.
lära av modetidningar och modeböcker bortsett från experternas råd. Här är några utdrag från tidningar. om du tornar 5 "8 och uppåt långa slöjor är smickrande. empire nedskärningar är funktionella för dem som har liten byst. för vällustig brudar, måste övre delen betonas att driva bort uppmärksamheten från utbuktningar som finns i midja och höfter.

drapera det sätt som det är tänkt att.
Det förväntas att Couturier vet mer om konstruktion men för dig att veta lite hjälper er båda att uppnå en brudklänning som är lämplig för en gudinna.

Här är några jargong som ger dig en hiss.
veck sys på veck tyg stråveck på andra sidan, är finare veck. veck är igen som veck men skillnaden är att den smalnar av mot slutet. dart har samma syfte som veck - att ge form och att minska storleken på mönstret men den enda skillnaden är att dart är vanligtvis vid midjan.

empire nedskärningar är rätt under bysten men midriff nedskärningar är oftast rätt ovanför bysten. necklines såsom Sabrinas är halv horisontella necklines som är parallell med nyckelbenen fastän; lägre än kallas båt hals.

lägre än båten halsen kallas urringning.
livstycke som vi lästa från modetidningar är den övre delen av plagget och ovanför midjan, det kan eller inte fästas på en kjol. syftet med foder och mellanfoder är att ge form, styrka till brudklänning.

kjolar är kjolen som underkläder bifogas kjolar, historiskt för fashionabla form och statussymbol ändamål. enligt gamla berättelser finns det några underkjolar som var så enormt att kvinnor under sociala sammankomster inte föredrog att sitta.

oavsett långhus eller grandios-groteska brudklänning, bör det alltid bevara sin elegans. elegans är nåd och förfining i rörelse. ner takten elegans finns i ren efterbehandling, väl utrustade och väl draperad brudklänning.

för snart att vara par som förbereder för deras stora dag brudens brudklänning har aldrig varit ute på prioriteringslistan. bara ihåg att gifta livet börjar efter bröllopet, är den känsla som binder dig mycket viktigare än bröllopsklänningar.

Av stewart stewart - 14 april 2015 10:31

korta bröllopsklänningar blir mer och mer populärt bland dagens moderna brudar. Det finns många orsaker till detta, men de viktigaste inkluderar det faktum att det nu finns så många par väljer att ha destination eller utomhus bröllop. många av de platser som väljs som ett bröllop plats är bara inte lämpligt för en traditionell lång klänning. om du planerar att ha en vår eller sommarbröllop i naturen såsom en strand, semesterort trädgård, är din högsta prioritet för att vara bekväm.



 

foto av: brudklänningar

det finns också brudar som väljer att bära korta bröllopsklänningar, eftersom de tycker att det är mer trendigt och elegant. vissa tycker att den långa vita brudklänning är lite för traditionell och välja den kortare klänningen att se annorlunda ut. denna typ av brudklänning är också perfekt för en brud med en petite siffra. klädd i en kort klänning kommer förlänga benen och ge illusionen att hon är längre än hon faktiskt är. annan extra bonus för att få en kortare klänning är att det förmodligen kommer att kosta mycket mindre på grund av det faktum att mindre tyg används för att göra klänningen. så budgeten medvetna brudar kanske vill överväga att gå med en kort klänning på hennes stora dag.

Korta brudklanningar kan komma i en mängd olika stilar och färger. Om du föredrar att hålla fast vid den traditionella vita färgen, det finns många roliga och flörtig stilar att välja mellan. prova en ena axeln, en grimma eller en bohemisk stil klänning. par som med några trevliga smycken eller andra tillbehör och du kommer att ha den perfekta bröllopsdag look för en utomhus bröllop. om du vill vara lite mer vågad med färgen, prova något trevligt och levande för att matcha den miljö du befinner dig i. längden på en kort klänning kan också variera mycket, de varierar från te längd till ovanför knät. kom bara ihåg att allt för kort kan vara lite olämpligt för ett bröllop.

de typer av tyg som används för att göra korta bröllopsklänningar är typiskt mycket mjuk och lätt. sådana tyger är bra för korta klänningar, eftersom de flyter så fint och gör att du kan flytta graciöst i dem. leta efter klänningar i chiffong, damast, silke eller charmeuse. några av dem är även transparenta och kan vara skiktad för att skapa en mer fullständig kjol. kom ihåg att den bästa sortens kort brudklänning är en som du känner dig bekväm i och som låter dig röra dig fritt, detta är särskilt viktigt för platser som stranden.

Av stewart stewart - 14 april 2015 10:22

faktiskt bröllopet varade bara en dag, smekmånaden kan vara bara en vecka medan minnena är för evigt. Men kan inte alla komma ihåg allt på alla tidpunkter. problem kan hända när kärleken tenderar att försvagas. Men, kan minnen av bröllopsdag ge bindande kraft deras kärlek till varandra.

ett minne är ofta nödvändigt för att upprätthålla familjens harmoni. brudklänning är en av de ovärderliga minnen. varje brud bör vara noga med att bevara sina bröllopsklänningar. så, att du kan bevara din brudklänning, behöver du några tips om brudklänning bevarande. brudklänning är ömtåliga plagg. med tiden, siden och spets kan skadas om du inte bryr dig att hålla dem.



 

foto av: brudklänningar

brudklänning bevarande oftast komplicerat men om du vidta förebyggande åtgärder åtföljs av en behandling då det inte kommer att hända. oftast, brudklänning bärs bara en gång det är lämpligt att rengöra klänningen direkt efter äktenskapet är klar. vad man ska göra det kemtvätt. faktiskt detta kommer att vara något mer komplex än vad som visas. Detta beror på att inte alla städare är specialiserade på bröllop klänning rengöring.

vissa delar av klänningen mycket noggrant fastsatt.

ibland, prydnadsföremål fäst tyget. Därför kan detta avsnitt förloras under rengöringsprocessen om vi inte rengör den noggrant. om vi gör underhåll rätt brudklänning detta är det steg som du inte bör glömma. som ofta lämnar en fläck på bröllopsklänningen är smink och läppstift. be renare att kontrollera och ta bort ytan fläckar på kläderna.

brudklänning gjord av mjukt material, måste hålla sitt hållbarhets utan att skada lyster och färg.

Därför måste vi vidta rimliga försiktighetsåtgärder med avseende på hur lagring. brud klädaffär i påsen är det bästa sättet. alltid komma ihåg att undvika att använda genomskinliga påsar eftersom ljuset tenderar att missfärga materialet.

den bästa idén är att lagra klänningen i påsen den första att komma fram. om inte, bör syrafritt material användas som förpackningsmaterial bröllopsklänningar. också bör transparent fall undvikas, eftersom de ofta tenderar att missfärgas lätt material. brudklänning bevarande är något som kräver noggrann behandling.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards