Alla inlägg den 27 maj 2015

Av stewart stewart - 27 maj 2015 09:55

modeller är en privilegierad ras - de nästan aldrig se något mindre än fantastiska oavsett vad de har på sig, och vad de har på sig är ofta häpnadsväckande

models_640x480_61432647333

(Bild via internet)
petra Nemcova, Kendall Jenner och Karlie Kloss på Cannes röda mattan.

vid filmfestivalen i Cannes, den senaste utgåvan som just avslutats, den röda mattan med sin dagliga parad av omöjligt glamorösa kändisar förmörkelser ibland den främsta attraktionen (den främsta attraktionen är bio), åtminstone i pressen. den sideshow blir alltför ofta den huvudsakliga händelsen, minska cannes, världens mest prestigefyllda och inflytelserika filmfestival, till summan av dess röda mattan delar. detta är nästan säkert en funktion av närvaron av en hel armé av kändisar som anländer varje år i södra Frankrike för att representera inte en film utan ett varumärke och vars enda uppgift är att visa upp och ser bra ut. vilket kan förklara varför den mest sedda röda mattan i världen är alltid tät med modeller.

göra det ser fantastiska. på någon röd matta, modeller är en privilegierad ras - de ser nästan aldrig något mindre än fantastiska oavsett vad de har på sig, och vad de har på sig är ofta häpnadsväckande. ensemblerna de väljer att kostym sig skulle ganska troligt förpassa någon bäraren saknar en modell-bod direkt till djupet av mode helvete. en koppling berömda clotheshorses visat detta igen i Cannes i år.

utan inbördes ordning, årets outfits som bara en modell skulle se bra ut i:

Karlie Kloss i en utrymmes agey silver en ärm och enbenta versace overall som Joan Jetson kan välja att bära till en futuristisk version av MET Gala.

kk_635682661962708721

(Bild via internet)

liyanew_635682657971965385

(Bild via internet)
Liya Kebede i en Proenza Schouler hopkok av scharlakansröda paljetter och svart nät översållad med vita genomföringar.

dunn_635682627568968593

(Bild via internet)
Jourdan Dunn i svart spets Ralph & Russo, nästan naken under men för en hudfärgade bodysuit.

petramain_635682619985729497

(Bild via internet)
petra Nemcova i en Zuhair murad outfit en helt ren kjol och en peplum stil jacka med en hals så störta det nästan nådde hennes navel.

goulartt_635682648182843417

(Bild via internet)
Izabel Goulart, även i Zuhair Murad, med uppåt reser lågor tyg klamrar sig fast vid hennes kurvor och fladdrande över hennes torso.

joankendell_635682625634355809

(Bild via internet)
Joan smalls och Kendall Jenner, snyltning Azzedine Alaia grödor toppar och kjolar som klänningar "

Av stewart stewart - 27 maj 2015 09:44

Det finns otaliga händelser där du kan don din sexiga cocktailklänningar. du kan bära den bästa vita spetsklänning på bröllop eller firmafester och vissa formella tillfällen. din dating evenemang samt formellt uppfyller kan uppmana dig att bära de bästa svarta klänningar.



 

foto av: cocktailklänning

dessa klänningar ärva en hel del mångsidighet för att fira någon särskild händelse. Detta är varför dessa klänningar har blivit en all-time favorit av kvinnor från hela världen. dessa varianter av klänningar är säkert någon garderob är måsten för dig att bära dem på någon av dina kommande parter.

Det är visserligen varje kvinnas privilegium att se ut som en diva. du kan bära din favorit svart cocktailklänningar och ser helt chic. koppleri de bästa sexiga aftoncocktailklänningar kan hjälpa dig att synas den trendigaste bästa för att skämma bort din personlighet ännu mer. Men, är det relevant att du väljer det bästa flexibel samling av sexiga cocktailklänningar för att få den oemotståndliga utseende. när du har använt svart, är du säker på att göra kvinnorna avundsjuk samtidigt som de män gå svag i knäna. Det finns flera varianter av svart klänning varianter du kan välja mellan.

sexig svart parti cocktailklänning med chiffong lager kan sökas från populära butiker på nätet så att du får den bästa sorten bland samling av tyger. dessa varianter kan vara perfekt för både formella evenemang och informella tillfällen kräver en fest. det är relevant att du väljer en specialitet butik som har förbundit sig att släcka merchandising behoven hos kunder över hela världen. Det är nödvändigt att du titta in i förvaltningen av butiken för att få en inblick i verksamheten och arbetet i butik.

Det är viktigt att du väljer en one stop shop som kan förse dig med finaste speciella tillfällen och kvalitet klänningar i de mest subtila sätt. kontrollera infrastrukturen er berörda området så att din shopping transaktioner till förmån för en helt säkrad ram. välja en leverantör på nätet som kan få dig allt från festkläder till chica dressing. med ett antal olika alternativ att välja mellan, kan du skapa de mest vältaliga och inspirerande garderob du någonsin kan begära. du måste handla utbud av färgglada raden av klänningar så att få de bästa wrap klänningar för kontor och festkläder.

om du vill skaffa sexiga klänningar för speciella evenemang, sedan din favorit designer leverantör på nätet bör du har få de bästa aftonklänningar. långa maxiklänningar och balklänningar är en het favorit bland både unga kvinnor och college publik, medan cocktailklänningar sägs att släcka uppdragen för friluftsentusiaster som älskar att bära friflytande outfits under sommaren. bläddra igenom utbud av affärer och kläder forum för att få inblick i de många butiker på nätet.

översyn webbplatser kan ge dig möjligheter på hur du väljer din butik med beaktande av faktorer som är relevanta för en bra ranking.

Av stewart stewart - 27 maj 2015 09:32

Det finns många olika stilar, skärsår och variationer av aftonklänningar och formella klänningar, men de grundläggande, klassisk aftonklänning stilar kan delas upp i sju typer (inte nödvändigtvis i ordning popularitet!):



 

foto av: aftonklänningar

1. den klassiska balklänning (även känd som bouffant eller tyll):

Detta är ett golv längd bred bas klänning som breder ut sig från midjan till golvet i en kon. från midjan upp klänning är vanligtvis axelbandslös. kjolen har normalt mycket kropp och kanske uppburen av en trådram för en super-bred profil. det ger flickan en slags europeisk prinsessa utseende.

2. kort tyllklänning:

normalt med en axelbandslös topp och pustade ut lätt kjol, är den korta tyll perfekt för de flickor med små och tunna siffror, eller de som verkligen vill ha rörelsefrihet att dansa hela natten och vara en part flicka utan att köra fast med en tunga full längd klänning.

3. imperiet klänning:

en tunn profil klänning där midjan är placerad högt upp, ofta strax under bysten. en fullängds kjol faller ner på golvet och ger flickan en extra intryck av höjd och slankhet.

4. te-längd eller ballerina-längd klänning:

ett enkelt stil klänning med kjol släppa från naturliga midjan på smalbenet. den här klänningen erbjuder partysugna mer rörelsefrihet än full längd balklänningar och är perfekt för de damer som vill framhäva sin underbenet och visa upp sina vackra skor. denna stil är mindre formellt än vissa av de andra, eftersom det är nära till daglig användning klänning styling, kanske tillåter användaren att känna sig mer avslappnad och inte behöver oroa sig för en besvärlig balklänning.

5. slida klänning:

normalt avskalat och enkelt, är denna figurnära ljus klänning lämplig för dem med tonade eller tunna och höga siffror. med tanke på den grundläggande styling, hög kvalitet eller texture tyger är att föredra.

6. high-low klänning:

kjolen är fotled eller golv längd på ryggen och öppna framtill med kjolen linje normalt ovanför knäna. detta är oftast den sexigaste prom klänning stil och är lämplig för tjejer som gillar att visa upp sina ben och figur.

7. a-line klänning:

fullängds något utsvängda kjol sträcker sig från midjan och är parad med en tätt passande topp som är en med kjolen. a-line är en elegant och traditionell stil som ofta ses på i brudklänningar och är lämplig och smickrande för alla kroppsformer.

när man väljer en klänning flickan måste tänka på vad hennes bästa egenskaper är, vad hon vill framhäva eller dölja, vilken stil finns i mode och hur stor rörelsefrihet hon behöver. men framför allt, ska hon välja aftonklänning som hon känner är vackrast och en för henne!

Av stewart stewart - 27 maj 2015 09:12

om du vill synas fängslande tillsammans med elegant inuti ditt bröllop kan jag råda någon att välja en linje bröllopsklänningar. flera kreativa designers besitter släppt många helt nya kläder inom 2011 planteringssäsongen. Du kan välja Axelbandslös A-linje brudklänningar som ofta ger dig smarta visas. dessa typer av axelbandslös partner en-line brudklänningar är den senaste utsläpp av de bästa kreativa designers som ofta inte förbises om du föredrar en high-end klänning på ditt äktenskap. dessa typer av kläder verka som en versaler en ny. dina kort Homecoming Klänningar attribut mönster lodräta sömmar flyter genom tillbaka till en ny utsvängd kjol. dessa typer av high-end tillsammans med lyxiga kläder kan köpas som ofta är bara om den största på netto köpa webbplatser.



 

foto av: brudklänningar

som på nätet köpa webbsida erbjuder dessa typer av high-end en rad bröllopsklänning till mycket låga avgifter jämfört med off-line fullt pris marknaden. Du kommer också att få bilder av alla a-linjebrudklänningar som ofta kommer att hjälpa dig att välja din valda klänning. Du kan välja nästan vilken klänning mycket som din ekonomiska ser bidrag som du kan hitta ett stort antal a-line bröllopsklänningar med unika prislappar.

Jag skulle vilja berätta varav 90% på bröllopet har på marknaden med dagens marknad skapas inom Kina och Taiwan. dessa typer av a-line brudklänningar anges också i Tiongkok. dessa typer av a-line brudklänningar är tillverkade av bekväma och lyxiga material. om du vill köpa en en-line brudklänning då kan du ge en titt för att chiffong pärlstav korta Homecoming Klänningar. att frys a-line brudklänningar brudklänning med älskare fribord ger dig en ny kunglig visas. Jag vet att du råkar vara den i särklass mest fängslande stjärnan i bröllopet använder denna a-line brudklänning. att klänning är definitivt den största perfekt för alla kanske du har en sommarträdgårdbröllop, strandbröllop eller kanske båt bröllop.

alltså om du vill investera i denna typ av en linje brudklänning därefter bara besöka edreambridal. som på nätet webbsida kommer också förklara för dig ett brett utbud av korta hemvändande klänningar som du kan välja mycket som din smak tillsammans med prisklass. a-line brudklänning denna typ av på nätet hemsida är den största webbsida om du vill ha en-linje klänning på kostnadseffektiva avgifter.

a-line brudklänning är lämpligt inte bara på stjärnan i bröllopet men det kan också vara perfekt för själva brudtärna tillsammans med brudtärna. vigseln teman varierar beroende på säsong tillsammans med tidsperioden. a-line bröllopskläder skannar verkligen inte snabbt bloggosfären i samband med modet oavsett teman tillsammans med säsongen, du är en linje brudklänning kommer sannolikt att leverera individer spektakulära silhuetter.

under alla förhållanden, är det faktiska prisintervallet vanligen en viss faktor att väga. praktiskt taget sett kan prisvärda bröllopsklänningar låter snyggt om det är perfekt för ditt bröllop stil sedan när alternativet visas utmärkt någon. det kommer att utan tvekan maximera nytta från någon.

om du behöver en ny layout som utan tvekan kan passa din kropp design, dröj inte - överväga en linje brudklänning. vad du bröllop stil är vanligtvis en-line lämplig rör formella eller kanske avslappnad bröllopsklänningar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards