Alla inlägg den 12 maj 2015

Av stewart stewart - 12 maj 2015 08:04

de kan ha gjort falska tan, lösögonfransar och glittrande mode sitt varumärke på det enda sättet är Essex, men om deras framträdande på TV BAFTA är något att gå efter, har damerna från Romford lämnat dessa dagar långt bakom dem.

lydia ljusa, Lucy Mecklenburgh, Jessica wright och Ferne mccann alla såg lugn på röda mattan på teatern royal på söndag kväll.

damerna, som fann berömmelse på dokusåpan, har alla haft en smart, high fashion makeovers sedan gå med i showen under 2010 - och det har fungerat underverk för sina respektive karriärer.

2888B35E00000578-3076443-image-m-9_14313349304852888947B00000578-3076443-image-a-10_1431334941309

(Bild via internet)

lucy Mecklenburgh, vänster, och Lydia ljus, höger, lyfte sin höga glamour stil på röda mattan på måndag nattens tv BAFTA Awards - och de har verkligen haft en makeover sedan hitta berömmelse på dokusåpan

EMBARGOED FOR USE UNTIL DECEMBER 6 2011 A Lime Pictures Production for ITV2 THE ONLY WAY IS ESSEXMAS Picture shows L-R - Lauren Goodger, Jessica Wright,Sam Faiers, Billie Faires, Lucy Mecklen Burgh and Lydia Bright. Catch up with the latest gossip from the cast as they embark on some festive fun Ð with mistletoe, mulled wine, and a trip to Santa the TOWIE crew gear up for a typical Essex Christmas Copyright: ITV

(Bild via internet)

sedan hitta berömmelse på Towie, Lucy, 23, till vänster, har övergav falska tan och stora hår till förmån för en elegant nytt utseende. lydia, under tiden, har verkligen placerat sig som en allvarlig utmanare i mode och skönhet världen

Lydia steg ljus, 24, sköt till berömmelse på det enda sättet är Essex som Lauren Goodger sidekick med en förkärlek för peroxid blonda hårförlängningar, falska tan och mikro grisar.

men den tidigare verkligheten tv stjärnan har sedan fokuserat på att bli en affärskvinna och modedesigner.

efter att ha öppnat en klädaffär, avslöja hennes självbetitlade mode sortiment och lansera en YouTube-kanal, har Lydia säkert positionerat sig som en allvarlig utmanare i mode och skönhet världen.

2888977400000578-3076443-image-m-19_1431335414927288D16E300000578-3076443-image-a-21_1431335432432

(Bild via internet)

Lydia steg ljus, 24, sköt till berömmelse på det enda sättet är Essex, vänster, som en svindlande blondin med en förkärlek för peroxid blonda hår förlängningar och tung make-up, men säger att hon är dikade hela hennes make-up väska sedan, höger, äntligen nattens händelse

talar till mailonline förra året insisterade lydia att hon har kommit långt i skönhets insatserna sedan hon först prytt våra skärmar på Towie tillbaka under 2010.

"Jag har strukit hela min make-up väska sedan dess. när jag var först på showen jag brukade använda bra produkter men tillämpat dem helt fel.

"Min foundation var två nyanser mörkare än min hudfärg; Jag brukade använda bronzer hela mitt ansikte. Jag har strukit de riktigt långa ögonfransar som var som spindel ögon och jag fortfarande använder falska tan då och då, men inte i den utsträckning som jag gjorde på showen.

"Jag tror att arbeta i branschen och är vid sidan av make-up artister och människor i know hjälper du plocka upp trick, sa hon.

hennes bästa vän lucy Mecklenburgh har haft en liknande makeover. sedan hitta berömmelse på Towie, Lucy, 23, har övergav falska tan och stora hår till förmån för en elegant nytt utseende.

Lucy, som anlände till tv BAFTA med pojkvännen louis smed, såg super chic i en röd klänning med hennes hår bundet tillbaka i en sofistikerad stil.

Lucy, som var denna månad presenterades som inför sunkissed nya falska tan kampanj, medgav att hon brukade överdriva det på den orangefärgade grejer i tonåren.

2888C0BB00000578-3076443-image-m-26_1431335541376

(Bild via internet)

innan de fann berömmelse på det enda sättet är Essex, Jessica wright var en relativt okänd spirande popstjärna och glamourmodell, vänster, men hennes snåla på verkligheten TV-show har lett till stor framgång, otaliga modellering erbjudanden och även sin egen modekollektion, vilket Hon modellerade i går kväll, höger

Essex födda stjärnan sa: "Jag tror definitivt min stil har förändrats under åren. Jag har insett att mindre är definitivt mer, när det gäller dina kläder hålla dem enkla och stilrena, men ändå ganska kul.

"Med min make-up, har jag stripped tillbaka. Jag bär inte tunga sotade ögon hela tiden och min solbränna har definitivt blivit lättare! Jag var lite orange på skolan, men nu har jag insett att du ska bygga upp din färg snarare än lager allt på på en gång. "

samt arbeta med skönhet varumärke, har lucy varit upptagen etablera sig som ett fitnessguru - även lansera resultat med Lucy - en online träningspass program.

innan de fann berömmelse på det enda sättet är Essex, Jessica wright var en relativt okänd spirande popstjärna och glamourmodell.

men, liksom sorg och dramatik, har hennes snåla på dokusåpan leda till stor framgång, otaliga modellering erbjudanden och även hennes egen modekollektion.

jessica visat att äntligen nattens utmärkelser genom att vrida upp påtagning en av sina egna motiv från henne med kärlek Jessica sortiment.

2888A97000000578-3076443-LONDON_ENGLAND_MAY_10_Ferne_McCann_L_and_Lydia_Bright_attend_the-a-31_1431335773193

(Bild via internet)

Ferne McCann och Lydia ljus såg glamorösa på tv BAFTA Awards i måndags kväll

samt att titta på hennes samling evolve, har jess även sett henne egen stil förändras över åren.

"Vi alla hade de typiska Bodycon klänningar när vi började på Towie, sade jess av sig själv och hennes co-stjärnor" klänning mening.

"Men nu har jag en mycket mer mogen syn på mode, har det blivit en verklig passion of mine. Jag har inte en stylist, jag bara helt klä mig själv. "

sedan exploderar på våra skärmar på det enda sättet är Essex, Ferne mccann har blivit en av seriens enastående gruppmedlemmar och hennes känsla för stil och oefterhärmlig personlighet vann över nationen.

mycket som hennes co-stjärnor, som har alla vågat i olika stil och skönhet företag, har Ferne kanaliserat sin kärlek till mode och mat till en ny webbplats.

verkligheten tv stjärnan lanserade fashionabla foodie, som hon säger är go-to destination för alla saker mode och mat - hennes två största passioner.

fd frisör säger att hon blev överösta med förfrågningar om mode och skönhet råd så skapade webbplatsen för att erbjuda anhängare hennes topp stil och make-up tips. Ferne visat sin poäng när hon klev ut i en eterisk klänning från House of Fraser i måndags kväll röda mattan.

Av stewart stewart - 12 maj 2015 07:48

formella aftonklänningar kan låta dig göra en stor förändring. när du går till en fest, kommer folk att bli förvånad över din fantastiska utseende. välja rätt klänning verkar mycket hårt. Naturligtvis kommer beslut fattas i slutet av din shopping dag men du bör vara försiktig med vilken du vill välja. Därför, här finns flera tips som hjälper dig att göra ett bra val.



 

foto av: balklänningar

1. passar fråga. Välj en passande klänning som bara skräddarsytts för dig. Det innebär att du bättre skulle handla personligen. Om du är verkligen upptagen och kan inte göra det, bara berätta för någon din rätt storlek och se till att klänningen kan passa dig mycket väl. Detta kommer att undvika vissa problem som att köpa en för stor eller för liten klänning.

Visst kommer det här problemet att hända när du försöker på din klänning. så som nämns i början, bör du gå och handla själv. när den här klänningen inte passar dig, verkar det så oroliga att återvända till butiken för att ändra en.

2. tillbehör fråga. när du köper en riktigt vacker aftonklänning, definitivt vill du några fina tillbehör för att matcha det. men det verkar som om du ska spendera extra pengar för att köpa några nya. du kan spara dina pengar genom att bära din gamla smycken. du kan hitta några riktigt nice smycken som kan passa din aftonklänning mycket väl.

3. skor fråga. som ordspråket säger: stark häst med en stark sadel. en underbar klänning ska matcha med ett par snygga skor. med en stor par skor, skulle hela ditt utseende vara mycket perfekt. när du handlar för din klänning, kom ihåg att tänka vad skor du kan bära den med.

Om du vill köpa en fantastisk klänning, lokala butiker säljer ett brett sortiment av klänningar med olika typer av mönster, verkar det ett bra val. vad mer, när du köper din klänning, en del av dem kommer att ge dina råd på accessoarer och skor. Om du vill köpa en fantastisk klänning, lokala butiker säljer ett brett sortiment av klänningar med olika typer av mönster, verkar det ett bra val. vad mer, när du köper din klänning, en del av dem kommer att ge dina råd på accessoarer och skor. annars kan du fråga dem om tillbehör eller skor frågor, skulle de vilja hjälpa dig att lösa sådana problem. Om så är fallet, gör detta det bästa av två världar.

Priserna kan vara annorlunda på formella aftonklänningar. när du vill köpa en, bör du begränsa dig till dessa prisvärda och kära. betala för en som verkar verkligen bortom dina finansiella kapacitet verkar begränsa dig mycket. kanske du kan detaljhandeln en från lokala butik eller bläddra klänningar webbutik (som bellasdress) för att hitta en riktigt billig.

Av stewart stewart - 12 maj 2015 07:46

Om du bara har fått en inbjudan till en distinkt tillfälle eller fest, då den första enheten som tryggt kommer till dina tankar är vad elegans, skugga eller utformning av festklänning att klä. i vår tid, finns det rikligt av sorter som erbjuds för dig att välja mellan beroende på ditt val av produkt, personlig elegans och kropp siffra.



 

foto av: brudklänningar

så att hjälpa dig välja det perfekta och billiga festklänningar som bäst passar din distinkt stil, här är några av de tyger du behöver för att tänka igenom.

avsluta temat för partiet
Naturligtvis är det ganska viktigt att överväga äkta temat för partiet innan undersöka lämplig klädsel. om den part eller tillfälle kräver klädkod, då detta ljud för dig att aspekt för fantastiska kvinnor kostymer som tryggt kommer att göra dig i fokus för magnetism (på ett bra sätt). Om du till exempel ansluter bröllopsfester, då tillfälligt, blygsamma klänningar, brudklänningar billiga kommer att göra. men om du kommer till disco parterna, är det ofta klokt att bära något med glada, lysande färger. cocktailparty, å andra sidan, normalt kräver små, blanka klänningar.

begrunda din egen stil
en annan viktig aspekt att beakta när man plockar för den exakta festklänning är din karaktär. hädanefter att hitta billiga festklänningar denna outfit dig bäst, kan du Cheeky över några tidningar eller besöka vissa webbplatser som levererar information om nya mode stilar. nuförtiden, det finns massor av online-mode bestånd som säljer nyaste parti och brudklänningar billigt för både män och kvinnor. om du inte är säker på vad exakt passar dig finaste, kan du också ställa några av dina kontakter eller familj. Om du har den ekonomiska planen, så kan du också få viss professionell vägledning från specialister.

inse vad kläder passar din kropp siffra
Detta är kanske den vanligaste felet görs av många honor när plocka billiga festklänningar. bort från din personlighet, är det också viktigt att ta hänsyn till siffran kroppen. hålla sinnen som skär rätt Klänningar för din specifika kropp siffra kommer inte bara lättnad som du ser bra ut, men också göra dig känna bra om dig själv. huvud ledtråd är att bära något som kommer att föra fram det bästa i dig, och inte bara på grund av att det är den moderna modetrend. så innan du skynda till den närliggande designer klänningar butik eller ställa dina krav i en online modebutik, se till att intäkterna dina storlek först.

upptäcka den precisa tyg och färg
färg och tyg av kläder kan göra en stor förändring på hur du ser ut. företrädesvis, måste du välja en färg på klänning som ifrågasätter din hud utseende. du får aldrig försök att matcha skuggan av din klädsel med färgen på dina skor för ofta mäts klibbig.

som färger, dukar är också viktigt. några av de bästa dukar för billiga bröllopsklänningar är satin och silke.

Visst kan det vara mycket irriterande att hitta de mest lämpade kvinnornas klänningar för olika partier eller tillfällen. Därför är det mycket rekommenderat att få professionell vägledning och att de alltid avspeglar dina separata stilar när du söker efter den här klänningen.

Ovido - Quiz & Flashcards