Alla inlägg den 13 april 2015

Av stewart stewart - 13 april 2015 12:04

strand bröllopsklänningar verkligen behöver vara upp till uppgiften att se charmiga samtidigt, på samma gång, går bra i de distinkta havsstrand funktioner i vind, hav och sand.

du har fått ett fantastiskt utbud av alternativ på vad du kan klä in på som verkligen stora dagen. den verkligt grundläggande detalj blir att se till att det är en klänning som du verkligen kommer att älska och vara lycklig att sätta på.

strand bröllopsklänningar är oftast mycket kortare än traditionella klänningar. du förväntas köra i sanden barfota samtidigt bär klänningen så det definitivt inte kan vara alltför begränsande. en idealisk längd på en strand bröllop klänning är ungefär knälång. eftersom vädret tenderar att bli väldigt varmt på stranden, är det bäst att bära en klänning som är gjord med mycket lätta tyger som siden, chiffong eller charmeuse. istället för korsetter eller balklänningar, skulle du leta efter en silhuett som draperar kroppen och flyter naturligt.



 

foto av: brudklänningar

strand brudar får överge fullständigt och formellt kjolar och poofy brud överstycken som kan fånga i vinden, utan föredrar en mer elegant, avslappnad stil eller klassisk, elegant enkelhet. klänningar som ligger närmare kroppen, som har mer av en "siluett form," tenderar att vara de bättre brudklänning val här - om du inte är gifta i ett klubbhus eller annan seaside plats inomhus.

Vi pratar om ett bröllop i sanden eller vid havet, med havsbris - så en nära passform tenderar att fungera bäst om du inte vill att en vindpust för att exponera din derriere!

kanske det är en annan anledning sarong stil bröllopsklänningar ökar i popularitet. de är slenderizing, elegant, men ändå mjuk och feminin, och gästerna kommer att vara bekväm oavsett formell eller informell.

när du bestämmer om du vill ha en formell och elegant strandbröllop, eller en enkel och avslappnad strandbröllop, eller en semi-formell eller halv avslappnad beach bröllop du vet vilken typ av klänning du vill plocka ut. och du kommer att ha många beslut att fatta om stil, färg och material. tänk bara på att göra dessa beslut i tid för din klänning ska göras för dig om det är vad du väljer.

oavsett ditt val, ha roligt och njuta av tiden för att planera ditt bröllop. detta kommer att bli den mest underbara, magiska och romantiska dagen i ditt liv. du kommer att ha många glada minnen av denna dag, ceremonin, din familj och vänner, och din bröllopsklänning. och din familj och vänner kommer alltid att minnas hur vacker du och din klänning var när de delade denna speciella dag med dig.

det finns brudklänningar, som är särskilt utformade för brudar som vill ha en informell bröllop speciellt för stranden. De är ovanligt friflytande, med enkla linjer, ibland mycket färgstark och definitivt ett långt samtal från konventionell. det finns designers som är specialiserade på stranden bröllopsklänningar med en hawaiian tema. och även du inte vill få en designer brudklänning du bara kunde skaffa dig en bekväm strandklänning som du är bekväm att bära och gifta sig.

som stranden bröllop är naturligt romantiskt och mindre traditionell, elegant och naturinspirerade bröllopsklänningar är bästa valen. du kan ha en hel hawaiian-inspirerade brudklänning komplett med långa blommiga halsband, eller så kan du välja längre klänningar som är sexig och snygg, med pärlor och pärlor som detaljer. tyger som används för ditt bröllop klänning kan vara siden, spetsar, linne eller ens bomull. en enkel blommig huvud klänning skulle slutföra din outfit med färger dominerande i den valda färgtema av ceremonin. med naturen som bakgrund på din löften, kommer du verkligen se ut som en gudinna havet!

som ni kan se, det finns många alternativ där ute för brudklänningar för en destination bröllop. men det bästa brudklänning för stranden bröllop är den som passar bruden på ett sätt som lämnar henne känna sig bekväm och säker på hur hon ser ut.

så även om dina val av strand korta brudklanningar är nästan obegränsade, välj din stil strand bröllop och din klänning noggrant. du och din man kommer alltid vill minnas det med all den kärlek och glädje som du kände på din bröllopsdag. Det kommer alltid att vara en av de mest speciella dagarna i båda eller era liv.

Av stewart stewart - 13 april 2015 11:55

köpa kläder är alltid lättare när man har någon med dig som kommer att berätta om du ser bra ut i en given klädesplagg eller inte. som är praktiskt taget det enda sättet vi kan vara säkra på att klänningen vi köper passar vår figur perfekt. Det är särskilt viktigt när man köper en bröllopsklänning eftersom det är oftast mycket dyrt och du definitivt vill se till att du får vad du har betalat för.

Tyvärr kan du inte räkna med boutique personal den delen. du kommer aldrig veta om dess arbetstagaren råder dig att ta en viss klänning eftersom hon verkligen tror att du ser bra ut i det eller hon kan bara ute för att öka försäljningen av butiken. ta din fästman © med dig är uteslutet och eftersom en brudgum inte måste se din klänning innan bröllopet.



 

foto av: brudklänningar

Dessutom skulle en man alltid säga att du är snygg i allt bara för att göra dig äntligen stoppa din shoppingrunda och gå hem.

det är därför du behöver tänka på någon annan att följa med dig. Självklart skulle det säkraste man kan göra är att ta en stylist med dig, eller en modedesigner. de skulle veta både vad som är på modet denna säsong och vilken typ av en klänning design skulle förgyller din figur. tyvärr är sådant alternativ utom räckhåll för de flesta brudar att vara, främst på grund av priset för en sådan tjänst.

Men det betyder inte att det är omöjligt att få din dröm brudklänning. den första personen som kommer in i ditt sinne i denna situation bör vara din piga oh ära. Det finns ett par anledningar till varför är bör vara så. först och främst är hon också en kvinna, därför kommer hon att kunna ge dig värdefulla råd och titta på en klänning kritiskt. det andra är en av de uppgifter som en brudtärna att hjälpa en brud under sina förberedelser för ett bröllop och köpa en brudklänning är en av de viktigaste och mest avgörande del av dessa förberedelser.

Slutligen, är din brudtärna förmodligen en av dina största vänner, om inte den största, så det skulle vara naturligt att be henne att följa med dig.

bortsett från din brudtärna, kan du också ta din mamma med dig. i själva verket kan hon vara en större hjälp än du tror. först av allt, är hon mycket mer benägna att utveckla en bättre mode smak än du eller din piga har under åren. för det andra har hon redan varit gift och vet vad är det att se upp för när man väljer en klänning. Men som föräldrar tenderar att vara traditional, kan hon vara för enkla bröllopsklänningar, automatiskt avvisa dem som är mer modern eller original.

Sammanfattningsvis är det starkt rekommenderas att ta någon med dig när du köper en bröllopsklänning. när det kommer till vem du ska be att följa med dig, då det bästa valet är att ta din brudtärna, din mamma, eller både och.

Av stewart stewart - 13 april 2015 11:44

det sista du tänker på som en brud är din klänning få rivas när du lägger den på morgonen som din brudgummen och gästerna väntar. Vi kan inte alltid förvänta allt att gå som planerat så du bör alltid vara beredd på det värsta. på dagen för ditt bröllop finns det några viktiga saker som du bör ha. dessa inkluderar:

-sewing nålar som redan har gängade. Se till att tråden matchar färgen på ditt bröllopsklänningar.

-vissa säkerhetsnålar för att hålla fållen på plats när du reparerar klänningen.

-dress tejp för att hålla ditt bröllop klänning glider av när du är vid ceremonin.

-Baby våtservetter för bruden klänning.

-hair spray och en hårtork.

-ett par extra ogenomskinliga strumpbyxor i färgen din brudklänning.

-a par om sax och en bit av paraffinvax.



 

foto av: brudklänningar

några av de olyckor som kan hända är:

när blixtlås pinnar

paraffinvaxet kan appliceras på dragkedjan och detta kommer att göra det glider utan större ansträngning. oroa dig inte om vaxet eftersom ingen kommer att märka att det är där. paraffinet var oftast löses efter en tid på grund av din kroppsvärme. se till att du använder vax på insidan av ditt bröllop klänning så att du inte strula till det.

dragkedja fastnar på klänning

avlägsna klänning och försöka få tyget ur dragkedjan försiktigt utan att dra eller rycka på det. Flytta dragkedjan upp och ner tills tyget är gratis.

en plats på din klänning

det är där våtservetter komma till hands, särskilt om klänningen är tillverkad av polyestermaterial. aldrig försöka tvätta ur fläcken eftersom det gör det bara ännu mer märkbar. torka ut med en hårtork eller sätta lite club soda på den och gnugga med en bit vitt tyg. se till att du läsk fläcken inåt för att förhindra att lämna en ring där platsen var.

har en hake i klänning

haken kan avlägsnas genom att dra materialet från en sida till den andra. skära haken kommer bara lämna ett gapande hål på klänning så undvik att till varje pris.

makeup på din klänning

för detta kan du använda våtservetter för att utplåna den bort försiktigt.

bläck fläckar på din klänning

hårspray hjälper dig att få fläcken ut väldigt enkelt genom att spraya några på en vit duk och läsk ut.

Om din klänning är för hårt

När du sätter på klänningen, dragkedja upp till den punkt där du känner dig bekväm och har fliken dragkedja låst. klänning tejp kan användas för att hålla de platser som inte är zippade på plats.

lös klänning

satte en säkerhetsnål på insidan av klänningen på en pil under armen där sömmen är och sedan använda lite klänning tejp för att hålla saker på plats.

en sönderriven slöja

om är för liten för att synas, lämna det så, men om det inte är, kan du använda någon klänning tejp för det.

Av stewart stewart - 13 april 2015 11:28

det spelar ingen roll vilken tid på året du planerar att vigas eftersom detaljerna i bröllopet kan ordnas för att passa säsongen. många par väljer att gifta sig under våren eller sommaren. Men det finns några som tycker om skönheten i höst och vinter. atmosfären av olika säsongen kräver olika bröllop förberedelser. med hjälp från brudklänningar, då brudar kan designa sin egen brudklänning hur de vill beroende på säsong. det spelar ingen roll om de har valt bröllopsklänningar, kan de fortfarande ha det personligt och skräddarsytt efter deras önskemål.

de kan placera några pärlor och sekvenser för att göra enkla använda klänning elegant. för vintern, det finns massor av bröllop teman som är perfekt för detta snöiga säsongen. ett vintertema kommer säkert att ge dig ett bröllop som du aldrig kommer att glömma för resten av ditt liv. Det är en händelse som kommer att talade om med dina vänner på grund av dess skönhet och elegans. det spelar ingen roll om du väljer festliga färger som röd, grön och blå eller gå för de dämpade färger som silver och guld. det finns massor av alternativ för dig om du kommer att vara kreativ och fantasifull. det är trevligt att lägga glittrande ljus på din mottagning. anpassade bröllopsklänningar kommer definitivt passa in till firandet om du kommer att lägga snöflingor som prydnad till din brudklänning. Du kan också skapa en design med gnistrande guld färger så det kommer att matcha festligheterna av säsongen.



 

foto av: bröllopsklänningar

Om du väljer vår, då denna säsong kallas säsongen av ny början, som är perfekt som nygifta kommer bara börja sitt nya liv som ett par. här säsongen erbjudande blommande blommor som är anledningen trädgård bröllop är mycket populär under denna tid på året. utomhusmiljö är mycket efterfrågad. om du gillar bröllopsklänningar, då kan du ha touch av färger som rosa, lavendel, mjukt gult och ljusgrönt för ditt bröllop klänning. dessa färger är bra val eftersom den återspeglar färgen på säsongen. Sommarsäsongen är perfekt för bröllop och för en spännande smekmånad upplevelse. Nu är det dags för strand bröllopsdag med tropiskt tema. om du kommer att välja skräddarsydda brudklänning, då kan du välja från lätta tyg material som är perfekt under solen. man kan välja mellan ljusa färgade blommor för sin bukett. ditt bröllop under sommaren kommer säkert att bli den mest minnesvärda händelsen under året.

sist men inte minst är höstbröllop. denna säsong är känd för att vara blåsigt och varmt och det kan erbjuda dig en perfekt miljö för ditt bröllop. Detta är den tid då löven ändrar dess färger och du kan dra nytta av dess skönhet genom att planera en trädgård bröllop. om du är en höstbrud, då kan du välja mellan olika färger som russet, indigo, koppar, claret och många fler. många väljer knä längd bröllop klänningar på grund av vinden. bröllopsdag är den viktigaste händelsen i livet för varje kvinna. Detta är anledningen till att de gör det en punkt att deras brudklänning är något som de gillar och enligt deras egen liknande och preferenser.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards